Pēdējā brīdī izdomā mainīt ceļu un izraisa avāriju (+ video) 11

 
iAuto.lv | 23.aprīlis 2014 18:32

Divi autovadītāji nespēj sadalīt, kurš pa kuru ceļu tālāk brauks, vai pareizāk sakot par vēlu izdomāja.

 
Visi komentāri
 
LMT 23.aprīlis 2014 22:31
0 2 Atbildēt

Ceļu uzturētāja vaina...

Vernons 23.aprīlis 2014 22:47
1 5 Atbildēt

Kad reklāma uz ceļa svarīgāka par norādēm! Katram ar savu rīcību ir jāgarantē drošība! Arī satiksmes organizētājam, ne tikai braucējam!

iAuto 24.aprīlis 2014 7:01
1 3 Atbildēt

Vernonam taisnība! Reklāma aizsedz ceļa zīmi.

Ūpis 24.aprīlis 2014 7:05
3 0 Atbildēt

Vernonam reklāma arī liedz izlasīt un kur nu vēl ievērot noteikumus, kuri jāievēro stāvlaukumos, DUSos un dzīvojamā zonā.

Vernons 24.aprīlis 2014 8:24
0 6 Atbildēt

Ūpi lasi pats Noteikumus! Ar savu nezināšanu šeit nevajag plātīties! "Iebāzīšu maisā", maz neliksies!

iAuto 24.aprīlis 2014 7:07
0 0 Atbildēt

DUSos?

Marshals_Mr 24.aprīlis 2014 7:43
8 0 Atbildēt

Nepiekrītu Vernons un iAuto komentāriem - ko tas vainīgais transportlīdzekļa vadītājs meklēja kreisajā malējā joslā - vismaz 2 zīmes bija laicīgi redzamas ka 2 joslas brauc taisni un labā malējā pa labi - ja nezini pats kur tev jādodas, tad vismaz padomāt vajag ka no kreisās joslas tik un tā nogriezties pa labi nav atļauts vismaz būtu braucis pa vidējo joslu, lai nepieciešamības gadījumā varētu paspēt iekārtoties joslā pa labi - un nudien neizskatās video, ka vadītājs pārvietojās ar 50km/h. Par ceļa zīmes aizsegšanu - video tā ir pietiekami labi redzama un tas nav iemesls, kādēļ vadītājs izraisīja avāriju - pie šādas avārijas rodas jautājums par vadītāja psihisko stāvokli, nepamanīt blakus esošo auto nav iespējams. Pēc šādas avārijas izraisīšanas vadītāju ir jānosūta uz stresa testa parbaudēm.

Vernons 24.aprīlis 2014 8:29
0 6 Atbildēt

Labajā joslā auto statuss neļāva braukt! Krievija nav Lielvalsts, bet gan nožēlojama Valsts, jo zviedrus sakāva, frančus sakāva, vāciešus sakāva, nev tādas Valsts pasaulē kurai viņi varētu padoties gūstā, ar vienu vienīgu domu, lai labi dzīvotu!

9. maijā brauks ar X6 kuram uz sāniem būs uzraksts "Spasiba dedu za pobedu"! Uztvēri domu.

Ali 24.aprīlis 2014 9:04
5 0 Atbildēt

Pilnībā piekrītu Marshals_Mr! Nekāda reklāma te nav vainīga, jo visas zīmes ir labi redzamas. Un arī bez visām zīmēm tak pilnīgi skaidrs, ka no trešās kreisās joslas nevar uzreiz šķērsot visas pārējās joslas, ignorējot pa tām braucošos auto, lai pagrieztos pa labi.

Vernons 24.aprīlis 2014 9:16
0 8 Atbildēt

Virs ceļa pirms ceļu sadales nekad neliek nospiedošu VOLVO, vai kādu citu reklāmu!!! Daudzi vadītāji brauc tikai ar tām divām priekšējām sēdvietām! Priekšā esošam, blakus esošam ar savu rīcību ir jāgarantē drošība! Šādās kategorijās jāsāk mācīt CSN!

vpe 26.aprīlis 2014 2:16
1 0 Atbildēt

Nevis divi autovadītāji nespēj sadalīt, bet viens idiots izdomā griezt pa labi no kreisās joslas, neskatoties spoguļos. Tam, kurš bija labajā joslā neko nebija jādala, viņš brauca taisni pa savu joslu un viņam pēkšņi viens āpsis uzskrēja virsū!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti