Rīgā automašīna notriec gājēju 1

 
Nozare.lv | 10.februāris 2015 7:24

Vakar Rīgā automašīna notrieca kādu 31 gadu vecu sievieti, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Akadēmiķa Mstislava Keldiša ielā 1983.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Lexus", notrieca gājēju, 1983.gadā dzimušu sievieti, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Ķekavas novadā, autoceļa Baloži-Iecava 9.kilometrā, automašīna "VW", kuru vadīja 1946.gadā dzimusi sieviete, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Transportlīdzekļa vadītāja ar traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 61 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši desmit cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 28 avārijas, kurās cietuši pieci cilvēki.

Tāpat aizvadītajā diennaktī Valsts policija uz Latvijas ceļiem aizturējusi 13 iereibušus autovadītājus, no kuriem 10 bija sēdušies pie stūres alkohola reibumā, bet trīs - narkotisko vielu iespaidā.

Kā aģentūra LETA uzzināja VP Sabiedrisko attiecību nodaļā, Rīgas reģionā divi cilvēki pieķerti, vadot auto alkohola reibumā, bet trīs - narkotisko vielu reibumā, Vidzemes reģionā aizturēti trīs iereibuši autovadītāji, Kurzemē - divi, Latgalē - divi, bet Zemgalē - viens.

Policisti noformējuši arī 189 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 82 - noformēts Rīgas reģionā.

 
Visi komentāri
 
Vernons 11.februāris 2015 16:00
0 0 Atbildēt

Ceļu, ielu ar sadalošo joslu šķērsot aizliegts. Tas jādara pa gājēju pāreju. Bet ja pie pārejas apstājies cits auto, tad apstājies arī TU un parliecinies, vai tam priekšā nav nobraucams gājējs. Un tikai tad, kad parredzamība ir 180 grādi ceļu drīkst turpināt! Kā tad tur īsti bija? Vai CSN spēkā tikai katram otram?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti