Avārijā uz Ventspils šosejas cietuši divi cilvēki 5

 
Nozare.lv | 19.marts 2014 11:06

Vakar Ventspils novadā vieglās un kravas automašīnas sadursmē cietuši divi cilvēki, tostarp 12 gadus veca meitene.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Rīga-Ventspils 140.kilometrā automašīna "Toyota Corolla", kuru vadīja 1971.gadā dzimusi sieviete, iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur tā sadūrās ar kravas automašīnu "MAN" ar piekabi, kuru vadīja 1957.gadā dzimis vīrietis. Slimnīcā ar dažādām traumām nogādāta "Toyota" vadītāja un pasažiere - 2002.gadā dzimusi meitene.

Rīgā, Augusta Dombrovska ielā, 1968.gadā dzimis vīrietis, vadot apvidus automašīnu "Land Rover Range Rover", notrieca gājēju, 2005.gadā dzimušu zēnu, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Olaines novadā, autoceļa Baloži-Plakanciems-Iecava 16.kilometrā, automašīna "Opel" ar piekabi, kuru vadīja 1975.gadā dzimis vīrietis, sadūrās ar automašīnu "Toyota", kuru vadīja 1956.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta "Toyota" pasažiere - 1963.gadā dzimusi sieviete, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 111 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 17 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 63 avārijas, kurās cietuši seši cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši četrus autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu, un divus, kuri bijuši narkotisko vielu iespaidā. Rīgas reģionā aizturēti trīs apreibuši autovadītāji - visi narkotisko vielu iespaidā.

 
Visi komentāri
 
ak 19.marts 2014 13:08
1 0 Atbildēt

Ko nozīmē Corolla ieslīdēja? Stāvēja ceļa malā un pati ņēma un ieslīdēja pretējā pusē? Pareizāk būtu teikt - vadītāja iebrauca pretējā pusē. Jo pie stūres tak kāds sēdēja, vai ne tā?

Kanibaals 20.marts 2014 1:15
0 0 Atbildēt

Vispār to policijas preses dienesta savārstījumus bez rediģēšanas labāk nepublicēt. Tur daudz tādas pērles, kā nenovaldīja stūri, nobrauca no ceļa utt.

Šinī gadījumā drīzāk var teikt, ka zaudējot kontroli iebrauca pretējā braukšanas joslā. Tas ja protams noskaidrots, ka nebija pašnāvniece un apzināti neiebrauca, kā jau Timrots to pareizi aizrādija par tādu iespējamību.

iAuto 20.marts 2014 8:32
0 0 Atbildēt

Labāk komentāros pielabot un tad mēs attiecīgi koriģējam ziņu. Mums viens prakses žurnālists arī visu laiku jauc apsteigšanu ar apdzīšanu, ko darīt? :)

Vernons 19.marts 2014 13:37
1 0 Atbildēt

Un smago nosita no ceļa! Vilcējam no dīķa, ceļa malā, bija nedaudz ārā kabīne!

ess 20.marts 2014 9:58
0 0 Atbildēt

Kaa tad taa? Aiztureeja vispaar 2 vadiitaajus narkotiku reibumaa, bet vienaa Riigas regjionaa veselus triis?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti