Saskrienoties mikroautobusam un kravas auto, uz Liepājas šosejas iet bojā vīrietis 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 20.jūlijs 2016 7:06

Saskrienoties mikroautobusam un kravas auto, vakar uz Liepājas šosejas gājis bojā vīrietis.

Vakar ap plkst.15 Kalnciema pagastā 1968.gadā dzimis vīrietis ar mikroautobusu "Citroen Jumper" ietriecās priekšā stāvošā automašīnā "Scania", kuras vadītājs bija 1964.gadā dzimusi persona. "Citroen" vadītājs notikuma vietā gāja bojā.

Vakar avārijās cieta vairāki velosipēdisti. Rīgā, Krustpils ielā, saskrējās divi velobraucēji - 1976.gadā dzimusi sieviete un pašlaik nenoskaidrots velosipēdists, kurš no notikuma vietas aizbrauca, nesagaidot policijas ierašanos. Sieviete ar traumām nogādāta slimnīcā.

Rīga, Hanzas un Ausekļa ielu krustojumā, 1985.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi" uzbrauca velosipēdam, kuru vadīja 1997.gadā dzimis jaunietis, kurš pēc sadursmes nogādāts slimnīcā. Savukārt Brīvības un Bajāru ielu krustojumā 1969.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi" notrieca velosipēdu, kuru vadīja 1949.gadā dzimis vīrietis. Velosipēda vadītājs ar traumām nogādāts slimnīcā.

Vakar Vecumnieku novada Kurmenē 1942.gadā dzimis vīrietis netika galā ar motorollera vadību, kā rezultātā apgāzās un guva traumas. Motorollera vadītājs nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Lubānas ielā, saskrējās automašīnas "Škoda", kuru vadīja 1965.gadā dzimusi sieviete, un "BMW", kuru vadīja 1985.gadā dzimusi sieviete. Avārijā cieta "BMW" vadītāja, kura no hospitalizācijas atteicās, un "BMW" pasažieris, 2011.gadā dzimis zēns, kurš nogādāts slimnīcā. Daugavpilī, Smilšu ielā, neskaidros apstākļos apgāzās automašīna "BMW", kuru vadīja 1996.gadā dzimis jaunietis, kurš guva traumas un vērsās pēc medicīniskās palīdzības.

Rīga, Mārupes ielā, braucot sabiedriskajā transportā, kritusi un cietusi kāda 1934.gadā dzimusi sieviete. Autobusu vadīja 1975.gadā dzimis vīrietis. Sievieti nācās nogādāt slimnīcā.

Vakar policija uz Latvijas ceļiem aizturēja piecus iereibušus ceļu satiksmes dalībniekus. Divi šādi autovadītāji noķerti Zemgalē, bet pa vienam - Rīgas apkārtnē, Vidzemē un Latgalē.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar sodīti 223 autovadītāji. Visvairāk - 80 - ātruma pārsniedzēji noķerti Rīgas apkārtnē, 48 - Zemgalē, 44 - Vidzemē, 34 - Kurzemē, un 17 - Latgalē.

Kopumā policija vakar Latvijā noformējusi 711 administratīvā pārkāpuma protokolus, aptuveni puse no kuriem noformēti Rīgas apkārtnē.

Vakar Latvijā tika reģistrēti 84 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens, bet cieta vēl 12 cilvēki.

 
Visi komentāri
 
Ashais 21.jūlijs 2016 5:28
0 0 Atbildēt

Liepājas šoseja ir smaga un liels mīnus ir ka ir samazinātas autostāvietas kur varēja atpūsties un izstaipīt kājas

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 19

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti