Distanci vajag ievērot! - izraisa nelielu avāriju un apsūdz cietušo (+ video) 11

 
iAuto | 15.augusts 2016 16:59

"VAZ" paripo atpakaļ un, iespējams, nedaudz apskādē video iesūtītāja mašīnu. Kad cietušais panāk vainīgo, "VAZ" šoferis paziņo, ka filmētājam vajadzējis ievērot distanci.

 
Visi komentāri
 
Vernons 15.augusts 2016 22:46
1 12 Atbildēt

"Distanci vajag ievērot"! Visīsākie CSN! Un visasTavas problēmas atrisina citi!

mnde 16.augusts 2016 11:29
10 1 Atbildēt

veroniņ, nabadziņ, distanci jāievēro kustības virzienā.

Žigulists klaji to noignorēja.

Tehniski pīpināt filmētājam vajadzēja laicīgi.

Tas gan nemazina nepieciešamību veltīt pienācīgu uzmanību virzienam, kurā auto ripo un garantēt drošību!

aansis 16.augusts 2016 11:41
2 3 Atbildēt

Kas tad nu? Kādēļ vajadzētu pīpināt tam, kas neko nepārkāpj? Tu taču esi pret to, lai rīkotos saprātīgi un novērstu sev problēmas, ja vainīgs ir kāds cits!

mnde 16.augusts 2016 11:49
4 0 Atbildēt

Žigulis tak pārkāpa - neievēroja distanci un notika sadursme.

Šoreiz bija gan laiks gan iespēja uzpīpināt, ganm tas artī ko mainītu.

Gadījumā ar lidojošo žiguli - pēksņā krievu ruletē saprast ko darī, kā rīkoties - bija daudz grūtāk. Tik pat labi matīsiņš griež uz joslu pa labi, bet to arī izejai no savas nesaturēšanas izvēlējies nnevadāmais, braukšanas virzienā ilgi skatīties negribošais žigulists.

Un jā kā tieši košāki bremžuguņi, pacelta roka, signālraķete vai skaņās signāls paglābtu no lidojošā žiguļa?

Vernons 16.augusts 2016 14:42
3 11 Atbildēt

Jā, prāta spējas visai ierobežotas! Nevajag uz ceļa, par katru cenu, kļūt par sava kapa pieminekli! Ja Tev nav "ņuhs", "čujs" un "poņa", tad Tu "nerubī fišku". Brauc labāk ar autobusu.

Pļurkt 16.augusts 2016 18:16
0 0 Atbildēt

Būtu vislabāk ja tu vienkāši aizvērtos ar saviem debīliķa pr

atuļojumiem!

Brīnos kurš daunis psihiatrs tev ir iedevis medicīnisko atļauju iegūt auto vadītāja tiesības.... vai labāk pasaki cik samaksāji?!

Vernons 16.augusts 2016 11:53
0 12 Atbildēt

"aansis" izraisīja smaidu! Paldies!

Ir vēl labāki gājieni piedzīvoti. Aizmugurē braucošais reāli ieliek pakaļā priekšā stāvošam! "Guļava" izkāpj no auto, kuram sasista priekša un saka: "Tu galīgi esi "sanarkojies", ko brauc atpakaļgaitā!

Tevi jāpiesien Tevis vadītam auto aizmugure ar stūri rokā, varbūt tad sāksi saprast, kas tajos CSN ir rakstīts!

Uggga 16.augusts 2016 13:36
10 0 Atbildēt

Tas no sērijas, ko kādreiz kaut kur lasīju. Latviešu džeki Vācijā sapīpējušies, izdomā pavizināties atpakaļgaitā pa apli. Protams, dabū kontaktu - vācieti pakaļā. Sēž mašīnā, mazliet atgājuši, domā, ka nu būs sūdi. Atbrauc policija, aprunājās ar vācieti, pienāk pie džekiem un saka, lai nesatraucās, ka tas otrā mašīnā galīgi piedzēries, saka, ka jūs atpakaļgaitā braukuši.

Kanibaals 16.augusts 2016 17:19
8 0 Atbildēt

un tevi jāpiesien priekšā

Mnde 16.augusts 2016 19:29
0 0 Atbildēt

Vernonam arī šādi traucē youtu.be/_Mlj1HFOsZw

Agris 16.augusts 2016 19:52
0 0 Atbildēt

Man šitā ieripoja viena krievene ar savu Rav 4 uz salenieka pie prizmas, kur ir pret kalnu tilta beigas. Protams izkāpa ārā un sāka blatot ka es iebraucis aizmugurē un viņai bija pofig , kad teicu, ka viņa ieripoja nevis es iebraucu- viņa tik noteica - ja znaju pravila. Protams ne jau man reģistrators un tie kas blakus bija un varbūt redzēja, bija jau pabraukusi uz priekšu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti