Balvu novadā naktī nāvējoši traumēts gājējs 1

 
Nozare.lv | 21.marts 2014 8:09

Pagājušajā naktī Balvu novadā vieglā automašīna nāvējoši traumēja pagaidām neidentificētu vīrieti.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Bērzkalnes pagastā 1955.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "VW Passat", notrieca pagaidām neidentificētu vīrieti. Gājējs no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Savukārt vakar Tukuma novadā, Degoles pagastā, 1978.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Mazda 323F", notrieca gājēju, 1998.gadā dzimušu jaunieti. Cietušais nepilngadīgais ar smagu galvas traumu un ķermeņa sasitumiem nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši seši cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 23 avārijas, kurās cietis viens cilvēks.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši desmit autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu, bet Rīgas reģionā - septiņus.

Pagājušajā diennaktī Rīgas reģionā nozagtas divas automašīnas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgā, Čiekurkalna 2.šķērslīnijā, nozagta 2011.gadā ražota automašīna "Audi A4" ar valsts numuru SL 8. Automašīna bija aprīkota ar signalizāciju un bija apdrošināta.

Rīgā, Etnas ielā, nozagta 2003.gadā ražota automašīna "Audi A3" ar valsts numuru RS 44.

 
Visi komentāri
 
Vernons 21.marts 2014 12:58
1 0 Atbildēt

Kā lai izpilda CSN 113. punktu, ja kāds cits Ignorē 19. un 254. punktu prasības un nerada apstākļus sevi ieraudzīt?

CSN paredz katram zināt, katram rīkoties TĀ, lai šādi ekscesi nebūtu un katram ir tiesības paļauties, ka tos Noteikumus pildīs visi! CSN 4., 6. un 10. punkti noteic kārtību un secību kā darbojas Noteikumi, kā katram ir jābūt aprīkotam, kā katram uz ceļa ir jārīkojas.

CSN 38.4. un 38.8. ir šedevrs pēc savas būtības, kad Noteikumus paredzēts pildīt katram otram, tas ir auto vadītājam!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti