Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
P.S. pie vienas prasīšanas varbūt kādam aºī kādi lietie diski ir iemētājušies.... divās dienās pēc auto nopirkšanas, šamajam nospēra kalpakus, tagad galīgi ne pēc ka neizskatās...
Ļoti procesam piepalīdz šķidrais sālijums ziemā.Uz pavasari radiatori un ģeneratori(tie kas vairāk pa leju,AUDI u.t.t) ir topā.Man iepriekšējai MAZDAI pēc pāris ziemām radiators tecēja pa visām malām.tas gan bija alumīnijs.
turbopiile rakstīja.S. pie vienas prasīšanas varbūt kādam aºī kādi lietie diski ir iemētājušies.... divās dienās pēc auto nopirkšanas, šamajam nospēra kalpakus, tagad galīgi ne pēc ka neizskatās...
Ja 14 izmērs,ir piedāvājumā labi dekoratīvie diski(volvo)par 20 ls.
paldies par atsaucību.. radiators ir dabūts... kaut kāds onkulītis no vācijas vizina autiņus, pie reizes piekrāmē līdz arī detaļas... Ls 60, svaigs smuks radiators....
Skardnieks rakstīja:Man teica, ka dīzelim ir kompresija līdz 30 atmosfērām.
Nupat palasījos manuālī standarts 32 Bar, minimums 24 Bar.
Dīzeli ar starteri 2 akumulatoriem un ar ētera palīdzību izdevās palaist pusstundas laikā, noslāpējot karstu dzinēju varēju palaist ar starteri 10 minūšu laikā, bet pēc ilgāka laika vairs neizdevās palaist.
Tamdēļ radās doma izmērīt kompresiju, bet man ira manometrs tikai līdz 7 Bar.
Skaardniek: mans veel neripo izmeerot kompresiju videejaa bija 10, nomainiiju gredzenus, klanju s'aales, vaarstu vadiikljus, salnjikus, visas bliives, bet pielaist izdevaas uz paardesmit sekundeem - aizdomas, ka elljas suuknis beigts, jo lampinja nedziest, s'o sestdien turpinaajums (lielaakais cirks ir nonjemt karteri...) un vispaar neieredzu tos volfsburgas motorus...
Suukni nekjidaaju, jo pirms tam spiediens bija ok, izskataas, ka no staavees'anas sauss palicis, pastaav variants, ka iegaaz'ot pa taisno suuknii ellju, vareetu to atdziivinaat...
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]