Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

0 0 Atbildēt

Gvido28 rakstījatarteris naf jājauc, tik vien kā 2 mazas skruivītes jāatskrūvē un tablete ir rokā. Mans 745 ēd 1 tableti uz 10>13 000 Baisa apetīte. Aizdomas, ka jamam ģenģerim ir piebeigušies gultnīši un visa tā rotējošā her.a nedaudz staigā turpu šurpu un grauž tās oglītes.

Pienāks kārta arī šitamējai uzpariktei.

Gvidio palasi veelreiz n tad padomaa par ko runaa . A starteris buus janjem nost, un pie reizes arii bukses nomaini, iztiiri visu un tad buus kaa jauns

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Sajuka tie pričendāļi

Svētki godam novadīti > nelasās kā nākas!

Sorry!

Bastardmobīlim jocīgās griezšanas/negriezšanas cēlonis slēpās vadā! Pieriktēju reņa i sjo > griežas tā pasaulīte.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Es jau domaaju,kas tas Gvidim pa pepelacu,kur starteris,gjeneris un tablete vienaa personaa

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Jautājums par riepu maiņu : Te vienā kantorī man piedāvāja visas 4.riepas uz lietajiem diskiem nomainīt un vēl nobalansēt pa 12 Ls . Jautājums ir nevis par to vai nav par dārgu , bet vai nav par lētu . Ko domājat comrades ?

Alex-GT Reģ.: 26.07.2002
0 0 Atbildēt

Aicene rakstīja:Jautājums par riepu maiņu : Te vienā kantorī man piedāvāja visas 4.riepas uz lietajiem diskiem nomainīt un vēl nobalansēt pa 12 Ls . Jautājums ir nevis par to vai nav par dārgu , bet vai nav par lētu . Ko domājat comrades ?

ir OK!

0 0 Atbildēt

Aicene rakstīja:Jautājums par riepu maiņu : Te vienā kantorī man piedāvāja visas 4.riepas uz lietajiem diskiem nomainīt un vēl nobalansēt pa 12 Ls . Jautājums ir nevis par to vai nav par dārgu , bet vai nav par lētu . Ko domājat comrades ?

Nu prieksh riigas laikam jau taa ir normaala cena ka ir 3Ls par ratu, es braucu uz ceesiim tur ir leetaak

0 0 Atbildēt

Uz parastiem diskiem 2Ls gab.

UUSA Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja:Es jau domaaju,kas tas Gvidim pa pepelacu,kur starteris,gjeneris un tablete vienaa personaa

Ja nopietni,tad pasaulē ir radīts dzinējs,kuram visi nosauktie orgāni ir apvienoti vienā,pie tam ievietots TAS ir spararatā!Aizmirsu ražotāju,bet tas bija pirms kādiem trijiem gadiem.

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

Tai pašai TULAI ģenerators un starteris bijaviens vesels un tie bija septiņdesmitie.

UUSA Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt

Flints rakstīja:Tai pašai TULAI ģenerators un starteris bijaviens vesels un tie bija septiņdesmitie.

Jā,es ar tagad atcerējos vecos laikus,tomēr automotoros to dubulto sistēmu nez kāpēc neieviesa.

curmis Reģ.: 29.03.2004
0 0 Atbildēt

Vai kāds ir dzirdējis atsauksmes par Izraēlas firmas King produkciju? Viņi ir no lētā gala.

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

curmis rakstīja:Vai kāds ir dzirdējis atsauksmes par Izraēlas firmas King produkciju? Viņi ir no lētā gala.

Ir ir leetais gals! Tikai kaads tam sakars ar Volvo remontiem

0 0 Atbildēt

Virzuļi

0 0 Atbildēt

curmis rakstīja:

Virzuļi

Virzulji, cik zinu, komplekteejas ar normaaliem gredzeniem, it kaa pat Goetze!

0 0 Atbildēt

Man jau liekas ka ja virzulji izdeg tad jeedziigak un ekonomiski izdeviigaak ir no krievijas pasuutiit kaltos ar visiem vieglajiem klanjiem. Cik te vienreiz skatiijos pat HKS nebija nemaz tik daargi saliidzinaajumaa ar orgjinaalajiem...

0 0 Atbildēt

Orģinālie maksā nedaudz virs 100Ls gb. , bet tie King 35Ls gb.

0 0 Atbildēt

curmis rakstījarģinālie maksā nedaudz virs 100Ls gb. , bet tie King 35Ls gb.

Nu pameegjini, vismaz zinaasim atsauksmes

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Nezinaasim,atsauksmes buus ar sarkanaam zvaigzniiteem nosifreetas.

0 0 Atbildēt

Nu redz ar autodaljaam ir taapat kaa ar eedinaashanu, ir kaut kaads cenu kritiskais m inimums zem kura lietas pirkt nevajadzeetu... Piem: tu ieej eedniicaa un tev censhas notirgot karbonaadi pa 10 santiimiem... tu tach skaidri zini ka nogaljas tur nebuus ne smakas...

Taapat arii auto daljas... manupraat tas kritskais minimums vareetu buut klaadi 40% no orgjinaalo detalju cenas...

Nu piemeeram 850tajam orgjinaalais prieksheejais plaukts ar bukseem un belstsharniiru maksaa ap 100Ls, tad nu skantech sanaak ap 45Ls... taatad ietiilpst un straadaa pusliidz jeedziigi... kaut kaadu noneimu var dabuut leetaak...bet vai tas buus tikpat izturiigs jaashaubaas...

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:Man jau liekas ka ja virzulji izdeg tad jeedziigak un ekonomiski izdeviigaak ir no krievijas pasuutiit kaltos ar visiem vieglajiem klanjiem. Cik te vienreiz skatiijos pat HKS nebija nemaz tik daargi saliidzinaajumaa ar orgjinaalajiem...

Uzraksti lūdzu adresi kur var apskatīties.

0 0 Atbildēt

curmis rakstījarģinālie maksā nedaudz virs 100Ls gb. , bet tie King 35Ls gb.

Vai tik tu tagad neblēj!? 100Ls gabalā jau apzeltīti sanāk.

Ja nemaldos, man piedāvāja ~60 un attiecīgi 25>30Ls gab.

Kaut gan ko es ar savu dieselbīdeli te jaucos.

Intereses pēc pazvanīšu pārjautāšu.

0 0 Atbildēt

A kas tef vispaar par matoru???

lvrisk Reģ.: 22.10.2003
0 0 Atbildēt

850 tam volvim un norveegijaa esot - serviss - naaves smaka. veelams buutu pasam kaut ko dariit.

lvrisk Reģ.: 22.10.2003
0 0 Atbildēt

ieklemmeejies pakaleejaas bremzes suports - vai iespeejams kaut ko dariit bez tehniskaas izgliitiibas , teiksim ar aamuru un skruuvgriezi, vai tamliidziigi. pagaidaam tikai smird bremzu klucis un nav kaartiigi sablokeejies. (pagaasreiz autostara pajauca valaa patiiriija un aizgaaja)

0 0 Atbildēt

Lielāmurs glābj visus!

Vienam no saviem kustināju ~6 gadus nekustinātus vidēji ~1.5h uz vienu.

Ja paveicas var pat ātrāk, bet nu noņemšanās laba. Sēdi jauc ārā un tad skaties > āmurs maz ko līdzēs, drīzāk provē ar noņemtām kolodkām izspiest cilindrīšus ārā un tad ar maigām rokas kustībām un smilšpapīru nopucēt. Palīdz.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti