Olaines novadā nāvējošas traumas guvusi gājēja 1

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 22.marts 2016 7:01

Vakar Olaines novadā automašīna nāvējoši traumējusi gājēju, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis ap plkst.19.34 uz ceļa Rīga-Jelgava, kur 1981.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Nissan" uzbraucis 1950.gadā dzimušai sievietei. Gājēja no negadījumā gūtajām traumām notikuma vietā mirusi.

Vairākas automašīnas vakar nobraukušas no ceļa un apgāzušās. Piemēram, Stopiņu novadā, uz ceļa papīrfabrika "Jugla"-Ulbroka, 1987.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Lexus", nobraukusi no ceļa, un spēkrats apgāzies.Negadījumā cietusī autovadītāja ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Stopiņu novada Sauriešos 1981.gadā dzimis vīrietis vadījis automašīnu, būdams alkohola reibumā. Automašīna nobraukusi no ceļa un apgāzusies. Negadījumā cietis šoferis, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Tikmēr Jelgavā, Lielajā ielā, 1958.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Škoda Praktik" veicis kreiso pagriezienu un izraisījis sadursmi ar pretī braucošo automašīnu "Mercedes Benz", kuru vadīja 1981.gadā dzimis vīrietis. Sadursmes rezultātā "Škoda" uzbraukusi metāla nožogojumam un sabojājusi to, bet slimnīcā nogādāts "Škoda" vadītājs.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 66 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki un viens gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrēts 31 negadījums ar diviem cietušajiem.

Vakar policija uz ceļiem apturējusi desmit dzērājšoferus un trīs agresīvus autovadītājus, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Rīgas reģionā par braukšanu alkohola reibumā sodīti četri šoferi, Zemgales reģionā trīs, bet Vidzemes, Kurzemes un Latgales reģionā - katrā pa vienam.

Visi trīs agresīvie autovadītāji apturēti Rīgas reģionā.

Savukārt par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu administratīvā pārkāpuma protokols noformēts 197 autovadītājiem. Rīgas reģionā sodīti 100 šoferi, Zemgales reģionā 48, Vidzemes reģionā 21, Latgales reģionā 18, bet Vidzemes reģionā 10 šoferi.

 
Visi komentāri
 
Vernons 22.marts 2016 21:31
0 9 Atbildēt

CSN paredz gājējam būt redzamam. Ceļu ar sadalošo gājējam šķērsot aizliegts!

Un kā lai samazina ātrumu pirms šķēršļa, kuru nespēj pamanīt?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 32

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti