"Sanitar Lesa" nepiedod nevienam (+ video) 16

 
iAuto | 3.aprīlis 2016 9:51

Autovadījs no Krievijas, kurš sevi dēvē par "Sanitar Lesa" (Meža sanitārs), ievietojis divus jaunus video, kurā kārtējo reizi "soda" tos autobraucējus, kas neievēro CSN.

 
Visi komentāri
 
? 1.aprīlis 2016 17:09
20 2 Atbildēt

Vai tad apzināta nebremzēšana ir attaisnojama? Es saprotu, ka SL darbojas tāpat kā LTV žurnālists Z

Esss 1.aprīlis 2016 17:55
28 2 Atbildēt

Teorētiski SL taisnība, bet no normālas satiksmes viedokļa prasās tomēr bietē... Nu kāda krievu suņa pēc jālien pirmajā joslā un jātraucē tur iekārtoties tiem kam jānogriežas, ja netaisies nogriezties pats!!!

Par apli jau arī pie mums ir daudz runāts, bet tādi SL joprojām gandrīz puse. Dēļ tādiem "-" arī daudzi citi baidās ieņemt otro joslu, jo atpakaļ var netikt. Rezultātā pie noslogotākiem apļiem korķi lielāki kā pie vienkāršiem luksoforiem. Lai gan pēc idejas būtu jābūt otrādi.

Ulass 1.aprīlis 2016 21:25
1 1 Atbildēt

Par pirmo es SL piekrītu, bet otrajā pats agresīvs, - nepalaida joslā, kaut gan krietni ieprieks jau tika rādīts pagrieziens.

kaspis 2.aprīlis 2016 19:45
1 0 Atbildēt

otrajā video varbūt nesmuki bija ka nepalaida pirmoreiz (lai gan ieslēgts pagrieziens nedod tiesības maukt aizņemtā joslā) bet otro reizi pats suzuks kā pēdējais īblis piegrieza priekšā. laikam širmis aizgāja ciet. Es vēl saprastu ja tur būtu zīme "tikai pa labi" vai ja nogriezties varētu uz divām joslām, bet šajā situācijā tiešām nesaprotu, kāda hu*a pēc suzuks cirta filmētājam tieši purnā. Filmētājs jau bija garām, tak nogriezies aiz viņa nevis piselējies pēc tam pusdienu avārijā.

CRDI 2.aprīlis 2016 19:54
3 0 Atbildēt

Principā arī pirmajā gadījumā SL rīkojas dauniski.... Labi redzams, ka Dusters minstinās, SL samazina ātrumu un tad, kad saprotams, ka Dusteropis grib izbraukt no apļa, spiež uz gāzi....

Dusteropim lielais fui, par pagrieziena neparādīšanu, bet SL vēl lielāks fui par braukšanu aplī pa pirmo joslu, bez izbraukšanas tuvākajā izbrauktuvē.....

Bet kā jau zemāk minēju SL= vernons...

rt 1.aprīlis 2016 18:12
13 6 Atbildēt

Divas apzināti izraisītas avārijas. Mierīgi var iet izcīnīt vismaz 50/50 vainu.

ABECEDE95 1.aprīlis 2016 18:44
12 1 Atbildēt

"Pārmācīšanas" metode neiztur nekādu kritiku. Saņitaram vai nu nauda par daudz, vai laiks, vai galvā tarakāni. Drīzāk visi kopā.

Abi iesaistītie lohi.

Crazy 2.aprīlis 2016 9:21
1 1 Atbildēt

Sanitāru pašu vajag norakstīt uz ubornuju

po 2.aprīlis 2016 11:27
2 0 Atbildēt

jā mēs pat pa taisnu ceļu nemākam braukt !

rīga -Jelgava ! daži dauņi atļaujas braukt pa otro joslu kad pirmajā neviena nav !

Kanibaals 2.aprīlis 2016 23:32
10 1 Atbildēt

Latvijā joslas izvēle ir atkarīga no ceļa stāvokļa. Ja pirmajā joslā ir rises vai bedres braucu pa otro, kam lieki mocīties.

CRDI 2.aprīlis 2016 12:25
10 1 Atbildēt

Krievjuzemes Vernons.... Tipa juridiski pareizā sasišana...

Vernons 2.aprīlis 2016 17:30
2 15 Atbildēt

Es Tavā vietā paklusētu!

CRDI 2.aprīlis 2016 18:32
28 2 Atbildēt

Nu tad klusē, tāpat neko prātīgu nespēj pateikt.

seaman 2.aprīlis 2016 13:36
5 0 Atbildēt

Proktologs tuvredzīgs, nevis sanitārs :)

Piekasīgais 2.aprīlis 2016 14:20
11 0 Atbildēt

Čalis vienkārši ir pelnījis pa muti, bet apdrošinātājiem ir visas iespējas atteikt atlīdzību - bija visas iespējas izvairīties no sadursmes. CSN neļauj apzināti izraisīt negadījumu, pat ja tev ir galvenais ceļš.

Otrais video vispār ir kretīnisms - viņš jau pat nebrauca pa to joslu, bet abi vienlaicīgi pārkārtojās, vienkārši gandonam speciāli sagribējās ātrāk ielīst otram aklajā zonā.

Vernons 2.aprīlis 2016 17:35
2 11 Atbildēt

Vārds vietā!

Nelaime aplī ir satiksmes organizācijā. Pirmajai joslai jābeidzas pirmajā nobrauktuvē!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti