Autobusam strauji bremzējot, Rīgā traumas guvuši trīs pasažieri 6

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 8.jūlijs 2016 9:01

Vakar Rīgā, satiksmes autobusam strauji bremzējot, traumas guvuši trīs tā pasažieri.

Negadījums noticis Jūrmalas gatves un Kurzemes ielas krustojumā, kad 1970.gadā dzimuša vīrieša vadītais autobuss "Solaris" strauji bremzējis, kā rezultātā autobusa salonā krituši trīs pasažieri. Traumas guvušas, bet no hospitalizācijas atteikušās 1959.gadā un 1950.gadā dzimušas sievietes, savukārt pagaidām nenoskaidrota vecuma vīrietis ar traumām nogādāts slimnīcā.

Tāpat Rīgā, Sīmaņa un Patversmes ielas krustojumā, 1963.gadā dzimis motociklists, izvairoties no sadursmes ar 1977.gadā dzimušas sievietes vadīto automašīnu "Jeep", apgāzies un guvis traumas. Motociklists pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Savukārt Lizuma ielā 1985.gadā dzimis motociklists uzbraucis 2005.gadā dzimušam zēnam, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Uz Bauskas šosejas vakar notikusi sadursme starp automašīnu "Volkswagen", ko vadījusi pagaidām nenoskaidrota persona un 1955.gadā dzimuša vīrieša vadīto kravas automašīnu "Iveco". Negadījumā cietis 1963.gadā dzimis vīrietis un 1971.gadā dzimusi sieviete, kuri nogādāti slimnīcā, savukārt 1974.gadā dzimusi sieviete pēc mediķu apskates no slimnīcas atlaista mājās.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 65 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 17 cilvēki.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu Latvijā noformēti 300 administratīvā pārkāpuma protokoli, kā arī pieķerti 10 dzērājšoferi.

Rīgas reģionā par ātruma pārsniegšanu noformēti 116 protokoli, Zemgales reģionā noformēti 68 protokoli, Kurzemes reģionā - 51 protokols, Vidzemes reģionā - 42 protokoli, bet Latgales reģionā noformēti 22 protokoli.

Par sēšanos pie stūres alkohola reibumā Rīgas reģionā pieķerti četri šoferi, pa diviem šādiem autovadītājiem pieķerti Latgales un Kurzemes reģionā, bet viens - Vidzemes reģionā.

Rīgas reģionā apturēts arī viens agresīvs vadītājs.

 
Visi komentāri
 
Vernons 8.jūlijs 2016 10:23
1 5 Atbildēt

Sveiki "distances zagļi"! Tas ir Jūsu darbības rezultāts!

mnde 8.jūlijs 2016 11:16
4 0 Atbildēt

Ir neapgāžami pierādījumi vai kā vienmēr - nekas vairāk kā plikas un faktos nepamatotas iedomas?

kirdik 8.jūlijs 2016 12:40
4 1 Atbildēt

Tu par sevi???

Zaglis 90% gadiijumu ir tas,kurš aizmuguree!

iJuris 8.jūlijs 2016 10:57
3 1 Atbildēt

Venon, vai tu biji klāt? Pastasti precīzāk kas tur notika. Zinot to melno krustojumu pieņemu ka tas varēja būt 4ā maršruta autobuss, un bremzēja lai palaistu pa galveno Kurzemes prospektu braucošos. Bet varēja būt arī citādi, ziņas tādas jēlas, kā jau bieži, informācija necik.

Vernons 11.jūlijs 2016 13:24
0 0 Atbildēt

"Jūrmalas gatves un Kurzemes ielas krustojumā"!

Galvenais ceļš maina virzienu, Kurzemes prospekts - Jūrmalas gatve, autobuss lēnām šķērso tramvaja sliedes Jūrmalas virzienā, vieglais ievērojami pārkāpjot ātrumu, pa galveno iet pa kreisi, autobusa vadītās ieraudzīja "lidotāju" un nospieda bremzes un buss apstājās, kā ierakts.

Morāle ir banāla. Pa galveno ceļu braucot "drīkst" pārkāpt ātrumu un par to nekas nebūs! Nav atgriezeniskā saite, pārkāpi ātrumu, izraisīji bīstamu situāciju, lūdzu atbildi par savu nodarījumu! Cēlonis aizbrauca sekas palika. Šeit foto radaram īstā vieta!!! Un kur ir kameras?

Tad kad tramvajs apstājas pieturā, vispār neko nevar redzēt aiz šķēršļa. Un bez tā tas krustojums ir nepatīkams. Satiksmi praktiski aptur gājēji, kuri šķērso brauktuvi!

Vernons 11.jūlijs 2016 15:36
0 0 Atbildēt
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 5

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 19

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 3

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 2

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti