Alūksnes novadā pēc konflikta ar mājas saimniekiem autovadītājs notriec vienu no tiem 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 6.oktobris 2016 8:59

Vakar Alūksnes novada Alsviķu pagastā pēc konflikta ar mājas saimniekiem kāds autovadītājs ar savu spēkratu notriecis vienu no tiem.

Kādas mājas pagalmā vakar iebraukusi automašīna "Audi", un tās vadītājam ar mājas saimniekiem izveidojies konflikts. Tā rezultātā pagaidām nenoskaidrotais autovadītājs uzbraucis 1996.gadā dzimušam jaunietim, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Vakar Olaines novadā sadursmē ar vieglo automašīnu bojā gājis motocikla vadītājs. Ceļa Rīga-Jelgava-Lietuvas robeža pagriezienā uz Medemciemu 1998.gadā dzimusi jauniete ar automašīnu "Ford" nav palaidusi pa galveno ceļu braucošo motociklu "Kawasaki", kuru vadījis 1982.gadā dzimis vīrietis. Sadursmē traumas guvis motociklists, kurš notikuma vietā miris.

Rīgā, Ulbrokas ielas un Salnas ielas krustojumā notikusi sadursme starp automašīnu "Lexus", kuru vadījis 1989.gadā dzimis vīrietis un 1958.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu "Volkswagen". Negadījumā cietis "Volkswagen" pasažieris, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 272 administratīvā pārkāpuma protokoli. 

Visvairāk protokolu noformēts Rīgas reģionā - 147. Vēl 59 protokoli noformēti Zemgales reģionā, 38 protokoli noformēti Vidzemes reģionā, 17 protokoli Latgales reģionā un 11 protokoli Kurzemes reģionā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā noformēti astoņi protokoli no tiem seši Rīgas reģionā un divi Zemgales reģionā.

Savukārt Rīgas reģionā apturēts viens agresīvs šoferis.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 74 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki un viens gājis bojā.

 

 
Visi komentāri
 
6.oktobris 2016 9:31
0 0 Atbildēt

Trakas lietas Alsviķos. Nesen bijis arī tā: 25.septembrī, ap pulksten 18:12, Alūksnes novadā, Alsviķu pagastā, Nēķene, pa vietējās nozīmes ceļu, 1989.gadā dzimis vīrietis vadot atpakaļgaitā automašīnu AUDI A4, uzbrauca 2013.gadā dzimušam bērnam, kurš ar rotaļu mašīnu aizstūmies auto aizmugurē. Nogādāts slimnīcā. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti