Jūrmalā uz dzelzceļa pārbrauktuves automašīna notriec gājēju 1

 
Nozare.lv | 28.februāris 2014 11:56

Vakar Jūrmalā uz Dubultu dzelzceļa pārbrauktuves vieglā automašīna notrieca kādu 63 gadus vecu sievieti.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Slokas ielā, uz Dubultu dzelzceļa pārbrauktuves, automašīna "VW Golf" notrieca 1951.gadā dzimušu sievieti. Cietusī gājēja ar lūzumiem nogādāta slimnīcā.

LETA jau ziņoja, ka vakar ap 5.40 autoceļa Ventspils-Kuldīga 25.kilometrā vieglā automašīna "VW Caddy" ietriecās stāvošā kravas automašīnā "Mercedes-Benz", kas bija novietota šosejas malā bez ieslēgta ārējā apgaismojuma. Pēc sadursmes nomira vieglās automašīnas vadītājs.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 49 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši pieci cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 23 avārijas, kurās cietuši pieci cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši sešus autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniegusi atļauto normu. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti četri autovadītāji.

 
Visi komentāri
 
Vernons 4.marts 2014 13:44
0 0 Atbildēt

Kravas auto vadītāju var nolinčot uz vietas! "Priekšā esošam satiksmes dalībniekam ar savu rīcību, darbību vai bezdarbību, ir jagarantē drošība"! CSN ir nežēlīgi, ja kaut kas ir aizliegts, tad tas ir aizliegts! Kādam iestājas Nāve! Par ko? Par to ka neesam tendēti domāt par savām darbībām un sekām nākotnē!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 54

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti