Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
automats, kadas broblemas un kaa taas konstateet!
Ieprieks gaja runa par 850 salona grabesanu. Gribu ari pajautat kadam, kas ir jaucies pa prieksejo paneli:
1. Saize tada, ka sofera puse panelis kustinot staiga gandriz centimetru, un protams, uz slikta cela dod diezgan riebigus troksnus. Vienreiz bija doma nonemt to augsu, lai paskatitos, kas lacitim vedera, bet lidz galam nost nedabuju, jo isti nezinaju, ko darit ar pasaziera puses airbagu, tas to panela augsdalu nelaida vala. Ja kads ir jaucies varbut var padalities pieredze, ka nojaukt augsu un ka tikt pie skruvem, kas paneli tur pie virsbuves( acimredzot kaut kur kada skruve vala)
2. Nesen sakas grabesana panelim pa vidu, apmeram ap to vietu, kur ir originala signalizacijas diode, ari netieku gudrs, kas tur var nbut.
Jau ieprieks Paldies!
Varu teikt viennozimigi, ka 98% pie vainas ir nolauztaas 'ausis' panelim, kur skruuves to pevelk pie salona/motora atdaloshaas sienas. Tur ir no motora telpas 4 skruuves, kas 'ieurbjaas' panelii. Nereti noluuzt tieshi shiim skruuveem ieskruvejamaas vietas.
Es ilgi mociijos ar grabeshanu, lidz naaca tada nelaime ka saaka teceet peckas radiators. Nacaas celt nost VISU paneli, viduskonsoli, stuuri utt. Tad arii atklaju to grabeshanas ceeloni un redzeeju, ka no 4 skruveem tikai 2 vairs kaut ko tureeja.
Un veel-ljoti liela varbutiiba, ka saak vispar 850 panelis grabeet ir debiilie (atvainojiet) spidometru krukjitaaji. Vinji nereti nerubii, kaa nonjemt to paneli un aplauz daudz skruuvju vietas utt.
Ok, kaa jau sarunajaam, tad aizbraukshu un pats parliecinashos, ka tieshaam kaut kas nav kartiiba, bet esmu parliecinaats, ka AUTOSTAR savu shaizi noversiis, ja tada buus peec vinju darba.
Vel nesen runaajos ljoti ilgu laiku ar vinjiem un shie teica, lai savaacu visus savas pazinjas, kas tagad braukaa ar 850/S70, ka ir iespejams iedot atlaides, izdevigaakus noteikumus utt. Kas vinjiem bija aiz aadas, nesapratu. Bet tagad kaa reizi buus precendents - kada tur savakshana, ja tiek cakareeti cilveeki. Nedomaaju, ka buutu korekti, ja apkopjam savas mashinas pie vinjiem un sanjemam nolaidiigu servisa attieksmi.
Esmu parliecinaats, ka situaacija ir risinaama.
chetras skruuves sleepjaas aiz gaisa izpuushanas resteem. divas skruuves ir saanos arii aiz gaisa izpuushanas resteem, viena skruuve ir pa vidu pie pasha stikla, sleepjaas zem luucinjas, un man liekas ka bardacinjsh ar bija jaanonjem.
labi ir saziimeets te: www.volvospeed.com/Dashremove.htm
kursants rakstīja:kaads luudzu vareetu pastaastit par sho aatrumkarbu aw70/71,
Vai taa ir no 200taa?
Crash rakstīja:
kursants rakstīja:kaads luudzu vareetu pastaastit par sho aatrumkarbu aw70/71,
Vai taa ir no 200taa?
jup
Auto > volvo 2,4D
Ranger rakstīja:Sveiki! Kādas idejas? No rīta gribu pielaist auto, taču uz aizdedzes ieslēgšanu NULLE reakcijas no startera puses(lampiņas deg). Pēc iešlepēšanas noslāpēju, mēģinu palaist - pielec uzreiz. Akumulators pie vainas nav. Iepriekš aukstam bij novērots, ka pēc aizdedzes ieslēgšanas seko pauzīte un tad tik sāk griezt starteris(griež viegli). Šādas, tādas aizdomas ir...bet vai rīt palaidīšu - nezinu.
Auto > volvo 2,4D
Ir tikai viena iespeejamaa probza! Ir ieeedushaas (vai arii nodilushas) startera ogliites! jaaizjauc starteris un jaanoveertee ogliishu bloka staavoklis! ![]()
Pienāks kārta arī šitamējai uzpariktei.
Rīgā nevajag celt maksu par autostāvvietu, bet gan palielināt stāvvietu skaitu, atvieglot noteikumus (+ VIDEO)
44
Škoda Epiq: Mūsu pieejamākais elektriskais pilsētas krosovers, kas apvieno pieejamību, kompaktus izmērus un praktiskumu ikdienā
3
Kā izskatās Lexus dīlera centrs Sandjego, ASV? Ir pat konferenču centrs līdz 1500 cilvēkiem (+ VIDEO)
Elektroauto negadījums izmaksā vairāk nekā 60 tūkstošus eiro: riskantākais ir trieciens auto apakšā
5
Samsung prezentē jaunākos Odyssey spēļu un ViewFinity monitorus, tostarp industrijā pirmo 6K spēļu monitoru