Iespaidīgu avāriju izlase, kurās sekas varēja būt smagākas (+ video) 8

 
iAuto | 17.marts 2016 15:34

Šo izlasi izvēlējāmies ielikt iAuto, jo tā var būt pamācoša mūsu ikdienā. Kādā no redzētajām epizodēm pašiem ir nācies pabūt...

Pieraksties iAuto YouTube kanāla jaunumiem - abonē šeit >>>

 
Visi komentāri
 
Vernons 17.marts 2016 15:44
2 32 Atbildēt

CSN regulē attiecības starp priekšā, aizmugurē un blakus esošiem. Kustība notiek pa ceļa labo pusi. CSN ir spēka pie noteiktiem ātruma limitiem.

Un tikko kāds izdara atkāpi no šīm normām tā iestājas iepriekš redzētās situācijas. Un visām šim situācijām ir viens kopsaucējs. "Priekšā esošs satiksmes dalībnieks" pārbauda Jūsu attapību un ar savu rīcību rada Jums bīstamu situāciju.

Velti CSDD izmeta ārā no CSN 4., 6. un 10. punktus! Cēļu satiksmes Likuma 19. pants! Vēlu Jums veiksmi izdzīvot kara laukā, ko par ceļu sauc! Jo ātrums pārsniedz meisterību.

Kanibaals 17.marts 2016 20:44
24 0 Atbildēt

Jau pirmajā video fragmentā ir redzams, ka tavam teiktajam nav nekāda sakara ar video.

Vernons 18.marts 2016 8:20
0 9 Atbildēt

Un smagajam, pie sadursmes ar šo vieglo, nebūtu pietiekama distance!

Tu vadi savu auto pa savu kustības joslu, iekļaujies ātruma limitos un pēkšņi viens nonāk tavā joslā un Tu sāc "nārstot", meklēt vietu, lai nenosistos. Lietas vajag saukt īstos vārdos, ne viss filozofēt.

Palaidniex 18.marts 2016 9:18
11 0 Atbildēt

Es atvainojos, kāds sakars 105. punkta izpratnē vārdam "distance" ar pretējos virzienos braucošiem transportlīdzekļiem, kur viens no "mudakiem" ir iebraucis nelaikā pretējās kustības joslā?

105. punktu kā reizi pārkāpa tas līkrokainais idiņš - vanabī apdzinējs attiecībā pret apdzenamo.

Kanibaals 18.marts 2016 10:08
0 0 Atbildēt

Vernon lūdzu neizdomā esošajiem terminiem jaunus pielietojumus. Palasi CSN ko nozīmē distance un pret ko tā tiek mērīta.

Vernons 18.marts 2016 10:27
0 0 Atbildēt

Man ir zināmi kuriozi, kurus policija noformēja kā distances neievērošanu!

Man nav pieņemams un ne tikai man ka "oficiālajā versijā" CSN sastāv tikai no vienas vienīgas "distances".

Un šis arī labs "distances zagļiem":

106. Ārpus apdzīvotām vietām šo noteikumu 241. un 243. punktā minēto transportlīdzekļu (transportlīdzekļu sastāvu) vadītājiem starp savu un priekšā braucošo transportlīdzekli jāietur tāda distance, lai apdzenošie transportlīdzekļi varētu netraucēti pārkārtoties ceļa labajā pusē. Šī prasība nav spēkā, ja transport­līdzekļa vadītājs gatavojas apdzīt, kā arī intensīvas ceļu satiksmes apstākļos.

Palaidniex 18.marts 2016 14:34
0 0 Atbildēt

Un cik km drīkst notikt gatavošanās? It īpaši, ja apdzīšanu gatavo transportlīdzeklis, kas konkrētajā ceļa posmā pie konkrētās satiksmes intensitātes nav tehniski spējīgs veigt drošu apdzīšanu?

Vernons 18.marts 2016 14:52
0 0 Atbildēt

Un kas jādara Tev, ja Tu esi uzvācis "asti", lēni braucot?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti