Kā atvērt aizsalušas auto durvis? - Forums - iAuto

Kā atvērt aizsalušas auto durvis?

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kā atkausēt aizsalušas auto durvis?

No rīta pienāc pie auto, bet durvis kā piemetinātas? Pie pašreizējiem mīnus grādiem tā var gadīties, jo īpaši, ja esi mazgājis auto. Galvenais šādā brīdī ir nevis brutāls spēks, kas beidzas ar norautu rokturi vai saplēstu blīvgumiju, bet gan zināšanas. Kādi padomi?

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Tas šādā situācijā ir par vēlu, bet man patīk ziemā pa blīvgumijām noiet ar silikona zīmuli, ērti un ātri. 

Aigars1981 Reģ.: 23.01.2026
1 0 Atbildēt

Man jau liekas ja mazgā tajās mazgātuvēs kā Puto ,šodien piemēram redzēju tur jau īsti pat nepaspēsi izslaucīt un zīmuli izmantot viss jau piesals .Redzēju vairākus auto kas stāv sasaluši jo nopusti ar aktivajām putām un saimnieks cenšas kautkā to visu notīrīt.Man stāstija ka esot viens auto mazgājot ta saslis ka bliezuši pakaļējo durvju logu ārā.Man laikam ,ja nebutu iespēja iebraukt silta garažā noteikti nemazgātu.

GK1968 Reģ.: 14.11.2018
1 0 Atbildēt

Zīmulis, kā tad.

Vispirms mēģini durvis nevis vaļā plēst, bet spiest ciet vēl stingrāk, varbūt kāda daļa no gumijām atbrīvosies.

Ja nav iespēja pievilkt vadu un sildīt ar fēnu, tad meklē lielu termoforu, kurā lej karstu ūdeni.

Meklē vienu durvi vai vāku, kurš nu mazāk aizsalis.

0pis Reģ.: 16.02.2023
1 0 Atbildēt

Termofors ir līdzi katram. Vīriem tas ir ērtāk lietojams, kā dāmām. Ir gadījies izmantot apstākļos, kad iet līdz cita siltuma avotam ir tālu, pārāk tālu. Taču bezizejas situācijā derēs jebkas silts. 

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Ja tas padzīvojis dīzelis tad poh, gaidi siltāku laiku. Ja durvis neveras, motors ne tik neleks. 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti