Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

Spec līme auto stiklu līmēšanai plus vēl visādi smāķi, kurus vajadzētu lietot, bet darboņi vienkāršo procedūru.

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

Nu jā tā spec līme(striķis) vēl jādabū, bet mans jau nav Rīgā.

Kāda ir tā vienkāršā procedūra?

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Gvido28 rakstījaelēko ūdens izturīgo līmlenti!

Vai nav gana saprotami uzraxtīc?

0 0 Atbildēt

Bet vēl bez līmlentas izmantošanas?

DAGS Reģ.: 25.03.2004
0 0 Atbildēt

1)Specialā grunts logu līmei.2)Logu līme kas ir nopērkama tūbiņā un uzklajama ar pistoli. Bez šīm sastāvdaļām maz ticams ka tev izdosies sasniegt labu rezultatu.

vol Reģ.: 21.02.2003
0 0 Atbildēt

robchix rakstījakjiet ka vaina ir atrasta, servisaa nopeetiijaam ka tosols speeciigaa struuklinjaa tek aaraa pa suuknja un bloka (galvas) sadures vietu. Izskataas ka kaadreiz jau ir bijusi analogjiska probleema, jo taa vieta ir bagaatiigi tikusi smeereeta ar sarkaniigu hermeetikji.

Nu ko, pirmdien likshim servisaa, rausim nost suukni un skatiisimies kas par vainu. Iespeejams ka iztiksim tikai ar bliivju remkomplektu. Suudiigaakaa gadiijumaa buus arii jaanomaina suuknis.

'Krutka'sūknis,ja atmiņa neviļ,maksāja ap20Ls

robchix Reģ.: 04.03.2002
0 0 Atbildēt

Krutka'sūknis,ja atmiņa neviļ,maksāja ap20Ls

Kaut kaads, teica ka pietiekoshi sakariigs, suuknis 25 ls, SKF razhojuma 34 ls.

Suuknja remkomplekts (bliive un vissadi gredzentinji kas bija redzams katalogaa) 1.50

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Skardnieks rakstīja:Bet vēl bez līmlentas izmantošanas?

Ja tas tieshaam ir liimeetais stikls, tad vajadziigs arii, ar ko izgriezt. Var izliidzeeties ar linoleja nazi (alumiinija spals, mainaamie asmenji) Pie kuzova atstaaj apm. 1 mm biezu vecaa hermeetikja kaartinju (liidzenu) Var griezt arii ar stiigu vai trosi, bet apliidzinaashana jaaveic ar kaut ko pietiekoshi asu.

No liimeem (hermeetikjiem) ieteiktu videejo (4 stundu) Ir fiksais 1h un veel leenais 24h. Tie ir laiki, peec kuriem jau driixt braukt. Tad ir nepiecieshama pati hermeetikja spiede. Tuubu uzsilda karstaa uudenii. Ieteicamaa t` ~ 60`C. Vieglaak buus pasham izspiest. Pirms hermeetikja abas virsmas (kuzova un stikla) gruntee ar speciaalo grunti (3,xx Ls) Attaukoshanai (pirms grunteeshanas) arii ir speciaals attaukotaajs (arii~ 3Ls apm 50 gr ) Es izliidzos ar kraasoshanai paredzeeto silikona attaukotaaju. Citi lieto arii 647-to, saka , ka saejot, bet manupraat kraasotaaju attaukotaajs ir kvalitatiivaaks.

0 0 Atbildēt

Tad njem tuubu un uzgali apgriezj vajadziigajaa resnumaa un profilaa. Veelams, lai uz augshu buutu trijstuurveida kiiliitis. Ak jaa, ja ir dekoratiivaa gumija, to uzliek vispirms. (uz stikla malas) Principaa ir vienalga, kur klaat hermeetikji, uz kuzova , vai uz stikla. Tas, kaa kuram eertaak. Es parasti uz kuzova klaaju apaksheejo malu, bet augshu un saanus uz stikla. Pirms stikla ielikshanas ir jaasameera stikla un stikla vietas kuzovaa, augstums. Starpiibu izdalaam ar 2 un tik biezi paliktniishi buus vajadziigi divaas vietaas ~ 20-30 cm no malaam , apakshaa starp stiklu un kuzovu, lai stikls staaveetu vienaados attalumos no raamja malaam. Stiklu liek 2taa. Saanu logus valjaa un ar vienu roku caur tiem, pirms tam stiklu uzstuteejot uz raamja malas. Tad njem salveti un ar vienaadu spiedienu uz stikla malaam iet apkaart un nogludina, lai hermeetikjis vienmeeriigi paspiestos tikpat daudz, cik bija plata vecaa josla. Tas arii viss!

0 0 Atbildēt

Gaidaam, kameer sacietee, notiiraam hermeetikja paliekas, saliekam atpakalj plastmasas, kas bija jaanonjem, izgriezjot veco stiklu, saliekam visu no aarpuses (plastmasas, stiklu tiiriitaaji) Atejam pa 3 m, patiiksminaamies par jauno glaazi, atkorkjejam T un noskalojam sho nepatiikamo atgadiijumu, kura deelj mums naacaas tik daudz ciest Labu veiksmi!

Loms Reģ.: 15.07.2002
0 0 Atbildēt

Patīkami lasīt.

0 0 Atbildēt

Prieksh labiem cilveekiem jau var pacensties!

0 0 Atbildēt

Jā Par tīksmināšanos un T! Mans laikam tā arī darīs....

0 0 Atbildēt

Ieliimeeto stiklu vislabaak griezt aaraa ar trosi, ar to nazi buus tik chikaashanaas. Tikai jaapieskata lai trose nepaarkarst, jo tad var sapleest stiklu. Tad to aili gan var tiiriit ar to celtnieknazi .

A liimai man liekas ka esmu redzeejis taadus komplektinjus kur ietilpst attaukotaajs, grunte un liime.

Vajag veel taas saucamaas prisoskas ar rokturiem , nu tjipa taas ar kuraam stiklus staipa

0 0 Atbildēt

Arnij, Tev jāraksta grāmata' ''Volvo remonttdarbi''

0 0 Atbildēt

Skardnieks rakstīja:Arnij, Tev jāraksta grāmata' ''Volvo remonttdarbi''

Tā instrukcija ir universāla. Izklausās elementāri, bet es tomēr pašrocīgi laikam tomēr nemainīšu.daudz zemūdens akmeņu!

0 0 Atbildēt

Esmu to vairaakas reizes dariijis , varu moraali atbalstiit

0 0 Atbildēt

Nu manaa kontaa ir kaadi 50-60 autostikli... Nepatiikamaakais ir vinjus (vecos) izgriezt. Paareejais jau ar smaidu Ar trosiiti griezot ir viens buutisks truukums. Jaabuut ljoti uzmaniigam, lai nesabojaatu kraasojumu un gruuti griezt vienam. Ar linoleja nazi esmu tiiri labi pieshaavies. Stikls 10-15 minuutees. Kaa jau Crash atziimeeja, veelami arii piesuuceknji, bet buutiibaa tiiri labi var iztikt arii bez tiem. Taadi ir nepiecieshami, ja stikla platiiba ir ljoti liela. Ak jaa, gruntij vel ir taada speciaala otinja (draats ar bumbuliiti galaa ) Buutiibaa jau paliigieriichu shai lietai ir ljoti daudz.... Kad stazeejos Tartu (Elvex stiklu centraa), ka tik tur visa nebija

0 0 Atbildēt

Arnij.

Ja pavasarī neiziešu skati meklēšu Tevi.

0 0 Atbildēt

Juglas ezers tūlīt aizsals

0 0 Atbildēt

aga zinam zinam to staastu....

0 0 Atbildēt

Kas nepatīk?

Savam P 210 arī pēc tamas modes izņēmu.

0 0 Atbildēt

Tikai nestāsti, ka bija līmētais stikls

0 0 Atbildēt

Kā īstam SPS biedram pieklājas, ne aci nepamirkšķinot >>>> saplēsu

Bija jau 2 nejaukas švīkas, bet sāka plīst no akmens radīta maza punktiņa ( kā jau pie Sviesta konstatējām - vesels stikl tikai izskatās vesels).

Interesantākais ka manam vecajam arī kaut kas līdzīgs tripleksam iekšā > pāršķēlās uz pusēm bet kopā turas.

intuks Reģ.: 23.04.2003
0 0 Atbildēt

Vai kādam ir gadījies atjaunot Volvo CD/radio kodu? Ir verķis, nav koda. Jāslēdzas būtu pie Volvo dB, kur/kurš/par cik to var izdarīt?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti