Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Kāda ir tā vienkāršā procedūra?
Gvido28 rakstīja
elēko ūdens izturīgo līmlenti!
Vai nav gana saprotami uzraxtīc? ![]()
robchix rakstīja:Skjiet ka vaina ir atrasta, servisaa nopeetiijaam ka tosols speeciigaa struuklinjaa tek aaraa pa suuknja un bloka (galvas) sadures vietu. Izskataas ka kaadreiz jau ir bijusi analogjiska probleema, jo taa vieta ir bagaatiigi tikusi smeereeta ar sarkaniigu hermeetikji.
Nu ko, pirmdien likshim servisaa, rausim nost suukni un skatiisimies kas par vainu. Iespeejams ka iztiksim tikai ar bliivju remkomplektu. Suudiigaakaa gadiijumaa buus arii jaanomaina suuknis.
'Krutka'sūknis,ja atmiņa neviļ,maksāja ap20Ls
Krutka'sūknis,ja atmiņa neviļ,maksāja ap20Ls
Kaut kaads, teica ka pietiekoshi sakariigs, suuknis 25 ls, SKF razhojuma 34 ls.
Suuknja remkomplekts (bliive un vissadi gredzentinji kas bija redzams katalogaa) 1.50 ![]()
Skardnieks rakstīja:Bet vēl bez līmlentas izmantošanas?
Ja tas tieshaam ir liimeetais stikls, tad vajadziigs arii, ar ko izgriezt. Var izliidzeeties ar linoleja nazi (alumiinija spals, mainaamie asmenji) Pie kuzova atstaaj apm. 1 mm biezu vecaa hermeetikja kaartinju (liidzenu) Var griezt arii ar stiigu vai trosi, bet apliidzinaashana jaaveic ar kaut ko pietiekoshi asu.
No liimeem (hermeetikjiem) ieteiktu videejo (4 stundu) Ir fiksais 1h un veel leenais 24h. Tie ir laiki, peec kuriem jau driixt braukt. Tad ir nepiecieshama pati hermeetikja spiede. Tuubu uzsilda karstaa uudenii. Ieteicamaa t` ~ 60`C. Vieglaak buus pasham izspiest. Pirms hermeetikja abas virsmas (kuzova un stikla) gruntee ar speciaalo grunti (3,xx Ls) Attaukoshanai (pirms grunteeshanas) arii ir speciaals attaukotaajs (arii~ 3Ls apm 50 gr
) Es izliidzos ar kraasoshanai paredzeeto silikona attaukotaaju. Citi lieto arii 647-to, saka , ka saejot, bet manupraat kraasotaaju attaukotaajs ir kvalitatiivaaks.
A liimai man liekas ka esmu redzeejis taadus komplektinjus kur ietilpst attaukotaajs, grunte un liime.
Vajag veel taas saucamaas prisoskas ar rokturiem , nu tjipa taas ar kuraam stiklus staipa ![]()
Skardnieks rakstīja:Arnij, Tev jāraksta grāmata' ''Volvo remonttdarbi''
Tā instrukcija ir universāla. Izklausās elementāri, bet es tomēr pašrocīgi laikam tomēr nemainīšu.daudz zemūdens akmeņu!
Ja pavasarī neiziešu skati meklēšu Tevi.
Savam P 210 arī pēc tamas modes izņēmu. ![]()
![]()
![]()
Bija jau 2 nejaukas švīkas, bet sāka plīst no akmens radīta maza punktiņa ( kā jau pie Sviesta konstatējām - vesels stikl tikai izskatās vesels).
Interesantākais ka manam vecajam arī kaut kas līdzīgs tripleksam iekšā > pāršķēlās uz pusēm bet kopā turas.
Rīgā nevajag celt maksu par autostāvvietu, bet gan palielināt stāvvietu skaitu, atvieglot noteikumus (+ VIDEO)
44
Škoda Epiq: Mūsu pieejamākais elektriskais pilsētas krosovers, kas apvieno pieejamību, kompaktus izmērus un praktiskumu ikdienā
3
Kā izskatās Lexus dīlera centrs Sandjego, ASV? Ir pat konferenču centrs līdz 1500 cilvēkiem (+ VIDEO)
Elektroauto negadījums izmaksā vairāk nekā 60 tūkstošus eiro: riskantākais ir trieciens auto apakšā
5
Samsung prezentē jaunākos Odyssey spēļu un ViewFinity monitorus, tostarp industrijā pirmo 6K spēļu monitoru