Nu super. Tas man patīk.Mūsdienu tehnoloģijas.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nu super. Tas man patīk.Mūsdienu tehnoloģijas.
Svarīgs ir process.
Nenogriezšana bija domāta!
To pašu varu teik par metināšanas darbiem!
Mainu pautu nenogrizšanu pret bīdeli!
Apnicis K2!
varbūt NE NO GRIEŽ ŠANA..?
Neblau nu kā kaujams-ka likšos klāt,tad bleķus nespēsi piegriezt...
Nazis asi trīts man labā kabatā! Nav pelnījuši jau tādu laipnību>>> ar neasu sviesta nazi vajadzētu, bet man jau sirds tāda žēlīga!
Sagriezīsies vēl...
Nu ja sagriezīsies, tad tiks pie medmāsiņām.
Skārdniekam.
Paldies par to dzelzi.Šodien tika notīrīts no rūsas un nogruntēts.Palūrēju uz otru savējo..........arī plaisa.Vispār cūcība.Jaunnedēļ domāšu ko darīt.
Pa sestdienu un svētdienu 740 volvo tika nomainīts dzinējs, nupat devos testa braucienā, bet jauda kaut kur bija izgājusi.
Flint otru disku ar vajadzēs?
A kas tas atvaļinājums ira? Mans tādu nepazīst.
Manam gan pulka lēnāk sanāk!
Negribu trešo bīdeli divu mēnešu laikā pazaudēt, nokaut, noķīlēt utt.
Toties kā spīzd nesošās transmisinas konstrukcijas> kā trekna runča pa.ti!
Un bremži būs jauni ( veco sistēmu nonahrenizēju).
Skārdniekam.
Par to otro plauktu vēl nezinu.Jāpaskatās cik maksā jauns, bet ja kas ,došu ziņu.
godātie zbiedri ārkārtas steidzamības kārtā bračkam vajadzīgs radiators... volvo 740 TD 89 gads... zvanīt lūdzu Guntaram 6553959
jau iepriekš paldies
P.S. vai arī tomēr pirkt jaunu... mēģinu šobrīd sazvanīt vienu 86 gada donoru, neatbild...
turbopiile rakstīja:godātie zbiedri ārkārtas steidzamības kārtā bračkam vajadzīgs radiators... volvo 740 TD 89 gads... zvanīt lūdzu Guntaram 6553959
jau iepriekš paldies
P.S. vai arī tomēr pirkt jaunu... mēģinu šobrīd sazvanīt vienu 86 gada donoru, neatbild...
www.radiators.lv
www.gvidis.lv
paldies
drīzāk jau runa ir par lietotu nekā jaunu, jo pēc dzinēja kapremonta, līdzekļi jaunam nebija ieplānoti, bet še Tev nu, atklājās šaize..
Pīle! Zvani Sviestam.
Pēc nedēļas dabūsi.
P.s. Tas būs no automāta, bet za to lētāk un jauns! Oriģinālo es savam nevarēju lietotu zem 120 Ls atrast. Lietots ir lietots, jauns ir jauns.
kas jums te ar tiem diizeliem nesanaak?Visi kapremontee,gvidis vispaar jau meklee glaabinju alko,kur ir probleema?Nemaak uztaisiit,vai paaraak labi maak nokaut?
Un kas tajos radiatoros ir taads,kas nav saremonteejams?Plastamasas vai saruusee?Taa nav offence,es vienk gribu tikt skaidriibaa.Un no folksvaagja neder?Ja nu tur tikai kaada ause jaapievaara?
..tāpēc, ka ar to mašīnu BRAUC nevis pārvietojas no viena pagalma stūra uz otru..
Viņam ir tāda nelaime kā misiņa plaukti ar kapara spurām, kas pārvēršas par neko! Un tur nu vairs neko nevar pasākt! Kamēr mēģini vienu salodēt, kādā citā atveras plaisiņa.
Viens mens ieteica labāk uz ziemu jamā šņabi (spirtu) ieliet nekā tosolu, jo tosols nobeidzot to metālu it ātri!
Gvido28 rakstīja:Viņam ir tāda nelaime kā misiņa plaukti ar kapara spurām, kas pārvēršas par neko! Un tur nu vairs neko nevar pasākt! Kamēr mēģini vienu salodēt, kādā citā atveras plaisiņa.
Viens mens ieteica labāk uz ziemu jamā šņabi (spirtu) ieliet nekā tosolu, jo tosols nobeidzot to metālu it ātri!
Preciizaak sakot antifriizu uz izopropilspirta baazes. Tad Tu saki,ka ieksaa jami bruuk?
vai nu arii ir pie vainas elektroliize,respektiivi,kaut kur mazs plusins pa motoru skraida,kurs cakaree to misinju/varu.
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]