Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
turbopiile rakstīja
.S. pie vienas prasīšanas varbūt kādam aºī kādi lietie diski ir iemētājušies.... divās dienās pēc auto nopirkšanas, šamajam nospēra kalpakus, tagad galīgi ne pēc ka neizskatās...
Ja 14 izmērs,ir piedāvājumā labi dekoratīvie diski(volvo)par 20 ls.
Skardnieks rakstīja:Man teica, ka dīzelim ir kompresija līdz 30 atmosfērām.
ir tāda lieta..
Skardnieks rakstīja:Man teica, ka dīzelim ir kompresija līdz 30 atmosfērām.
Nupat palasījos manuālī standarts 32 Bar, minimums 24 Bar.
Dīzeli ar starteri 2 akumulatoriem un ar ētera palīdzību izdevās palaist pusstundas laikā, noslāpējot karstu dzinēju varēju palaist ar starteri 10 minūšu laikā, bet pēc ilgāka laika vairs neizdevās palaist.
Tamdēļ radās doma izmērīt kompresiju, bet man ira manometrs tikai līdz 7 Bar.
Rīt apskatīšos un piezvanīšu.
Uzraksti ciparus cik kas maksāja.
Rīgā nevajag celt maksu par autostāvvietu, bet gan palielināt stāvvietu skaitu, atvieglot noteikumus (+ VIDEO)
44
Škoda Epiq: Mūsu pieejamākais elektriskais pilsētas krosovers, kas apvieno pieejamību, kompaktus izmērus un praktiskumu ikdienā
3
Kā izskatās Lexus dīlera centrs Sandjego, ASV? Ir pat konferenču centrs līdz 1500 cilvēkiem (+ VIDEO)
Elektroauto negadījums izmaksā vairāk nekā 60 tūkstošus eiro: riskantākais ir trieciens auto apakšā
5
Samsung prezentē jaunākos Odyssey spēļu un ViewFinity monitorus, tostarp industrijā pirmo 6K spēļu monitoru