Ko tu tur dari? 740 tajam tak nokāvi bīdeli!
Izklausās, ka tu viņu pa jaunu būvē augšām!
Ko tu tur dari? 740 tajam tak nokāvi bīdeli!
Izklausās, ka tu viņu pa jaunu būvē augšām!
740-ais gaida savu kārtu, bet pašlaik no jauna būvēju bembju kaitināmo autiņu.
Gvido ja gribi bīdeli, tad pats brauc skrūvē ārā(lauka apstākļos), jo man ir rindā priekšā vēl 740-ais.
BĒEMWĒ UN EMBĒ nesapratīs! Tikšu brīvāks, noteikti piepalīdzēšu.
Lai ātrāk 2 12 2 top!
Tā jau ir mana doma, kad Es savam vecajam 'graustam' iemīšu, tad bēmēwē tā arī paliks krustojumā ar atvērtu muti.
Skardnieks rakstīja:Alex-GT tev mājasdarbs, hammera atsūtītajās bildēs saskaiti, balvā brauciens ar autiņu kuru pašlaik būvēju.
pareizā atbilde:
Nr gads Dzinējs Kārba Statuss
1 Volvo 240 1984 2.0 5 meh Sagriezts
2 Volvo 265 1982 2.4d 4+overd Pārdots uz Latgali
3 Volvo 740 1985 2.3i 4+overd Darba autiņš
4 Volvo 244 1982 2.0 gāze automāts Donors
5 Volvo 740 1988 2.3i 4+overd Donors
6 Volvo 264 1979 2.7i 4+overd Muzejā braucams
7 Volvo 740 1984 2.3k gāze 5 meh Donors
8 Volvo 244 1977 2.0 automāts Donors
9 Volvo 242 1975 2.0 automāts Muzejā braucams
10 Volvo 245 1983 2.0i Turbo 4+overd Tjūnings
11 Volvo 240 2.0i Turbo 4+overd Donors
12 Volvo 242 1975 2.0 4 meh Muzejā braucams
13 Volvo 164 1970 3.0 automāts restaurācijā
14 Volvo 245 1985 2.4 diesel 5 meh Tiks pārbūvēts
oi jopcic ...
nau vaardu....
Tie jau ir tikai Volvo, ir arī citu marku pārstāvji.Bet par piedalīšanos balvu tomēr saņemsi(kad būs gatava).
Savus ( pašreizējos) es pārbūvei nepakļaušu!
Bet gribas jau nu dikti! Nākamā vasara parādīs, kādi augļi rudenī vākti!
Skārdnieks tagadiņ ies turpināt būvēt megarulzu, pusdienlaikā atkal virtuāli tiksimies.
Nu ko. Beidzot dzinējs un kārba tika iekabināta iekš rumaka. Sākumā uzliku kārbu no b20 dzinēja, iecēlu rumakā, bet beigās izrādās, ka neder, kārbai sagāzums citā leņķī. Dabūju celt ārā un vienam donoram ņēmu nost kārbu, lai tiktu pie sajūga(tik daudz variantu tiem sajūgiem). Rīt jāsaliek visi pribambasi dzinējam, likšu virsū kardānu, izpūtēju, elektroinstalāciju, un tad jau pirmo dziesmu būs jāgaida.
Tu tur viens pats njemies Tach nee jau
Nu jūs jau nipalīdzat, tāmdēļ tēvu ņemu palīgos.
Traki esam,bet visaas vietaas uzreiz nevaram buut.
Rūc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tad šodien gaidu uz tēju!
Pa ceļam ieskrien un norauj to kardanu, vizītkarti iedošu!
Tāks! Mans spriedums par Skardnieka veikumu >>>>
bīstieties ļaudis! Ja pa ceļu pārvietojas oranžas krāsas Volvo, nekaitiniet draiveri!
Zem haubes turbozvērs ar apgreidiem iemitinājies!
Runā ka jams zvērs gāž mašīnu gar zemi, ja tā pulkāk iedod zupu iestrēbt! Stūres pastiprinātājs jāliek un tupeles zemākas.
Šovakar biju testa braucienā, TA izlaida pa divniekiem( Es to jau zināju). Vēl diezgan darba palicis : jāmaina panelis,spidometrs, elektroinstalācija, jāpārbūvē auto priekša, un vēl daudzi sīkumi.
Sorry, veci! Tu esi nevis trakais, bet maniaks!
2 Robčiks!
Monstrs tiek būvēts no 242!
Jautājums Skārdniekam.
Vai no kāda 7xx nav amortiņa augšējais atbalsts normālā stāvoklī?Savam noņēmu virsējo šeibu un ieraudziju plaisu pa perimetru!
Vajadzētu būt(ja pareizi sapratu par ko ir runa), jāskatās dienasgaismā.
7xx un 9xx viņas liekas ka vienādas.Savādāk bail ,ka amis caur kapotu neizlien.
Flint muzejā biji, varēji pats aplūkot( jā bet tad jau Tu vēl nezināji, ka tādu vajag).
Flint mainu amīša atbalstu pret CD disku.
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]