Avārijas dēļ uz Tallinas šosejas pie Gaujas tilta izveidojies sastrēgums; negadījumā cietušas divas sievietes 9

 

Ilustratīvs attēls Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 9.septembris 2017 15:03

Sestdien dienas vidū notikuša ceļu satiksmes negadījuma dēļ uz Tallinas šosejas pie Gaujas tilta izveidojies satiksmes sastrēgums.

Negadījumā cietušas divas sievietes.

Pie pagrieziena uz Kadagu sadūrušās vienā virzienā braucošā vieglā automašīna "Honda Civic" un kravas automašīna MAN. Negadījums noticis virzienā uz Saulkrastiem.

Avārijas dēļ notikuma vietā braukšana pa vienu joslu ir apgrūtināta un aptuveni kilometra garumā izveidojies satiksmes sastrēgums.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijā, avārijā cietuši divi cilvēki. Policija izsaukumu uz notikuma vietu saņēmusi plkst.11.50.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša informēja, ka slimnīcā nogādātas divas sievietes, 45 un 59 gadus vecas. Abas bijušas pie samaņas un stabilā stāvoklī. Vienai sievietei konstatētas vidēji smagas traumas, otrai vieglas traumas.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
dArtanjans 10.septembris 2017 18:59
10 0 Atbildēt

Vēl pastāv variants,ka 1)vieglais negarantēja aizmugurē braucošjam čorts zin ko un rezko nocirta pa mēmiem pat nepārkārtojaties kreisajā bremzēšanas =pagrieziena joslā(ļoti populāra darbība).Vainīgs smagais,2)vieglais apdzina smago un nocirta mierā apzogot smago(populāri Zviedrijā,Leišos,Poļos,Latvijā).Ja smagajam video,vieglais 100 pudovo vainīgs.

driveris 10.septembris 2017 16:56
7 0 Atbildēt

Redzēju avārijas vietu. Spriežot pēc vietas, kur atradās smagā atlūzas, bija ielicis pakaļā vieglajam. Tur ir 70 zona, jau pirms tilta. Neviens normāls braucējs tur neskrien. Jo Tallinas virzienā tur ir divi kreisie (pirms un aiz tilta), tad viens labais uz Kadagu un atkal viens kreisais uz autobusu galapunktu, un vēlviens kreisais (laikam) uz ezera stāvvietu.

driveris 9.septembris 2017 19:00
4 0 Atbildēt

Nemaz nepārsteidz, ka avārijā iesaistīts kārtējais "profesionālis"!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti