Rīgā nepilngadīgais ar auto uzbrauc sirmgalvei; Ciblā mopēdists notriec sievieti ar bērnu ratiņiem 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 22.jūlijs 2016 8:54

Vakar Latvijā reģistrēti 68 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens, bet cieta vēl 15 cilvēki. Starp cietušajiem septiņi bija gājēji un velosipēdisti.

Ciblas pagastā, uz Felicianova ceļa, 1956.gadā dzimis vīrietis ar mopēdu "Rīga 13" uzbrauca 1983.gadā dzimušai sievietei, kura stūma bērnu ratiņus. Negadījumā sievietei tika nodarīti miesas bojājumi.

Savukārt Rīga, Varavīksnes gatvē, 1999.gadā dzimusi persona ar automašīnu "VW" uzbrauca gājējai, 1923.gadā dzimušai sievietei, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Kā ziņots, vakar Dobeles novada Bikstu pagastā 1932.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Škoda", nezināmu iemeslu dēļ iebrauca pretējā braukšanas joslā, kā rezultātā notika sadursme ar pretim braucošo kravas auto "Volvo". Vieglās automašīnas šoferis avārijā gāja bojā.

Rīgā, Tvaika ielā, 1995.gadā dzimis jaunietis netika galā ar mopēda vadību, kā rezultātā nokrita un guva miesas bojājumus. Mopēda vadītājs nogādāts slimnīcā. Savukārt Ieriķu ielā saskrējās automašīna "Mitsubishi", kuru vadīja 1965.gadā dzimis vīrietis, un mopēds "Malaguti", kuru vadīja 1999.gadā dzimis jaunietis. Mopēda vadītājs guva traumas un nogādāts slimnīcā. Krišjāņa Barona ielā 1962.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Chrysler" uzbrauca gājējam, 1994.gadā dzimušam vīrietim, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Rīga, Satekles un Elizabetes ielu krustojumā, saskrējās automašīnas "VW", kuru vadīja 1981.gadā dzimis vīrietis, un "Toyota", kuru vadīja 1975.gadā dzimusi persona. Avārijā cieta "VW" pasažieri - 2013. un 2007.gadā dzimuši bērni. Cietušie ar traumām nogādāti slimnīcā. Gogoļa un Lāčplēša ielu krustojumā 1973.gadā dzimusi persona ar automašīnu "Opel" uzbrauca velosipēdistei, 1992.gadā dzimušai sievietei, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Dzelzavas ielā saskrējās divas automašīnas "VW", kuras vadīja 1955. un 1976.gadā dzimuši vīrieši. Avārijā cieta viena auto pasažiere, 1928.gadā dzimusi sieviete, kura ar miesas bojājumiem nogādāta slimnīcā.

Vakar policija uz Latvijas ceļiem aizturēja desmit iereibušus ceļu satiksmes dalībniekus. Četri šādi autovadītāji noķerti Zemgalē, trīs - Rīgas apkārtnē, bet pa vienam Vidzemē, Kurzemē un Latgalē.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar sodīti 259 autovadītāji. Visvairāk - 134 - ātruma pārsniedzēji noķerti Rīgas apkārtnē, 56 - Zemgalē, 34 - Latgalē, 22 - Vidzemē, bet 13 - Kurzemē.

Par agresīvu braukšanu sodīti pieci autovadītāji, kuri noķerti Rīgā.

Kopumā policija vakar Latvijā noformējusi 711 administratīvā pārkāpuma protokolus, no kuriem aptuveni puse noformēti Rīgas apkārtnē.

Vakar Latvijā tika reģistrēti 68 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens, bet cieta vēl 15 cilvēki.

 
Visi komentāri
 
ziniet 22.jūlijs 2016 11:42
0 0 Atbildēt

Vai 40 gadīga sieviete ar sirmiem matiem ir saucama par sirmgalvi,kā tur īsti ir? Kad mēdijos beigs lietot šo vārdu - saukt cilvēku pēc matu krāsas.Un ja mati būtu sarkani- tad teiktu -sabraukta sarkangalve? Vecu cilvēku var nosaukt piemērotākā vārdā.

druumais 22.jūlijs 2016 12:24
0 0 Atbildēt

Lasu un nebeidzu priecāties:

a) kāda mūsu valstī čakla policija - protokoli lido simtos.... Nez,kad viņiem sāks ordeņus dalīt?

b) zinu,ko nozīmē- auto vada sieviete vai vīrietis,labi,vēl jaunietis/-e/.... Taču,ko nozīmē,ja auto vada "persona"... Kas,pie mums ir nodalīta kaut kāda nekatrā dzimte?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti