Avārijās divu dienu laikā gājuši bojā pieci cilvēki 8

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 12.maijs 2019 8:40

Piektdien Pļaviņu novadā bojā gājis kvadricikla vadītājs, bet sestdien avārijās gājuši bojā četri cilvēki.

Ceļu satiksmes negadījumā Pļaviņu novadā piektdien bojā gājis kvadricikla vadītājs, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Policijā skaidroja, ka kāda vīrieša vadītais kvadricikls "Kawasaki" pie nenoskaidrotiem apstākļiem apgāzās, kā rezultātā tā vadītājs gāja bojā. Policija patlaban skaidro notikušā apstākļus.

Kopumā piektdien valstī reģistrēti 112 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki. Visvairāk avāriju noticis Rīgas reģionā - 60, bet vismazāk Vidzemes reģionā - septiņi.

Kopumā ceļu satiksmes jomā piektdien kārtībsargi sastādījuši 568 administratīvo pārkāpumu protokolus, tajā skaitā 221 par ātruma pārsniegšanu, sešus par agresīvu braukšanu un deviņus par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

Sestdien ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā četri cilvēki

Sestdien ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā četri cilvēki, bet negadījumos cietušo skaits bija 27, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Divi bojāgājušie bija Latgalē, bet pa vienam - Zemgalē un Vidzemē.

Vakar plkst.6.10 Kārsavā, Vienības ielā, kāds autovadītājs, vadot automašīnu "BMW", iebrauca kokā. Ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā automašīnas vadītājs un pasažiere, kā arī vēl viens pasažieris nogādāts medicīnas iestādē.

Savukārt plkst.6.25 Madonas novada Praulienas pagasta "Sauliešos" uz autoceļa Madona-Varakļāni kāds autovadītājs, vadot automašīnu "Mercedes-Benz", nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas vadītājs un pasažiere, kuri ar traumām nogādāti medicīnas iestādē. Negadījuma vietā no gūtajām traumām mira otra automašīnas pasažiere.

Sestdienas vakarā plkst.21.14 Viesītes novada Rites pagastā uz autoceļa Vecumnieki-Nereta-Subate automašīnas "Volkswagen Golf" vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Automašīnas vadītājs no no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā.

Policija visos gadījumos skaidro notikušā apstākļus.

Kopumā vakar valstī reģistrēti 79 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 27 cilvēki. Visvairāk avāriju noticis Rīgas reģionā - 30, bet vismazāk Vidzemes reģionā - astoņas.

Kurzemē un Zemgalē notikušas pa 15 avārijām, bet Latgalē - 11.

Lielākais cietušo skaits bijis Rīgas reģionā - 16, bet Latgalē negadījumos cietuši pieci cilvēki. Vidzemē negadījumos cietuši trīs cilvēki, Zemgalē - divi, bet Kurzemē - viens.

Negadījumos vakar cietuši trīs gājēji un astoņi velosipēdisti. Seši velosipēdisti cietuši negadījumos Rīgas reģionā.

Kopumā ceļu satiksmes jomā vakar kārtībsargi sastādījuši 452 administratīvo pārkāpumu protokolus, tajā skaitā 221 par ātruma pārsniegšanu, vienu par agresīvu braukšanu un 15 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.


 

 
Visi komentāri
 
ezis71 12.maijs 2019 10:03
1 0 Atbildēt

Kārsavā 7.sērijas BMW nopļāva 2 stabus.

ezis71 12.maijs 2019 11:49
0 0 Atbildēt

Sestdien 4 bojāgājušie.

Kas notiek? 12.maijs 2019 15:49
0 0 Atbildēt

It kā nekādu svētku, no kurienes tāds vājprāts?

DALJNOBOJS 12.maijs 2019 17:30
2 0 Atbildēt

Iebraukt grāvī un noskaties, nebija piesprādzējušies vai ātrums 150 km/h

LMT 12.maijs 2019 18:12
2 0 Atbildēt

Kad tad Krapsi un citus CSDD ģēnijus patrieks? Paši jau neatkāpsies...

650 12.maijs 2019 21:58
3 0 Atbildēt

Prasās "ieviest" elektronisko pašapkalpošanās Zārku padeves Dienestu.Ar papidu Vadības centriem Rojā,Dobelē un Vara-kļānos.Jā.Kā arī ,nenāktu par ļaunu kāds amatpersonas skaidrojums par tā saucamajiem "iemeesliem".Uzruna tautai,tāteikt.

Protams, noderētu arī "iepirkt" starptautisko auditorkompāniju autorizētu pPētījumu- jo tagad ir taPis skaidrs, ka v/vid kontroles noteikšana uz Kokneses kapu trakta (KKK) ir bijusi totāla kļūda- jo nepagāja ne pusotra mēneša un šāds te līķu skaits.Tas ir kā Teslas xperiments- vienā vietā iedarbināja ierīci, kamēr uz blakus ceļa uzreiz kaudze aizgājēju.Saskatāma ir Tieša saistība..Āmen.

Janeks90 13.maijs 2019 10:26
3 1 Atbildēt

Ceļu kvalitāte un braukšanas kultūra...

Kanibaals 13.maijs 2019 22:29
2 0 Atbildēt

Šitiem pāķiem nemaz nevar labus ceļus dot apsitīsies kā mušas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti