kaspx rakstīja:
kobis rakstīja: problēma ar 96 gada 850 volvikji 2,5tdi
iestājoties aukstajam laikam, pārstāja lekt, sajūtas tādas ka sākumā tā kā uz diviem vai trim stobriem strādāt līdz pieslēdzas pārējie. Loģiski izsecināju ka kvēlsveces nesilda, šodien nomainīju pēc nomaiņas tika konstatēts ka visas vecās strādā!! (ja kas pa lēto atdošu 5as strādājošas kvēlsveces ).
izksatās ka nepadod strāvu tām. Servisā ar 100% garantiju neizdevās notestēt, jo motors bija uzsilis. Atvienojot kontaktu kas tjipa iet uz kvēlsveču temperatūras datčiku tika konstatēts ka kvēlsvecēm strāva nepienāk.
Tad nu pēc garā ievada pac jautājums, vai ir un kur slēpjas kāds relejs kurš atbild par šīm lietām, vai vispār vaina varētu būt vēlkautkur citur un ja tas ir sarežģīti izdarāms kur meklēt kādu sakarīgu elektriķi?!
Pamēģini pie Saša Mārupē. Remontē Volvo jau gadiem 29256631
man gan nespēja atrast kāpēc pasažieru pusē daudz vājāk ventilātors pūš uz logu....
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]