Krimuldas novadā avārijā smagi cietuši divi vīrieši 1

 
Nozare.lv | 13.maijs 2014 8:03

Vakar vakarā Krimuldas novadā automašīnas avārijā smagi cieta divi transportlīdzekļa pasažieri.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.19.55 uz autoceļa Lēdurga-Vidriži 1994.gadā dzimusi sieviete, būdama alkohola reibumā, vadīja automašīnu "Audi", nobrauca no ceļa un ietriecās kokā.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar politraumu slimnīcā nogādāti transportlīdzekļa pasažieri - 1983. un 1985.gadā dzimuši vīrieši. Ar traumām slimnīcā nogādāta arī "Audi" vadītāja. Visiem cietušajiem ārsti konstatēja alkohola reibumu.

Savukārt Jelgavas novadā automašīna "Hyundai" nobrauca no ceļa un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā cieta transportlīdzekļa pasažieris, 1995.gadā dzimis vīrietis, kurš ar politraumu nogādāts slimnīcā.

Stopiņu novada Vālodzēs, Ziemeļu gatvē, 1993.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu BMW, notrieca gājēju, 1979.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar dažādām traumām alkohola reibumā nogādāts slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 60 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 28 avārijas, kurās cietuši astoņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja sešus autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Rīgas reģionā aizturēti četri iereibuši autovadītāji.

 
Visi komentāri
 
LMT 13.maijs 2014 10:07
0 0 Atbildēt

CSDD vadība jau sāk domāt ko ēdīs pusdienās...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 11

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti