Motora reanimees'anas epopejaa liekams komats, 740d - ruuuuc... veel labaak nekaa Volfsburgaa uz konveijera
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Motora reanimees'anas epopejaa liekams komats, 740d - ruuuuc... veel labaak nekaa Volfsburgaa uz konveijera
s70-740d rakstīja:Motora reanimees'anas epopejaa liekams komats, 740d - ruuuuc... veel labaak nekaa Volfsburgaa uz konveijera
Būsi ko jaunu izgudrojis, ja jau labāks par rūpnīcas motoru.
Straadaajam kvalitatiivaak nekaa tie turki
Nu ko sakarā ar visiem zināmu negadiijumu velkomeetas dazhaadu labu blekju taisnotaaju/skruuveetaaju servisu adreses kontaktpersonas.
Crash
Servisā, pie krustojuma uz mājām braucot, esi apjautājies?
Tur izskatījās lādzīgi. Pats tak teici!
Sasja 9256631 Rumbulā iepretīm TAXI bona servisam.
Jābūt jau atvērtam jaunām iespējām.
nu lūk solītais detaļu vizinātājs no doičlndes:
9220010 (Gintars)...
ceru, ka noderēs
Skārdniek! Kad būsi lielpilsētā?Gribu rokas pasmērēt ar gumijdzelzi.
Flints rakstījakārdniek! Kad būsi lielpilsētā?Gribu rokas pasmērēt ar gumijdzelzi.
Nāc man talkā, mierīgu sirdi varēsi rokas smērēt!
Atrabotkas vanniņa arī stāv pa rokai, ja šķitīs, ka nav gana nosmērētas!
Ko ta es vecs un slims cilvēks
Skārdniek!
Kāpēc izslēgts telefons???
Ceru, ka rīt būsi. "K" iegādāts, varbūt paķer līdz to atbalsta bleķi! Nedeg , bet kamēr silts vajadzētu nomainīt.
Pa dzelžiem krāmējoties traucē tas pīkstulis!
Flints rakstījakārdniek!
Kāpēc izslēgts telefons???
Ceru, ka rīt būsi. "K" iegādāts, varbūt paķer līdz to atbalsta bleķi! Nedeg , bet kamēr silts vajadzētu nomainīt.
Cerība mirst pēdējā, dzelzis jau mašiņā ielikts.
Jau iepriekš- "liels paldies"
Skārdniek!
Tavs dotais gumijdzelzis atrestaurēts un vietā.
Aizmirsu Tev atdot gultni.Lūdzu atgādini!Vai arī iemetīšu mašīnā un ja tu brauc garām manam darbam piesakies, labi?
Vai tad viens K var sabojāt skārdnieku, tu ko???
Kur, ar kādiem, cik lieliem galiem? Skārdnieks saimniecībā kārtību veidoja 5 dzinēji tika novietoti jaunajā uzglabāšanas vietā, un vispā jāskatās Klamps, viņš ar ekskluzīvu volvo braukā.
Un tas K ir nolikts blakus citiem K, 10 cm attālumā no manis.
Tu viņus krāj vai lieto???
Eu, āmur!
parunājam par mīlestību
Flints rakstīja:Tu viņus krāj vai lieto???
Starp citu vakar tika pabeigts lietot K kurš tika iesākts lietot pirms Zelta rudens Tukuma brauciena(bastarda atdzīvināšanas tusā)
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]