Pametiet ludzu kadu ideju,ko darit,ja auto ritenji uz vienu pusi griezas krietni lielaka lenkji,neka uz otru!?
Kads kautko sakjimikjojis stures reika,vai ari stiepnos roblema!?
Pametiet ludzu kadu ideju,ko darit,ja auto ritenji uz vienu pusi griezas krietni lielaka lenkji,neka uz otru!?
kriviks rakstīja: Pametiet ludzu kadu ideju,ko darit,ja auto ritenji uz vienu pusi griezas krietni lielaka lenkji,neka uz otru!?
Visticamaak, ka stuures stienjos...
Senks,
nomierinaji,
ar to ta ka varetu tikt pats gala,
jasagaida tikai bis patikamaks klimats.
Apgriesanas radiuss pa kreisi drosi pari 20it metriem. )
Ja būtu dažādi stūres stieņi nevarētu noregulēt savirzi.... manuprāt problēma būs reikā....
Ta ka tik nodzitam auto,kads ir man nezud ella no stures pastirinataja,tad ir skaidrs,ka tur kautkas ir darits.
Drosi,ka uz ta zobstiena sez kads pusmenesis,kurs liekot atpakal ir trapijis neprecizi par kadu zobu.
Nu jau gan filosofija par tehniskam lietam. )
Labdien Tauta! Kur varetu nopirkt 240 volvo priekseejaa stabilizatora videejaas bukses? it kaa baigais siikums, bet Ape motoraa, Kemi, un veel paaris veikalos taas buksiites nebija!
Paldies par atsauciibu, atradu! pielaagoju no900 modelja..
volvo rakstīja: Paldies par atsauciibu, atradu! pielaagoju no900 modelja..
Dabā(LV) nav pieejamas,es arī jau vairākas reizes(10 gadu laikā) esmu lietojis apzāģētas 7.sērijas.
Crash rakstīja: Ja būtu dažādi stūres stieņi nevarētu noregulēt savirzi.... manuprāt problēma būs reikā....
Ne jau dazjaadi stienji, bet st. pirksti uzskruuveeti neproporcionaalos att. Tipa, viens liidz galam, otrs - kaa sanaaca! Liidz ar to arii dazjaadi garumi no vidusass un dazjaadi pagr. radiusi galeejos staavokljos.
Sodien sakartoju visadas sikas,bet nepieciesamas lietas,
tb logu apskalotaju,savedu kartiba gaismas utt.
Gan jau tiksu ari lidz stures reikai.
Vispar man sak patikt knibinaties gar Volvo,
kaut pieredze ar so marku ir 0.
Varu padalīties , ka šodien biju uz tehnisko apskati. Gatavojos tam , ka izdrāzīs mani pēc pilnas programmas, bet viegli tiku cauri. Jāmaina stabilizatora stienis un kreisās puses balstšarnīrs, tā vismaz stāv rakstīts. Bremzes esot ļoti labas, domāju ka par aizmugurējām gan piesiesies. Dikti ilgi pētīja sailentblokus, pasauca pat vēl vienu lai papēta, bet neko. Pateica tik, proties- nomaini, sak pašam būs problēmas.
Stab. stieniiti (labu, bet lietotu) vari dabuut "uz shara"! Crash mainiija saveejam abus, bet noklaajies bija tikai viens... Plaukts (ja vien nav ar mainaamu sharu) ir restaureejams.
Arnij vareeji vismaz kaadu alu paprasiit
P.S. Aicien tu pēdējā laikā esi bijis www.volvoklubs.lv ?
Nea neesu gan bijis, bet tas nenozīmē , ka Volvo vairs nemīlu
Labi pierunāji, paskatīšos
Da ko jūs te pa ziemu ar aliņiem māžojaties Ziemas degviela jālej
Da nē tur ar to balstšarnīru nav tik traki, ka tur kau kas būtu jārestaurē. Ja es pareizi visu sapratu, kau kāda bukse jānomaina un viss, nu varbūt ar kau kādu bleķi kopā. Neesu es spečuks , tāpēc īsti neiebraucu , ko viņš man tur teica. Kaut gan tajā brīdī likās, ka gandrīz visu sapratu Ja man pateiktu priekšā kas tā par detaļu, varētu pateikt, jā tā. Rādīja man tas džeks kau kur ritenim pa vidu apakšējā daļā. Paskatīšos manuāli , varbūt pats sapratīšu.
To Arnijs
Kad jūs cienīts kungs varētu sazvanīt?
Nu... ja raadiija ratam pa vidu, tad buus vien shars! Ja raadiitu 2x un tuvaak motoram, tad buutu buxses... Tev vareetu staaveet veel mainaamais shars (uz skruuveem) Tad vispaar nav probleemu! Jaunu un viss!!! Un, ja jau plaukts ir nost, tad bukses nomainiit pie viena ir galiigi nesaapiigi. Ja pareizi atceros, tad kaut kur ap pieciiti/gb. vinjas maxsaaja
Sazvaniit ta mani var! Tikai tie buutiibaa ir siikumi, kas Tev jaataisa! Detaljas varu piegaadaat, bet remonts arii Riigaa, domaajams iekljausies 15- 20 Ls
Man ar skatē teica ka stūres pirkst klab... izrādījās šķērstabilizatora atsaites
Sveiki!
Jāved remontēt mans v40. Lūdzu īsi uzrakstiet, kāda bijusi pieredze ar Sashu Mārupē (Mārupītes gatve 10a)? Ja esmu pareizi sapratis, viņam ir arī aparāts, ar ko diagnosticēt motoru.
Paldies
rrusis rakstīja: Sveiki!
Jāved remontēt mans v40. Lūdzu īsi uzrakstiet, kāda bijusi pieredze ar Sashu Mārupē (Mārupītes gatve 10a)? Ja esmu pareizi sapratis, viņam ir arī aparāts, ar ko diagnosticēt motoru.
Paldies
Pieredze tikai pozitīva.
rrusis rakstīja: Sveiki!
Paldies
Vienreiz iegriezos, ļoti normāli, biju apmierināts.
Šodiena man sākusies nepavisam ne saulainās noskaņās. Neskaitot to, ka bērns no rīta "iepriecināja" ar vējbakām, diemžēl no rīta mani pārsteidza arī SRS lampiņas iedegšanās. Lampiņa iedegās pēc tam, kad aizvēru durvis, pirms tam atskanēja tāda īpatnēja skaņa it kā no virsbūves sānu statņa puses vadītāja pusē - it kā nostrādātu kaut kāds relejs vai centrālā atslēga. Ko vēl spēju atcerēties...? It kā drošības josta tobrīd bija nostiepta, jo biju uzsēdies tai virsū, bet vai tam kāda nozīme, nezinu
Kādas idejas, kolēģi?
Sveicinaati!
S70, 144 Zs probleema taada, ka motors pie slodzes raustaas liidz ~2100 apgriezieniem, peec tam aiziet un viss ir OK. Tukshgaitaa straadaa stabili un nav problm.
Kur mekleet probleemas avotu? Sveces, filtri nesen mainiiti, varbuut svechvadi (tie taadi suudiigaaki izskataas)?
S70
MU 24
Piedošanu, aizmirsu piebilst, ka auto ir S70'98 ar 2.5 20V.
Gunars_V rakstīja: Šodiena man sākusies nepavisam ne saulainās noskaņās. Neskaitot to, ka bērns no rīta "iepriecināja" ar vējbakām, diemžēl no rīta mani pārsteidza arī SRS lampiņas iedegšanās. Lampiņa iedegās pēc tam, kad aizvēru durvis, pirms tam atskanēja tāda īpatnēja skaņa it kā no virsbūves sānu statņa puses vadītāja pusē - it kā nostrādātu kaut kāds relejs vai centrālā atslēga. Ko vēl spēju atcerēties...? It kā drošības josta tobrīd bija nostiepta, jo biju uzsēdies tai virsū, bet vai tam kāda nozīme, nezinu
Kādas idejas, kolēģi?
gribeeju uzjautaat, vai 850taa b5252s motoram ('93) tieshaam originaali ir paredzeetas 3elektrodu sveces?
shodien mainiiju sveces,un virsuu staaveeja labi pastraadaajushas 3elektrodnieces ar volvo uzrahtu uz izolatora.made in france 302 x 9146775 - cits nekas vinjaam virsuu nav raxtiits. nomainiiju ar ngk nr 12 BCPR6E - sitaas buus ok?
paldies jau ieprieksh...
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]