Ja kaadam ir vajadziiba reku ir iespeeja nosoliit 850/70 modelja benciinsuukni domaaju ka pa kaadi 100EUR varees dabuut:
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Ja kaadam ir vajadziiba reku ir iespeeja nosoliit 850/70 modelja benciinsuukni domaaju ka pa kaadi 100EUR varees dabuut:
Man te sakarā ar aukstumu ir sanākušas pāris šaizes, kā rezultātā ir daži iespējams bērnišķīgi jautājumi
1) kāds aķis ir vajadzīgs uz S70 2.5 TDI , lai šādā aukstumā nebūtu problēmu pielaist,
2) kur var uzzināt orģinālā rādžiņa kodu, vai vienkāršāk un lētāk ir aizbraukt pie kaukādiem (de)koderiem ...
diizelam parasti liek 75 A/h
raadzina kods iex MM peec VIN koda
Man ir kalkulators ar kuru to kodu aprēķina, un ne tikai man Ja slinkums braukt izlīdzēšu.
aigarska rakstīja: Man te sakarā ar aukstumu ir sanākušas pāris šaizes, kā rezultātā ir daži iespējams bērnišķīgi jautājumi
1) kāds aķis ir vajadzīgs uz S70 2.5 TDI , lai šādā aukstumā nebūtu problēmu pielaist,
2) kur var uzzināt orģinālā rādžiņa kodu, vai vienkāršāk un lētāk ir aizbraukt pie kaukādiem (de)koderiem ...
Dīzelbīdelītim, jo kreptīgākas Ah un palaišanas strāva, jo labāk.
Lielākais, ko esu redzējis un noskatījis > 75Ah 720 palaišanas strāva. Tāds zvēriņš ( ja vietas pietiek ielikt) griezīs uz nebēdu. Cenas starpība ~9Ls salīdzinoši ar ierastajiem 70>72 Ah 580>640. Ja nekļūdos ~60Ls. Man te viens ieteica palūkoties, kā sastāv ar iespēju ierūmēt dīzeļkaru špana kastīti. Esot gana ok un cenā biku mazāk. Paskatīšos jaunajā gadā, kā sastāvēs ar naudu. Iepirkšu un pateikšu, kas kā. Kamēr jauns, griezīs arī mazais spainītis, bet ātri var piekust.
Aicene rakstīja: Riskēju, ka manis teikto spečuki apšaubīs. Ir man blakus pie mājām tāds maziņš servis. Agrāk man likās, ka tur tikai riepas, eļļu un amortiņus maina. Bet izrādijās, ka šie ir pietiekami zinoši un dara visu ko. Mainīju pusasi pie šiem, nolauzto galu no kārbas pa 10 min. dabūja ārā. Tas tā ievads. Man tā servja šefs atstāstīja, kā šie mainīja 850 sajūgu. Un neko, t.i. motoru necēla ārā. Arnijam šito variantu atstāstīju cik pratu, viņš domu gājienu sapratu, man vismaz tā liekas Viņam savukārt MM esot padalījušies. Vajadzīgs,kā lai labāk apraksta?-hidraulisks pacēlājs. Tāds vertikāls stienis, kuram, kā normālam domkratam ar rokas kustību uzpumpē. Pats redzēju to, kau kur 1.8m augstumā, pie max kau kur 3m varētu būt. Man būs domāt , ka pat jauns tāds necik dārgi nemaksā, a iznomāt tādu pat pie mums domāju var kur nu vēl Norvēģijā. Ja dikti vajag varu padalīties ar to manuāļa sadaļu, kas attiecas tieši uz šo darbiņu. Arnijs faķīrs manam 850 sajūgu viens pats nomainīja, bet viņš arī atzina , ka stipri vieglāk to darīt divatā. Bet kas tev lvrisk tam čomam īsti ir-pacēlājs vai vienkārši vinča? Ja vinča, tad viss iepriekš stāstītais nav priekš tevis
Aicen ! Ir vincha, un pasa motora kustinaasana ir skaidraakaa sadala visaa procesaa. es to procesa aprakstu angliski iegaadojos i-netaa alldatadiy.com - vins ir diezgan skops, ja tev gadiijumaa ir krieviski buutu OK jo ne visi termini ir 100% skaidri tai anglu versijaa. Kaa varam sarunaat ar to 'padaliisanos'
Juze, tu gadijuma neved mebeles no Vainodes uz Stavangeru? jebkura gadijuma butu labi, ja iedotu man kaadu kontaktinfu
Iedo meilu lvrisk, izlīdzēšu.
lvrisk rakstīja: Juze, tu gadijuma neved mebeles no Vainodes uz Stavangeru? jebkura gadijuma butu labi, ja iedotu man kaadu kontaktinfu
Nē, vizinu malku uz Sandnesu. Meils: rihards@fastnet.lv
lvrisk rakstīja:
Juze rakstīja:
lvrisk rakstīja: ir viens letins seit, kam paraadiiju, un kas ir jaucis sajuugus, tiesi saadugan nee, bet gan jau pa 2iem paveiks. par to latviju buus pagruuti, jo no stavangeras ir 1000km liidz Stokholmai, kas i tuvaakais veids, turklaat tagad tikai uz Tallinu var tikt. 1300km ar beigtu sajuugu paari kalniem..... kameer ir ceriiba pasiem tikt galaa. bet par to gaisu - versija ir, ka ieraava gaisu ieksaa gaisojot un ar suukni iepuusot no augsas...tad likaas, ka hidraulikaa proba..
Kāpēc ātrāk neteici, ka esi Stavangerā. Man Sandnesā pagājušonedēļ bija trīs fūres, būtu pavilkuši atpakaļ. Bet vispār man atkal ies mašīnas uz turieni. 2. janvārī no Latvijas uz Tallinu un tad ap 4. janvāra vēlu vakaru būs tur. Ja ko vajag, dod ziņu.
Juze, vai tev furas tuksas iet atpakal un vai ar taadu ir iespeeja atvest to auto uz Riigu???
Tukšas gan neskraida atpakaļ. Parasti tukši iet līdz Oslo vai Zviedrijai, kraujas un nāk atpakaļ.
Labvakar, vai kaads var apgaismot vai Farkops 245 volvo atskiraas no 740,940 ? pateicos..
volvo rakstīja: Labvakar, vai kaads var apgaismot vai Farkops 245 volvo atskiraas no 740,940 ? pateicos..
Jap. Ira viņiem savādākas stiprināšanas vietas un izmēri.
A kuram tev vajag, man ira lieki no 200, bet interesē uz 700
volvo rakstīja: Labvakar, vai kaads var apgaismot vai Farkops 245 volvo atskiraas no 740,940 ? pateicos..
Bet protams...
Man vajag prieks 245. Skaardniek, davai mainamies, jo man ir no 700, 900 . labi?
volvo rakstīja: Man vajag prieks 245. Skaardniek, davai mainamies, jo man ir no 700, 900 . labi?
Ok
Es kad nonemsu to savu aaki no auto, tad pazvaniisu tev. kaut kur augstaak bija tavs tel. nr. kautkad nedeeljas laikaa, jo man tas iipasi nedeg.
volvo rakstīja: Es kad nonemsu to savu aaki no auto, tad pazvaniisu tev. kaut kur augstaak bija tavs tel. nr. kautkad nedeeljas laikaa, jo man tas iipasi nedeg.
Man arī nedeg. man tik garās skrūves jāatrod lai Tu varētu 200- tajam pieskrūvēt.
Aicene rakstīja: Man ir kalkulators ar kuru to kodu aprēķina, un ne tikai man Ja slinkums braukt izlīdzēšu.
Pēc kādiem izejas datiem aprēķina,pēc VIN?
Kau kādu kodu tur pieprasa, nezinu kādu, it kā 4ciparu. Man tas nava aktuāli tā kā sorry. Ja kau ko vajag do ziņu. Tu tak zini palīdzēšu, ja vajag
Kau kādu kodu tur pieprasa, nezinu kādu, it kā 4ciparu. Man tas nava aktuāli tā kā sorry. Ja kau ko vajag do ziņu. Tu tak zini palīdzēšu, ja vajag
Gļuks kau kāds , ako višs otreiz manu topiku iedrukāja???
par sajugu turpinājums/ kaut kāds pus urrā / viss izjaukts un rezultāts uz sejas.... . Pagalam bij izspiedejgultnim viena ķepa, kā rezultata gutnis skibi sagriezies un sačakarējis kurvim vairakus zobus norāvis, tagad vaig abas sitās lietas, sajuga koplektu +vēl labās puses plauktu ar šarnīru..... starp citu disks ar tāds padilis vins arī ietilpst tai sajūga komplektā?
lvrisk rakstīja: par sajugu turpinājums/ kaut kāds pus urrā / viss izjaukts un rezultāts uz sejas.... . Pagalam bij izspiedejgultnim viena ķepa, kā rezultata gutnis skibi sagriezies un sačakarējis kurvim vairakus zobus norāvis, tagad vaig abas sitās lietas, sajuga koplektu +vēl labās puses plauktu ar šarnīru..... starp citu disks ar tāds padilis vins arī ietilpst tai sajūga komplektā?
Sajūgu varētu paskatīties... Komplekts ~ 110Ls (kurvis, disks, gultnis) Arī ar plauktu aftermarket versijā nevajadzētu būt problēmām! Ja interesee, mails ir arteh at inbox iekš lv
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]