Nebija piesprādzējušies – ģimene no ASV autoavārijā zaudē piecus bērnus 1

 

Foto: Ekrānšāviņš no Twitter.com

iAuto | 5.februāris 2019 5:29

Aizokeāna mediji vēsta par traģēdiju Merilendas štatā (ASV Austrumkrasts), kurā tika ievainoti divi pieaugušie un gāja bojā pieci bērni. Pieaugušie bija piesprādzējušies ar drošības jostu, bērni nē.

Merilendas štata policija ziņo, ka 32 gadus vecais Chrysler Pacifica vadītājs 2.februāra rītā zaudējis kontroli pār savu 2005.gadā ražoto Chrysler Pacifica, automašīnu sāka metāt no vienas ceļa puses uz otru un tā vairākas reizes spēcīgi atsitās pret ceļmalā augošajiem kokiem. Trieciena rezultātā aizmugurē sēdošie bērni tika izmesti no mašīnas un mira notikuma vietā.

Vecāki izdzīvoja, jo bija piesprādzējušies ar drošības jostām, kamēr viņu 5-15 gadus vecās atvases gāja bojā, jo pēc policijas uzskatiem, nebija piesprādzējušies vai arī jostas bija uzliktas nepareizi.

Pagaidām nav noskaidrots, kas īsti izraisīja avāriju. Merilendas apkaimē pagājušās nedēļas nogalē valdīja sals, zināms, ka ceļi bija apledojuši, taču tika kaisīti.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
JanJan 5.februāris 2019 10:52
12 0 Atbildēt

Traģiski... Diemžēl, vienmēr ir kāds, kurš vai nu sevi uzskata par gudrāku nekā auto ražotājiem un likumdevējiem, kas izvirza prasības, un ekspertiem, kas testē auto, vai arī, kāds kurš dzīvo ar uzskatu, ka ar viņu taču tā vienkārši nenotiks!

Braucam prātīgi un sargājam sevi un pārējos.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti