Tramps - ASV prezidents? - Forums - iAuto

Tramps - ASV prezidents?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023

Pēc pēdējiem notikumiem jau kaidrs, kurš uzvarēs. Man jautājums - vai tagad, mūsu politiķi - komunisti, žurnaļugas sāks mainīt ādu un pielīst Trampam, vai turpinās līdz pēdējam viņu apdirst un tad gaidīt sekas?

1.. 5 6 7 8 9 10
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kas Trampa nīdējiem sakāms par šo?

www.youtube.com/shorts/nEazHqDQZ30

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Mazāk klausies vārdos vairāk skaties darbos.

0 0 Atbildēt

Nu to tu varētu tiem, kas visu laiku vārdiem piesienas un uz darbien neskatās, sacīt. 

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Kas būtu jāsaka par šo? 

0 0 Atbildēt

Nu šādas pārmaiņas Kanādā ir labas vai sliktas?

0 0 Atbildēt

Par kādām pārmaiņām ir runa? Tramps ir uz 4 gadi un tad jau aizmirsīs. Pagaidām nekādu taustāmu pārmaiņu nav.

0 0 Atbildēt

Nu par tām, kas tiek piedāvātas Kanādas turpmākajai attīstībai. Video vispar noskatījies, ja tāds jautājums rodas? 

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

https://www.reuters.com/world/us-officials-object-european-push-buy-weapons-locally-2025-04-02/

ASV liek Eiropai bruņoties pašai (kas, protams, ir pareizi), piegriež piegādes Ukrainai, runā par sankciju mīkstināšanu RU (nemaz nerunājot par to, ka mēģina dekriminalizēt putinu un visādi citādi glābt viņa seju), visādi lamā Eiropas vadoņus (jā, bieži vien pamatoti), bet, redz, ieročus Eiropai esot pienākums pirkt no amerikāņiem… 

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Kas Trampa nīdējiem sakāms par šo?

www.youtube.com/shorts/nEazHqDQZ30

Šis ir skaisti vārdos, bet praksē cietīs visi un nebūs tik viegli īstenojams. Šīs Trampa darbības pasaulē tikai veicinās izolacionisma politiku - tieši tas, par ko sapņo Kremlis...

0 1 Atbildēt

Interesants viedoklis… Kremlis, kas ir atkarīgs no izejmateriālu eksporta un ir ārkārtīgi atpalicis tehnoloģiski, sapņo par izolacionismu? Kā tas darbojas?

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 1 Atbildēt

Tas darbojas tā ka, ka Krievija daudzas lietas iegūst ļoti lēti salīdzinot ar citiem pasaulē - attiecīgi jo “izolētāki” no tirgus ir pārējie, jo vieglāk Krievijai kaut ko notirgot …

0 7 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek!

1 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Interesants viedoklis… Kremlis, kas ir atkarīgs no izejmateriālu eksporta un ir ārkārtīgi atpalicis tehnoloģiski, sapņo par izolacionismu? Kā tas darbojas?

Tas darbojas tā, ka Kremlim nevajag savas valsts izaugsmi, bet citu valstu situācijas pasliktināšanos. 

Tarifi neizbēgami novedīs pie inflācijas, pirktspējas krišanās, daudziem uzņēmumiem var krist apgrozījums un sāksies ekonomiskā recesija, tai skaitā pašā ASV. ASV vairs neinteresē globālās intereses, tādēļ izstājās no daudz kā. Starptautiskie līgumi viņiem vairs nav saistoši. Tāpat kā Krievijā.

Un šāds modelis šobrīd kļūst populārs. Nupat Ungārija izstājās no ICC. u.c. 

0 0 Atbildēt

Vispār jau tu ļoti novirzījies no tēmas - es uzdevu jautājumu par Kanādas potenciālo virzību prom no zaļā komunisma. Bet var arī tava uzskata kontekstā - vai patiešām uzskati, ka Kanādai atjaunojot naftas un palielinot citu izrakteņu ieguvi, “pasliktināsies  situācija” un Kremlis no tā būs ieguvējs? 

Un kuri tieši ir tie starptautiskie līgumi un globālās intereses, kuras nāk par sliktu Krievijai?

Pie inflācijas un recesijas PIRMKĀRT noved naudas drukāšana - kaut kā nevarēja manīt tavu sašutumu par inflāciju, ko sadrukāja tev mīļo kovidpasākumu ietvaros. 

0 0 Atbildēt

Vecīt padomā tā kaŗtīgi kadēl vispār izmanto inflāciju, un kādēļ tā nav nemaz tik slikta kā to mālē …

P.S. ja naudas vērtība pieaugs, tad visi sāks krāt zeķē, un neviens neko nepirks, jo tehniski “nākotnē” tas kļūs lētāks, attiecīgi visai ražošanai ir “tūta” un ekonomikai pamazām tieši tas pats. Inflācija “palīdz” tev “vieglāk šķirties” no naudas, tādējādi palīdzot ekonomikai … saprotams ne vienmēr tēriņi ir jēdzīgi un ne vienmēr tie tiešām dara labu ekonomikai, bet tie visi ir dzīves sīkumi, ja vien inflāciju pareizi “pieregulē” …

0 0 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek!

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Klau, nu šis jau arī kļūst apnicīgi :-/

0 0 Atbildēt

Nebūs savādāk. Es neko citu neatbildēšu radījumam, kas attaisno slepkavošanu politisku ideju vārdā, ja viņš turpinās uzbāzties. 

2 1 Atbildēt

Nerausties, tu nebūsi situācijas noteicējs, kad man ko komentēt un kad ne

Kaķa lāsti debesīs nekāpj !

0 1 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek!

1 2 Atbildēt

Pis taisni, viltus pacifist!

1 1 Atbildēt

Pis taisni, meli. Nekad neesmu pretendējis būt pacifists. 

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Tu esi kremlins!

0 0 Atbildēt

Nu kā tur ir bradypus un darklight?

Tramps joprojām visu dara pareizi??? 🤣🤣🤣

Viss iet pēc plāna??? 🤣🤣🤣

Jebšu nedaudz vēl jāpagaida... 🤣🤣🤣

Es tā dzirdēju ka Stellantis meklē darbiniekus (trūkst darba rokas) 🤣🤣🤣

Olas štatos maksā lētāk kā Latvijā tikai 70 centi gabalā... 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Vispirms parādi debilais, kretīniskais MELI, kur ir teikts, ka “Tramps visu dara pareizi", tad varēsi uzdot savus stulbos jautājumus. 

0 1 Atbildēt

Tu pats to teici! 

Jeb tagad kārtējo reizi ieslēgsi atpakaļgaitu ka tu tā neesi teicis? 🤣🤣🤣

Kas arī bija jāpierāda - putlera piektā kolonna... 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Atpakaļgaitu? Parādi, kur es ko tādu esmu teicis, MELI!

0 0 Atbildēt

Palasi savus iepriekšējos komentārus, kur tu aizstāvi Trampu un pat dirs ka tramps stāstot par 24 stundām domāja nevis 24 stundas bet kaut kādu mistisku nenosakāmu periodu! krievi arī dirš ka pirms kara neko neteica par 3 dienām līdz Kijevai! 🤣

0 0 Atbildēt

Aizstāvēt konkrētas lietas ir ĻOTI tālu no tava melīgā “visu dara pareizi”. Un interesanti, ka tagad tu jau apstrīdi manu viedokli, ka Trampa vārdiem nevar ticēt.

0 0 Atbildēt

Man tāds pats jautājums. Kurā vietā es esmu teicis, ka Tramps visu dara pareizi? Nu katrā ziņā es vispār nejūtos tik gudrs ekonomikā, lai spriestu, kā šis pasākums ietekmēs patērētājus ASV.  Pašlaik visur var lasīt tikai spekulācijas bez seguma vai histēriskas vaimanas. Tām valstīm, kas eksportē uz ASV, šis noteikti par labu nenāks. Bet atkārtošos: Tramps ir ASV, nevis Eiropas vai pasaules prezidents, tādēļ neredzu vispār nekādu pamatu mums te sašust par viņa lēmumiem.

0 0 Atbildēt

Tu tos bradypusa vēmekļus nemaz nedzēsīsi? 

Kā tur būs? 

Tev kā krieviem? Dubultie standarti un sazvērestības teorijas?

0 1 Atbildēt

Kas attiecas uz spekulācijām bez seguma - to tu pastāsti Stellantis atlaistajiem darbiniekiem - viņi tev apstiprinās ka tas viss ir bez seguma... 🤣🤣🤣

Es nesaprotu kā var MELOT pat par ACĪMREDZAMIEM FAKTIEM??? 

0 0 Atbildēt

Vienīgais, kas uztājīgi MELO, esi TU. Kādu brīdi klusēji un tad atkal ieradies MELOT. 

0 0 Atbildēt

Vēlreiz! Lūdzu konkrēti paskaidro, kurš un kādā veidā te kaut ko melo! Es, goda vārds, atkal nesaprotu, par ko tu runā! Kāds tieši ir tavs sakāmais? Noformulē domu sakarīgā tekstā, un tad varam diskutēt! A tu uzreiz atkal: putleristi, piektā kolonna…

0 0 Atbildēt

Tas nebiji tu kurš teica ka dzēš ārā visu, kas nesaskan ar tavu viedokli?

0 0 Atbildēt

Bet šeit mēs atgriežamies pie posta, ko ieliku pirms pāris dienām - tramps, it kā aizstāvot ASV uzņēmēju intereses, ievieš šos tarifus. Nu, labi, ir kas saka - malacis, Donald (piemērm, ASV autoražotāji), ir kas saka, ka Tramps gremdē ekonomiku un gan ASV, gan citur pasaulē izraisīs recesiju. Arī neesmu eksperts, lai pateiktu, kā tur īsti būs. Bet uz šī fona atkal šķiet visai dīvains ASV sašutums, ka Eiropa grasās ieročus ražot pati, nevis pirkt no ASV.

0 0 Atbildēt

Vēsturē vienreiz jau bija muitas tarifu kari un varena Amerika. Pēc tam bija lielā depresija un Otrais pasaules karš! Bet Trampistiem izskatās ka skolā bija švaki ar sekmēm.

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Kas attiecas uz spekulācijām bez seguma - to tu pastāsti Stellantis atlaistajiem darbiniekiem - viņi tev apstiprinās ka tas viss ir bez seguma... 🤣🤣🤣

Es nesaprotu kā var MELOT pat par ACĪMREDZAMIEM FAKTIEM??? 

Tev kaut kādi dubultie standarti.

2015. gads. Tavs mīļā nēģera - Obamas valdīšanas laikā tika atlaisti:

no US armijas - 40 000 cilvēku

no HP - 30 000 cilvēku

no Schlumberger ltd - 20 000

A&P - 8500

Microsoft 7800

utt

2022 - Bidena valdīšanas laikā:

"Meta" - 11 000

Amazon - 10 000

utt

Bet es jau visu saprotu - komunistiem tas Trumpis dzīvot nedod. Es domāju, ka tu esi tāds neveiksminieks, jo trumpis uz tevi skatījās, kamēr mācījies skolā.

0 2 Atbildēt

Jā, un tagad pameklē kapēc Obamas laikā kādu atlaida, un  kāda bija ekonomika un ekonomikas izaugsmes prognozes Obamas termiņu beigās. Analītiķis jopcik. 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Tātad tu apgalvo ka šie atlaistie darbinieki tavā statistikā ir tiešas sekas Baidena un Obamas lēmumiem? 

Un tagad MANIPULĀCIJA krievu fašistu stilā - tu apgalvo ka OBAMA ir mans mīļais nēģeris! Ar ko tu atšķiries no fašistiem sukabejevas un bebrēdājas?

0 0 Atbildēt

Tad kad es mācījos skolā tad tu vēl biji spermas statusā fātera olās!

Es nesaprotu cik melīgam ir jābūt cilvēkam lai kapitālismu sauktu par komunismu un visādus rosoļņikovus, šloserus, trampus un citus populistus sauktu par atbrīvotājiem!

Pastāsti kāpēc ASV ieviesa drakonisku muitu visām valstīm IZŅEMOT KRIEVIJU UN BALTKRIEVIJU? Un tikai nevajag dirst ka dēļ sankcijām!

0 0 Atbildēt

Atkal jau propagandists uzdevumu augstumos. 

Pirmkārt - izņēmumu saraksts ir garāks par divām tevis nosauktajām. Otrkārt - vienīgais, kurš dirš, ATKLAT esi TU. Nav noteikta likme muitai ar valstīm ar kurām tirdzniecība ir AIZLIEGTA, kas ir tikai loģiski. Tas tavi eirokomunisti uz nebēdu tirgojas, kamēr uz tribīnes smalki runā par sankcijām. 

0 0 Atbildēt

Tātad krievijas precēm ir tieši tāda pati muita kā Eiropas precēm? Es pareizi sapratu? Drīkst uzzināt kāpēc ASV vispār pērk kaut ko no krievijas? Vai tad tādējādi tramps nesponsorē karu? Viņš tak varēja 24 stundu laikā saraut visas tirdzniecības saites ar krieviem!

Un otrkārt atkal MANIPULĀCIJA un ATKLĀTI MELI no tavas puses! Ja tie ir MANI komunisti tad es esmu viņu sponsors - var palūgt dokumentālu apstiprinājumu ka es esmu iemaksājis komunistu partijai un cik miljardus es esmu iemaksājis! Ja ne tad tev nāksies atzīt ka MELO tu nosaucot mani par komunisma sponsoru!

Sen jau bradypus ir izvilkts gaismā kā putlera atbalstītājs, kā kara atbalstītājs, kā holokausta noziegumu glorificētājs.

0 0 Atbildēt

Nē, kārtējo reizi izliecies, ka “pareizi saprati” savus MELUS. 

Kuras IR tās tirdzniecības saites, kas NAV sarautas un kā ASV drīkst tirgoties ar Krieviju, ja pats skaidri zini un piesauc to, ka Krievija ir atslēgta no SWIFT. Tarifi NAV noteikti valstīm, ar kurām ir AIZLIEGTA tirdzniecība. 

Un meli un manipulācija ir no tavas puses - jau iepriekš atzinu, ka sponsori diemžēl esam mēs visi - kas maksā nodokļus Krieviju atbalstošiem komunistiskās varas režīmiem. TAVI tie komunisti ir tādēļ, ka nepārtraukti izsaki atbalstu viņu rīcībai. Dokumentālu apliecinājumu savām iemaksām vari saņemt eds.vid.gov.lv

Un atkal MELO par to, ka es jebkad tevu būtu nosaucis par “komunisma sponsoru” - to tikko tu izdomāji pats.

0 0 Atbildēt

Kas arī bija jāpierāda - sukabejevas meli no tevis nāk katru reizi!

Kā var zināt ka krievu fašistu pakalpiņš bradypus melo - kā atver muti vai kaut ko skricelē, tā uzreiz melo! Pierādīts n-tās reizes...

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Un jautājums - ja es ielieku petardi atvērtā iebiezināta piena buņdzā, kas ir atomspradziens nevis tvaika spiediens, man nebūs jāmazgā griesti, sienas, grīda un mēbeles? 

🤣🤣🤣

Piesārņojuma nebūs?

P.S. Tu pamēģini izdzīvot atomspradziena laikā un pēc tam parunāsim kā tu izsargāsies no radiācijas, pēc tam deaktivizēsi teritoriju un izaudzēsi sev paiku bez radiācijas! 

Dirst tikai māk ka atombumbas ir nekaitīgas!

Hirosimā izdzīvoja 40% cilvēku,

Nagasaki - 60%

Turklāt, tās pilsētas amerikāņi izvēlējās, tāpēc lai radītu maksimālus postījumus. 

Un tajā laikā ap 90% ēku tajās pilsētās bija no "kartona".

Bet Bikini atolā dzīvo virs 5000 cilvēku,

Bet Novajā Zemļā, kur nometa pašu lielāko bumbu pasaulē - 2429 cilvēki.

0 0 Atbildēt

Nu bet tak ēd ar karotēm cēziju un stronciju! Neviens tev to neliedz! Tikai nepiedāvā citiem savas radiācijas un vēzīšus! Vēl tik vajag lai tu dzītu purgu ka atomspradzieni ir veselīgi un tajās teritorijās cilvēki vispār neslimo!

Pipec - tikai krievi var stāstīt ka radiācija ir veselīga! 🤣

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

iA tikmēr

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Обновлено 22 минуты навZад: «Разворачивается мощнейший кризис». Российские акции подешевели на 2 триллиона рублей за два дня после пошлин Трампа и обвала нефти... -čorts, tikai tagad izlassīju ka "runa iet" pa rubļiem, tā nebūtu kopējis ;p👃 

https://www.moscowtimes.ru/2025/04/04/razvorachivaetsya-moschneishii-krizis-rossiiskie-aktsii-podesheveli-na2-trilliona-rublei-zadva-dnya-posle-poshlin-trampa-iobvala-nefti-a160208 Ps.,spieržot pēc šī, lohi jau var uzsākt gatavošanos kārtējajai Zelta treždienas (vai pirdmdienass) 10sant atlaidei

0 0 Atbildēt

Kā tur tagad sanāk - šie notikumi ir tie, par ko sapņo Kremlis? 

Šīs Trampa darbības pasaulē tikai veicinās izolacionisma politiku - tieši tas, par ko sapņo Kremlis...

0 0 Atbildēt

Pat grūti atbildēt,par ko īsti viņi tajā tur savā kremplī "sapņo".Visdrīzāk, par vienu no galvenajiem Lohu rokasgrāmatā uzskaitītajiem punktiem- maksimālu "varas" attālinātību no pavalstniekiem (lohiem).

Nupat tur jaunaiss iesaukums- vienkārši ķer uz ielas,atņem tel un piespiedu kārtā nogādā uz jeģīno (vienoto...?) prizivpointu.Civilo ārstu izrakstītās "atssročkas" tagad esot derīgas dsas noslaucīšanai- iesaukšot pilnīgi visus pēc kārtas, neatkarīgi no veselības vai slimības.Bezpilsoņtiesiska bandītiska kaimiņvalsts.Nerunājot pat par tiem prātājātajiem nelabojamajiem bandītiem, kuri tur atnākuši (atnāks?) no "kaŗa"- lūk to "mēs" te dabūsim.

Beidzamjā laikā ceru saklausīt kādu daudzmaz vērāņemamu "info" galvenokārt no kādiem sazvernieku izteicieniem.Jo "oficiālie" un "anaaliītiskie" ierastie avoti 9/10 ir nolaidušies līdz lohu un klikšķu līmenim.Vakar nejauši ieslēdzu Jakovīnu- nu dalbaiobs riktīgais.Jakovenka- nu vēl lielāks.Cimbaļuks, Svitāns, Auslenders- apnicīgi drisēji.Švecs arī jau labu laiku kā iegājis tenkuvāceles lomā, zb jau klausīties.Podoļaks- nu teju vai oficiāls ukraiņu personāžs- nu tas tak gatavais āksts,demagogs! Paskat ko viņš te drirš, nu taču ZB jau : 

www.youtube.com /watch?v=G1Q6SEFyEGM , pat riebjas te likt redzamu sižetu.Lietuvas tv3+ - nu ok, it kā jau krieviski, bet tomēr tas "tonis" ir citāds, nekā pie "mums": www.youtube.com /watch?v=ZbDmqubSgbU

BET- kas attiecas uz pašu Trumpu un "viņa radīto bardaku passaulē"- domājams,ka īsto kīno vēl tik redzēsim.Jo NEpārstāv viņš tikai pats/sevi.Un simt punkt to "kaŗa izraisīšanu" ir tā viltīgi "paveicinājuši" vēl kādi citi personāži izņemot pašu putaino bandītu.

Lūk, pati tā "veduŠČaja" jau diezko gudra gan nav, bet nu šis viņas uzaicinātais "sazvērnieks" tomēr dažus tādus interesantus "iepriekš/negaidītus" punktus te ieskicē: 

0 3 Atbildēt

DOGE kārtējās muļķības - tikuši klāt pie valsts nodarbināto darba algām:

fortune.com/2025/04/01/doge-access-payroll-system-privacy-cybersecurity-concerns/

Naudasmaiss Reģ.: 10.02.2025
2 2 Atbildēt

Pie mums arī tā vajadzētu. Pārak daudz liekēžu sēž valsts un pašvaldību iestādēs. Vismaz pusi var atlaist uzreiz un pēc tam skatīties. Realitatē visticamāk varētu aptuveni 60% no visiem nodarbinātajiem atlaist un nekas uz slikto pusi nemainītos. Tādējadi paliktu vairak līdzekļu infrastuktūras attīstībai, kas savukārt sildītu uzņēmējdarbibu un ekonomisko izaugsmi.

2 0 Atbildēt

Viņus taču (vairs!) nav iespējams nekur nedz atlaist, ne norakt, ne likt.Nav īsti pat iespējams juridiski "pamatot" šādu atlaišanu.Viņu ir (tīšām!) sakultivēts pārāk daudz un tas ir reāls "spēks", apzināti un pa kluso laika gaitā mērķtiecīgi izveidots! Un tieši "viņi" būs tie, kuri tūliņ te visur aizies "nobalsot"! Kandidātu tradicionālais caurmēra pamat mērķis- tikt pie siles un pastrebt "algu" no valsts budžeta, pie kam nu jau izcili nekaunīgi alkatīgiem strēbieniem. 

3 2 Atbildēt

Problēma ir citur - birokrātijā. Ja to samazinātu, varētu arī atlaist darbiniekus. Par visām nezinu, bet dažās iestādēs šobrīd ir tā, ka dēļ birokrātiskiem procesiem pat esošais stafs netiek galā ar to, ko no viņiem prasa ministrijas, valsts kontroles un citi kantori. Vot, novienkāršotu to pasākumu, tad daudziem arī nebūtu ko darīt, un varētu laist viņus vaļā.

1 0 Atbildēt

Paklau,bet kāa Tev liekas.Kurš ir (tas konkrētais),kurš izdomāja to,kādām (pārValdnieku) "nodaļām" ir jābūt in kurā "nodaļā" ira jābūt cikiem pr-niekiem un cikicakiem to (viņu) Vietniekiem. Jā.

Pa kuru diez laiku šhitaisviss/šhitāte tik veiksmīgi (mums,Lohiem) "izdomājās" un/vai "īstenojājājās".

Vai Tu (es,mēs,/Lohi) 19simt 91jā (jā) varējām "iedomāties", ka Mūsu Valstij nāksies tērēt šādus te Milzu resursus un piesaistīt šitikteda/uja plašus spēkus, lai "mūs" visās "mūsujomās" uzraudzītu.Hm. 

Šhits viss konkrēti uzdzen kkādu tā dēvēto Senti mentu.Bezceru.Zb domātjau...

1 2 Atbildēt

Nu kā. Elementāri. Valsts aparāts rada birokrātiju un apstākļus, lai paši sevi drāztu. LAbi kādas muļķības. Viņi tak caurām dienām dračē un matos smērē, nejau acis pārgriezuši strādā. Savukārt citiem (lohiem) stāsta ka ir izdegšana, pārslodze un trūkst kapacitātes. Un protams naudas. Un drāž viņi savus "klientus" tā saucamos, nejau sevi   "Netiek galā" tas ir viņu pašu izdomāts vienradzis, jeb tā saucamā atmazka, lai loderētu. 

1 0 Atbildēt

Problēma ir daudz lielāka, nekā tev šķiet. Tie, kurus varētu atlaist, ir lojāls elektorāts - tas ir pirmais, ko varas režīms nedrīkst zaudēt. Bet tālāk jau ir vēl bēdīgāka problēma - šie cilvēki ir izaudzināti nespējīgi mainīties un pēc atlaišanas nevienam nebūs vajadzīgi - no finanšu viedokļa jau nekas traks - bezdarbnieka pabalsts tāpat būs mazāks par no budžeta maksāto algu, bet diemžēl sabiedrība ar tik milzīgu dzīves jēgu zaudējušu cilvēku skaitu momentāni kļūs krimināla, jo noderīgos idiotus, kas pašalaik lepni valkā ierēdņa statusu pārņems kriminālās autoritātes, ja varas autoritātes no viņiem atteiksies - patstāvīgums viņos ir iznīcināts. 

0 1 Atbildēt

Pārņems kriminālās autoratātes saki? Visas tās inspekciju un dienestu tantes ja? Kas tie par murgiem un ko tu labu pīpā ko? Ā svetdiena. Tad jau drusku var.

Es saku ka uzņēmumiem bus vieglāk un lētāk atrast zemi kvalificŕtu darba spēku. Kas būtu liels pluss.

2 0 Atbildēt

Tantes, kuras ir iemācītas pēc priekšā pasniegtas shēmas drāzt klientus bez jebkādas vainas sajūtas, kriminālās shēmās ir noderīgākas, nekā tev šķiet. Appīpēti murgi ir tev, iedomājoties, ka tās tantes ir jebkādā veidā noderīgs “lēts zemi kvalificēts” darbaspēks. Laikam neesi pamanījis, ka un kā tieši tādas tantes zaudē, piemēram, visizplatītāko amatu - veikala kasieres. 

1 0 Atbildēt

Tas ierēdņu erektorāts visdrīzāk ir aizkadrā tā plānveidīgi un tīši (ar smalku aprēķinu) izveidots.Teju aiz katra iespējamā Augstmaņa (iespējams) stāv ielikti kādi daži, kuri "pelna" 16k eur (pa lielam ,Valsts darbā vai idejiski līdzīgā "robā").Savukārt aiz/zem tā jau vairāki pa 5-6k pelnošie, aiz kuriem jau nāk nebeidzams lērums 3k "vērto" zemāko lohu.Viņi cits citu "baro",kopēji "ēd" nodokļmaksātāju (lohu) līdzekļus un kopējiem spēkiem uztur mītu par sava darba un sava amata (Posteņa) akūto nepieciešamību.Kuŗš te šhito visu varzu pieņēma "darbā" un kā noteica viņu galējo (Valstij nepieciešamo) "skaitu"- tas nav zināms.

Pie kam, reti kurš daudzmaz loģiski spriestpējīgais (lohs) uzdrošinātos tiešā veidā ko "iebilst".Jo no viņu pārraudzībā esošo noteikumu izpildes te neviens īsti nevar izvairīties.Un praktiski vairs nevar atšķirt, kurš te tas ierēdnis tiešām ir vajadzīgs un kurš nē.Atlaist,likvidēt- nu ok, varbūt dažus tos 3-4k "vērtos" saīsināsim.Lai īstenajiem 10k vērtajiem varētu pielikt pie "algas" par papildu Pienākumu uzņemšanos. 

Kriminalizēšana šobrīd būtu Akūti nepieciešama, jo (atlikušie, izdzīvojušie,no Valsts pagaidām/neaizbēgušie) lohi tomēr ir nedaudz tā kā izlaidušies.Vaig aizvaig kā tajos 90tajos - kamēr Augstmaņi dalīja/mantu, vienkāršos lohus uzraudzīja (kreiviski runājošie) bandīti.Vienīgi atšķirība tā, ka "toreiz" kādam tādam bandītam varēja arī iedot par/purnu, taču šodien attiecībā uz "likumīgā" amatā esošu ierēdni tas nav reāli iespējams.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Intereses pēc paskatījos "Sabiedrības integrācijas fondu"

Pārtikas preču komplektu piegāde vistrūcīgākajām personām

Paredzamā līgumcena; 21528926

Nu, lai būtu, tikai vai ar to nevajadzētu nodarboties pašvaldībām ?  Bet tālāk:

Vienotas metodoloģijas un pamatprogrammas par dzīvi Latvijā  izstrāde;

''Sabiedrības izpratnes un informētības paaugstināšanas pasākumi par sociālo inovāciju projektu īstenošanu''

Nevaldības organizāciju informētības un sabiedrības izpratnes stratēģijas izstrāde un pasākumu īstenošana

„ Projektu pieteikumu vērtēšanas ekspertu pakalpojumi''

Latvijas Goda ģimenes apliecības ''Goda ģimene'' izgatavošanas, apdrukas (personalizācijas), sagatavju piegāde un iepakošanas pakalpojumi

Reģionālo NVO inkubatoru izveide un to darbību nodrošināšana

Sabiedrības integrācijas fonda darbinieku veselības apdrošināšana; Paredzamā līgumcena;60000

„Darba devēju novērtējumu – ''Ģimenei draudzīga darbavieta'' un ''Dažādībā ir spēks'' – darba devēju (dalībnieku) izvērtēšana''  utt.

www.sif.gov.lv/lv/iepirkumi

1 0 Atbildēt

WALA rakstīja:

Jā, un tagad pameklē kapēc Obamas laikā kādu atlaida, un  kāda bija ekonomika un ekonomikas izaugsmes prognozes Obamas termiņu beigās. Analītiķis jopcik. 🤣🤣🤣

bet tu zini, kāda būs ekonomika pēc 2-3 gadiem?

0 0 Atbildēt

Nu kā tur ir ar tām Trampa 24 stundām - cik stundas ir pagājušas?

Var uzzināt? Jeb tas ir noslēpums?🤣

0 0 Atbildēt

Tramps muld daudz. Nazinu, kam tu to vēl vēlies pierādīt.

Tevu elku izraisītais karš joprojām turpinās. 

0 0 Atbildēt

Nu ka studijā tekstu un sarakstu kur es esmu rakstījis par maniem ELKIEM un lūdzu konkrēti, kuri ir mani ELKI!

Nu tā lai bradypus nebūtu MELIS parastais!

Ar tavām paša metodēm - kur ir ieraksts ar maniem ELKIEM?

0 0 Atbildēt

Tavi elki ir pastāvošais komunistu varas režīms, to esi pierādījis ar neskaitāmām burtkalpības izpuasmēm jau sen un ar nepārtraukto viņu vainas noliegšanu kara izraisīšanā.  

0 0 Atbildēt

Nu davaj - mazs solīts palicis - kur esmu nosaucis savus elkus! Sakopo savu biezpienu galvā un parādi kur es esmu nosaucis savus elkus! 

0 0 Atbildēt

Elki ir tie, kurus tu aizstāvi un kuru vainu aktīvi noliedz. Uzskaitīt visus postus, kuros to darīji?

0 0 Atbildēt

Tātad es neesmu rakstījis par elkiem vai esmu? Citātu studijā - kremļa pakalpiņš!

0 0 Atbildēt

Un tagad iztirzāsim bradypus  MELUS! 

Karu izraisīja krievija (tas ir neapstrīdams FAKTS) - tātad bradypus apgalvo ka kara izraisītāji ir MANI ELKI - tātad krievi ir MANI ELKI - tā apgalvo bradypus!

Tīri elementāri ir atmaskot krievu fašistu pakalpiņus tādus kā bradypus! Viņi vienmēr melo un vēlas iznīcību - viņi ir vergi paaudzēs! 

0 0 Atbildēt

Komunistu un fašistu kopīgi organizētā kara faktisko izpildīšanu patiešām uzsāka Krievija, to neviens neapstrīd.

Teikt, ka vēlme apturēt karu ir vēlēties iznīcību ir acīmredzami melīgs apgalvojums, ko izsaka cilvēks, kurš vēlas karu TURPINĀT. 

0 0 Atbildēt

Tātad tu piekrīti ka esi nosaucis krievu fašistus par maniem ELKIEM? Pareizi?

🤣

0 0 Atbildēt

Nē, nepareizi. Kā vienmēr izdomā to, ko es NEESMU teicis.

Un tas, pat neskatoties uz to, ka lepojies ar to kā sit cilvēku par Krievijas himnas nezināšanu. 

Tavi elki ir fašistu sabiedrotie komunisti. 

0 0 Atbildēt

Uhh kā tu pārdzīvo par to ka viena vate dabūja pa seju no Latvijas patriota!

Un tev tika pierādīts ka karu uzsāka krievu fašisti kurus tu nodevēji par maniem ELKIEM!

Kārtējā reize kad bradypus pieķerts melos un kremļa fašistu noziegumu glorificēšanā!

0 0 Atbildēt

Par “Latvijas patriotu”, sitot cilvēku par KRIEVIJAS himnas nezināšanu, sevi var saukt tikai tāds “patriots”, kuram Latvija ir Krievijas guberņa. 

Interesanti, kā MELIS pierādīja man to, ko vienmēr esmu zinājis un turpina MELOT par to, ka es jebkad par teviem elkiem esmu nodēvājis krievu fašistus. 

0 0 Atbildēt

Nu atkal tu pārdzīvo par krievu urlas nolikšanu pie vietas! 🤣 Alkapone arī pārdzīvoja ka viņu ielika cietumā nevis par bandītismu bet par nodokļu nemaksāšanu! 🤣 

Te arī ir neapgāžami pierādījumi ka tu aizstāvi vati un urlas! Tev nav pieņemami ietekmēšanas veidi - tev ir svarīgi lai vate netiktu sodīta ne par ko! Ha-ha-ha!🤣

0 0 Atbildēt

Es “pārdzīvoju” cilvēka sišanu par Krievijas himnas nezināšanu - pārstāj melot kaut ko citu. 

0 0 Atbildēt

Tev tiešā tekstā tiek uzrakstīts vēlreiz (citādāk tavam biezpienam nepielec)! Vate dabūja pa degunu par to ka pieprasīja man nēsāt fašistisko georga lentīti! Metode ar kādu es izvēlējos viņu nolikt pie vietas ir tikai METODE! Bet tā kā tu aizstāvi vates uzbraucienus Latviešiem un dikti pārdzīvo par tavuprāt nepareizu metodi vates nolikšanai pie vietas it sevišķi ja tu esi viens bet viņu ir daudz. Tad tas ir tiešs pierādījums tavam vatainumam vai arī apzinātai MANIPULĀCIJAI, kas apstiprina tikai tavu negatīvo nostāju pret Latviešiem! 

Izvēlies starp vates aizstāvi vai apzinātu manipulēšanu - cita varianta nav!

P.S. bradypus pieķerts melos kārtējo reizi!

0 0 Atbildēt

Tālāk sekos tavs teksts: mani elki uzsāka karu Ukrainā!

Tātad tu tiešā runā apgalvoji ka mani elki ir krievu fašisti, kuri ir PATIESIE KARA UZSĀCĒJI

Kādus melus tu vēl izdomāsi ka ar elkiem tu domāji nevis kara uzsācējus bet mistiskas sazvērestības teorijas bez dokumentāla pamatojuma? 

P.S. Sazvērestības teorijas ir ļoti izplatītas starp krievu vatēm - sorosīti, sliktie rietumi, kuri uzglūn viņu nabadzībai un grib to atņemt un vēl visādas muļķības.

0 0 Atbildēt

MELO. Tavi komunistu elki organizēja un finansēja, sabiedrotie Krievu fašisti uzsāka. Nekad neko citu neesmu teicis. 

0 0 Atbildēt

Atkal līkrocīgs manipulācijas mēģinājums! MANI KOMUNISTU ELKI!

Kur es esmu teicis ka mani ELKI IR KOMUNISTI? Nekur! bradypus MELO! Savukārt tu aizstāvi vatainu urlu kurš dabūja pa seju par savu vatainumu! Vēl jo vairāk - tu demokrātiju sauc par komunismu, bet putlera fašismu dēvē par demokrātiju, jo viņš lūk tavurāt  ir demokrātiski ievēlēts! 

Tramps ir demokrātiski ievēlēts - un tagad amerikāņi paši strēbs savus sūdus! Un ir viena atšķirība starp ASV un fašistu krieviju - ASV ir daudz domājošu cilvēku un dafiga ieroču!

0 0 Atbildēt

Tu akli un uzticīgi aizstāvi Putina sabiedrotos, finansētājus un kara organizatorus - tatad tie ir tavu elki. Un viņi ir komunisti. 

Es NEAIZSTĀVU vatainu urlu, bet saku, ka cilvēks, kas citu sit par Krievijas himnas nezināšanu, ir slims deģenerāts. 

Demokrātiju es saucu par vairākuma diktatūru un, pretēji taviem MELIEM, esmu skaidri norādījis, ka tā ir POLITISKĀ sistēma, nevis EKONOMISKĀ, kā tu melo par komunismu vai kapitālismu. 

Jā, es uzskatu, ka Putins ir pavisam demokrātiski ievēlēts un tieši tas ir pierādījus, kādēļ es demokrātiju uzskatu par ļaunumu, nevi putina fašismu par labu. Arī Hitlers pie varas nāca pavisam demokrātiski un pārstāvēja sabiedrības intereses, ko tev tik ļoti patīk piesaukt kā pozitīvu parādību.

Un ASV tie “domājošie civlēki ar dafiga ieročiem” ievēlēja Trampu, kamēr tev līdzīgie komunisti vaimanā un grib panākt, lai ieroči ir pieejami tikai noziedzniekiem.

0 0 Atbildēt

bradypus MELI

1) Kaut vienu ierakstu kur es aizstāvu putlera sabiedrotos - Irānu un Ziemeļkoreju! Tādu ierakstu NAV!

2) Aizstavi gan vatainu urlu kuri pieprasa visiem nēsāt fašistisko georga lentīti - tu piesējies metodei ar kādu es sodīju vati par manu aizskārumu - un tātad tu esi PAR vati nevis pret!

3) Palasi pats savus ierakstus kur tu TIEŠĀ TEKSTĀ nosauc ES par komunistisku savienību!

4) Konstitūcijas sagrozīšanu vienas personas interesēs un nonuļļošanu tu nosauci par demokrātiju! Sēdies divi!

5) Meli tiešā tekstā - kaut vienu dokumentu atrodi kur ASV komunisti grib lai ieroči ir tikai bandītiem! 🤣 Tavas fantāzijas nav uzskatāmas par pierādījumu! Un pats palasi vēsturi par Republikāņiem - viņi ir tuvāk komunismam kā tu vari iedomāties - viņi tak bija pret verdzību un par vienlīdzību... 🤣

0 0 Atbildēt

Tavi MELI. 

1) Tu aizstāvi sabiedrotos eirokomunistus un ASV komunistus. Es nekad neesmu šajā sakarā pieminējis Irānu vai Ziemeļkoreju. 

2) Jā es “piesējos” metodei - lepoties ar cilvēka sišanu par Krievijas himnas nezināšanu var tikai slims kretīns. 

3) Jā, es saucu EPSRS par komunistisku savienību. Tiešā tekstā. Un?

4) Jā. ""Konstitūcijas sagrozīšanu vienas personas interesēs un nonuļļošanu tu nosauci par demokrātiju!" precīzi tā IR demokrātijas patiesā seja - ja tauta vēlas neierobežotu varu vienai personai, tad konstitūcija (republika!) nedrīkst stāties ceļā. 

5) Dokumentu? Burtkalpības augstākā pilotāža, jo loģikas nav. ASV komunisti grib atņemt ieročus likumpaklausīgiem pilsoņiem. Noziedzniekiem nekad un nekur neviens ieročus nav atņēmis, jo tādēļ jau viņi ir noziedznieki, ka viņiem uzspļaut uz to, kas viņiem ir vai nav atļauts. 

“pret verdzību un par vienlīdzību” apbrīnojams propagandona absurds. Pirmkārt kaut kā iepīt, ka būt pret verdzību iz slikti. Un tad vēl tipiski “sajaukt” līdztiesību (republika, brīvība - t.i. vienādas iespējas visiem) ar vienlīdzību (komunisms - t.i. vienāds iznākums visiem).

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tramps nemelo.  Kad viņš teica 24 stundas, tad arī domāja 24 stundas. Nu, parunāja ar Putinu, uzzināja , ka Putins "grib mieru. Sak, nav problēmu: Putins jau mieru grib, bet Zeļenski es piespiedīšu gribēt:-/

0 0 Atbildēt

Ir tāda maziņa problēma kā loģika un acīm redzami fundamentāli FAKTI!

Ja krievu fašisti pārtrauks bombardēt Ukrainas mierigos iedzīvotājus un izvāksies no UKRAINAS, tad karš beigsies! Bet ja Ukraina pārstās aizsargāties, tad krievu fašisti iznīcinās Ukraiņus! 

Kā var neredzēt tādas ELEMENTĀRAS LIETAS? 

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 1 Atbildēt

ASV atlaiž un tad daļu pieņem atkal  https://www.cbsnews.com/news/rfk-jr-hhs-job-cuts-doge-mistakes/

Vispirms demokrāti nomet varu republikāņiem, sak, ņemiet! Viņiem nav jārisina Siliņas problēma - es nevaru vērsties pret CILVĒKIEM! 

Repiblikāņi var, Viņi apkaros un novērsīs gan pašus stulbākos demokrātu pārspīlējumu, gan arī sastrādās veselu lērumu kļūdu.

Un tad, kā teikts, kad moris savu ir padarījis…..

1 0 Atbildēt

Ja ASV problēmas būtu tikai un vienīgi viņu iekšējās problēmas man būtu pajāt ar kādiem sūdiem viņi tur apmētā viens otru, bet ASV ir globālās ekonomikas un politikas lokomotīve un ja tajā lokomotīvē kačigāri un mašīnisti sāk viens otru apmētāt ar sūdiem un vēl dirsties ar konduktoriem, pavadoņiem un restorānvagonu, tad kur tāds vilciens nonāks?

0 0 Atbildēt

Tevi visvairāk satrauc, ka tas NENONĀKS tur kur nonāca iepriekš - kad ASV pēc nodevības starp fašisistiem un komunistiem izlēma ATBLASTĪT komunistus. Tevi satrauc tas, ka var neizdoties atkal ieviest un Eiropā valdīt komnunistu teroram. 

0 0 Atbildēt

Tak ej tu dirst ar savu Staļina un Hitlera noziegumu glorificēšanu!

Tev jau sen tika pateikts ka tādiem lohiem kā tu ir viens ceļš - čemodan - vokzal - Vorkuta...

Cilvēks kurš ar jebkādiem meliem mēģina noklusēt krievu fašistu noziegumus nav civilizācijas vērts - tu to dari visu laiku aizstāvot Ukraiņu nogalināšanu un pārdzīvojot par to ka vate dabū pa seju no Latvijas patriota!

0 0 Atbildēt

Debiliķi, kā tieši tas, ka esmu pret to atkārtošanos ir “glorificēšana”? 

0 0 Atbildēt

Tu pats teici ka Ukraiņiem ir jābeidz pretoties krievu fašistiem!

0 0 Atbildēt

MELO. Neko tādu neesmu teicis. 

0 0 Atbildēt

Noliegt acīm redzamo - krievu stils!

1 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Tas nebiji tu kurš teica ka dzēš ārā visu, kas nesaskan ar tavu viedokli?

Nē. Neizdomā! Nekad tā nav bijis. Viss, ko esmu izdzēsis, ir tukši lamāšanās un apvainojumu posti, kuros nav bijis vispār nekāda viedokļa. Un arī tikai tad, kad aiziet n-tie pēc kārtas. Tu tak nespēj savaldīties!

0 0 Atbildēt

Kas arī bija jāpierāda - bradypus meli vispār netiek dzēsti! Savukārt mani pierādījumi kur es viņu pieķeru melos tiek dzēsti! 

Tas tā kā sāk smirdēt pēc krievu fašisma!

Padzēs vēl kādus manus ierakstus it sevišķi tos kur bradypus tiek atmaskots par simpātijām krievu vatei! 

Un ir tikai loģisks secinājums ka tu arī iestājies par citu tautu iznīcināšanu un krievu nacisma uzvaru!

0 0 Atbildēt

Bļeģ, tu mani atmaskoji! Es tiešām esmu algots Putina aģents iAuto forumā. Segvārds - Fjodors. Man te vairs nav ko darīt, iešu kravāt koferi uz Zilupi.

0 0 Atbildēt

Neeeeee - nedari tā - ko te bez tevis iesāks vatainais bradypus - viņu tak noliņčos....

1 0 Atbildēt

Debiliķiem tālāk ko psihot, pārējiem - ja gribas vairāk saprast, kas notiek. 

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

0 0 Atbildēt

Nav labāka pierādījuma patiesībai, kā nespēja atbildēt ne ar ko citu, kā ad hominem. 

0 0 Atbildēt

Necepies, lielākā daļa pasaules cenšas saprast, vai viņi ir sajukuši prātā, vai pārējā pasaule. 

Tava piedāvātā video īsais apkopojums - hipotēze - jeb kā es to sapratu - ASV cenšas devalvēt valūtu tā, lai sāp citiem vairāk, kā pašiem.

0 0 Atbildēt

Nu un kādēļ atkal “viņi” un “pārējā pasaule”. Kas tev dod tiesības pasludināt kaut kādu vienotu “pārējo pasauli”? Es esmu pilnīgi pārliecināts, ka Rietumu pasaulē dominējošā komunistisko demokrātiju pārstāvošā varas elite IR sajukusi prātā no pārliekas varas eiforijas. Varbūt arī “viņi” ir sajukuši prātā, bet tas nekādi nav “viņi” VAI “pārējie”.

Video apkopojums - ASV ir pazaudējusi rūpniecisko potenciālu un tas ir ļoti bīstami, jo pašreizējā vēl saglabātā varenība turas uz ticības drukātiem papīrīšiem - arī par atteikšanos no zelta seguma tajā video atgādināja. ASV dolārs pēc būtības ir nevērtīgāks kā Bitcoin - balstīts praktiski TIKAI biržas spekulācijās. Tādēļ ir nepieciešams atjaunot ražošanu ASV. Tas, ko tu uzrakstīji pie hipotēzes, ir veids, kā to panākt, nevis mērķis.

Video arī norāda uz potenciālajiem riskiem, kādēļ tas varētu neizdoties. Bet tas jau ir diskusijas vērts tiem, kas spēj iedziļināties, nevis piesaucot Daninga-Krīgera efektu apgalvot, ka ir gudrāki par vienu no iekmīgākajiem psaules biznesmeņiem, kas ir spējis kļūt par ASV prezidentu.

0 0 Atbildēt

Masn neizskatās, ka tāds būtu tas plāns. Man izskatās, ka plāns ir vienkāršāks - devalvēt savus dolārus, lai valsts parāds būtu mazāks, līdztekus ierobežojot tēriņus. 

Tikai - izskatās, ka tas ģeniālais ciktur reizes bankrotējušais biznesmenis un viņa sektanti padomdevēji kopā ar ūdeni izlies renstelē arī zīdaini. Sabrucinot biržu viņi tikai panāks, ka paša partija pagriezīsies pret viņu. 

0 0 Atbildēt

Tātad uzstāj, ka esi gudrāks par Trampu 😂 Daninga - Krīgera efekts?

0 1 Atbildēt

Vai esmu tā apgalvojis? Varu tikai teikt, ka neesmu bankrotējis, un nemēģinu ietekmēt pasaules politiku un ekonomiku, tādas lieluma mānijas man nav. 

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Amerikā valda panika automīļotāju vidū un tie steidz iepirkt kādu vāģi

1.. 5 6 7 8 9 10

Lasītākie raksti

Jaunie raksti