Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Man tur videokameru laboja. Viņi remontē arī auto rādžiņus.
Bet 2,1 nebija turbomators?![]()
turbo virzuljiem meedz buut savaadaakas augsas.
Turbo virzuļiem ir iedobe apukšpusē, lai nenocērp eļļas smidzināšanas sprauslu u sjo.
Tur vienā sānā iedobe 2Ls izmērā, pārējais 1:1
Gvido28 rakstīja:Vismaz dieselim atšķīrās virzuļa apakšmala, nevis augša!
Tur vienā sānā iedobe 2Ls izmērā, pārējais 1:1
TD virzuljiem augshas ir niknaakas, nekaa D
cik maksā s80 nomainīt abus priekšas amīšus?,vai savirze arī jātaisa?un cik ilgi to parasti dara?
Paldies!
Parasti jau tilti pie virsbuuves stiprinaas izmantojot skruuvju, sailentu savienojumus. Skaties skaardniek, ka pie reizes nebuusi ko pazaudeejis...
protams rakstīja:....un cik ilgi to parasti dara?
normstundas... it kā visur vajadzētu būt vienādām...:
Crash rakstīja
arasti jau tilti pie virsbuuves stiprinaas izmantojot skruuvju, sailentu savienojumus. Skaties skaardniek, ka pie reizes nebuusi ko pazaudeejis...
Stiprinājuma 'ķepa' nav uz skrūvēm, varētu būt, ka uz punktu metināšanu.
Skardnieks rakstīja:
Crash rakstījaarasti jau tilti pie virsbuuves stiprinaas izmantojot skruuvju, sailentu savienojumus. Skaties skaardniek, ka pie reizes nebuusi ko pazaudeejis...
Stiprinājuma 'ķepa' nav uz skrūvēm, varētu būt, ka uz punktu metināšanu.
Tev tak pilna seeta ar "manuaaljiem"-apskati tuvumaa un viss buus skaidrs1
Tagad degvielas jautājums: Zvērīgi rij beņģu. parāvu nost svečvadus, nekādu izmaiņu nejutu.
Man domāt nelaime jāmeklē iekš kā cita.
Marchiks_ rakstīja:Ar kuru volvo modeli ir vismazak problēmu ? Kurš vismazāk lūst ?
FH16.
Rīgā nevajag celt maksu par autostāvvietu, bet gan palielināt stāvvietu skaitu, atvieglot noteikumus (+ VIDEO)
44
Škoda Epiq: Mūsu pieejamākais elektriskais pilsētas krosovers, kas apvieno pieejamību, kompaktus izmērus un praktiskumu ikdienā
3
Kā izskatās Lexus dīlera centrs Sandjego, ASV? Ir pat konferenču centrs līdz 1500 cilvēkiem (+ VIDEO)
Elektroauto negadījums izmaksā vairāk nekā 60 tūkstošus eiro: riskantākais ir trieciens auto apakšā
5
Samsung prezentē jaunākos Odyssey spēļu un ViewFinity monitorus, tostarp industrijā pirmo 6K spēļu monitoru