Salaspilī automašīna notriekusi divus gadus vecu puisīti 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 13.oktobris 2016 9:46

Vakar Salaspilī automašīna notriekusi divus gadus vecu puisīti.

Rīgas ielā, pagaidām nenoskaidrotos apstākļos, 1983.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu BMW uzbraukusi 2014.gadā dzimušam zēnam, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Bauskas novada Ceraukstē nenoskaidrots vadītājs nav ticis galā ar automašīnas "Rover 220" vadību, kā rezultātā automašīna nobraukusi no ceļa un ietriekusies kokā. Negadījumā cietis 1995.gadā dzimis jaunietis, kurš nogādāts slimnīcā.

Siguldas novadā, uz Siguldas šosejas pie pagrieziena uz Langstiņiem, 1995.gadā dzimis jaunietis ar automašīnu "Volkswagen" nobraucis no ceļa un apgāzies. Negadījumā cietusi 1962.gadā dzimusi sieviete un 1993.gadā dzimusi jauniete, kuras nogādātas slimnīcā.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 194 pārkāpuma protokoli. 

Rīgas reģionā noformēti 90 protokoli. Zemgales un Latgales reģionā noformēti 30 protokoli katrā, Vidzemes reģionā noformēti 23 protokoli, bet Kurzemes reģionā - 16 protokoli.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā vakar pieķerti četri vadītāji - pa vienam Rīgas, Zemgales, Vidzemes un Kurzemes reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 79 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki.

 
Visi komentāri
 
besakars 13.oktobris 2016 21:22
3 0 Atbildēt

bļā ar kuru galu muzdienas cilveki doma!

Juris 15.oktobris 2016 4:27
0 0 Atbildēt

Kur tad bija vecaki,ka divus gadus vec bērns staiga pa ielu? Tagat jau tadas ir tās māminas,tik klačojas pa telefoniem un neka neredz.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti