Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Vai ir dzirdēts, ka originālajam vulvas cd-magnetola sc900 nāk bez gala pastiprinātāja, t.i., ir signāls ir tikai lineārajā izejā?
Ieguvu komplektu savā īpašumā, likšu uz 264.
tad ar pastastiisi cik tie amorti labi/slikti ![]()
Alex-GT rakstīja:2 Skardniek
tad ar pastastiisi cik tie amorti labi/slikti
Jā bet tos jau virsū likšu tad kad 264-ais būs pārmetināts.( uz kādu aprīli tas varētu notikties)![]()
peace
AL
2) nopirkt vara smeeri un sasmeereet visas kustiigaas ap bremzhu kluci un suporta daljas
Crash rakstīja:HQ - amartizatori??? Nu HQ ir tikai pakotaajs un konu kuraa reizee vinjam leetaak buus paardevis... neko labu dzirdeejis neesmu...Njemtu vieniigi tad ja dotu par briivu
Tas ir domaats varbuut QH(Quinton&Hazell)?
Skardnieks rakstīja:...cena bija 5 Ls gabalā.
tad jāpiekrīt Crasham...
Crash rakstīja:1) nav ieliktas starplikas kas noveersh chiiksteeashanu.
2) nopirkt vara smeeri un sasmeereet visas kustiigaas ap bremzhu kluci un suporta daljas
kas par starplikam, kas novers ciksteesanu?????
volvo rakstīja:Nau labi, nau. Rudais,maini orientāciju!
Jau nomainiiju, saapiigi naacaas, sapnju auto nav iespeejams nopirkt, jaamekle tikpat labas alternatiivas. Kas ta vainas?
316i rakstīja:taas ,starp stuuri un seedekli
PN un PN veelreiz !!!!!!!!
Crash rakstīja
arasti normaalu kantoru kluchiem taadas naak liidzi, mazas metaala starplikas starp suportu un kluci. ja taadas nav tad jaaizliidzas ar vara smeeri.
sorry par dlitanta jautajumiem, bet ja es veikala paprasiisu vara smeri, tad vini zinaas ko man vajag??? un vai taa smeere taa ari saucas??? thnx
Vibraacija bremzeejot parasti ir no taa ka slikti bremzhu diski, var veel arii buut no taa ka riepas sliktas, nenobalanseetas.
Tikko koleegjis 94gada vagonu 2,5 automaac vagons notirgoja pa 3300EUR.. ytaa kaa cena +/- okey
![]()
Alex-GT rakstīja:
Crash rakstījaarasti normaalu kantoru kluchiem taadas naak liidzi, mazas metaala starplikas starp suportu un kluci. ja taadas nav tad jaaizliidzas ar vara smeeri.
sorry par dlitanta jautajumiem, bet ja es veikala paprasiisu vara smeri, tad vini zinaas ko man vajag??? un vai taa smeere taa ari saucas??? thnx
2 crash
a mosh tu zini kaa taa saucas krieviski???
Crash rakstīja:gan jau ka zinaas. kaads ir vajadziigs, tikai joks bija tajaa ka vinjsh bija kaut kaados dazhos veikalos dabonams... kuros neatceros
Razho jau vairaakas firmas,droshi zinu,ka ir WURTH un DINITROL-prasi veikalaa,gan jau pa galvu nesitiis.
Rīgā nevajag celt maksu par autostāvvietu, bet gan palielināt stāvvietu skaitu, atvieglot noteikumus (+ VIDEO)
44
Škoda Epiq: Mūsu pieejamākais elektriskais pilsētas krosovers, kas apvieno pieejamību, kompaktus izmērus un praktiskumu ikdienā
3
Kā izskatās Lexus dīlera centrs Sandjego, ASV? Ir pat konferenču centrs līdz 1500 cilvēkiem (+ VIDEO)
Elektroauto negadījums izmaksā vairāk nekā 60 tūkstošus eiro: riskantākais ir trieciens auto apakšā
5
Samsung prezentē jaunākos Odyssey spēļu un ViewFinity monitorus, tostarp industrijā pirmo 6K spēļu monitoru