Arī otrdien satiksmes negadījumā gājis bojā cilvēks 13

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 14.maijs 2019 20:08

Daugavpils novadā otrdienas rītā satiksmes negadījumā gājis bojā viens cilvēks, bet vēl divi cietuši, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis Višķu pagastā uz autoceļa Rēzekne-Daugavpils-Lietuvas robeža.

No rīta negadījuma vietā bija daļēji ierobežota satiksme.

Atgādināsim, ka pagājušās nedēļas nogalē Latvijā avārijās gāja bojā pieci cilvēki. 

Foto: Twitter/Valsts_Policija

 
Visi komentāri
 
Vernons 14.maijs 2019 21:59
6 1 Atbildēt

Uz ceļa iznācis alnis. Smagā vadītājs, izvairoties no alņa, pretējā joslā taranējis vieglo. Strauji bremzējot, savā joslā, neraustot stūri, zvērs ir jāsit!

Kanibaals 15.maijs 2019 8:16
0 0 Atbildēt

Nu tad beidzot tev pieleca. Kādreiz klāstīji, ka smagajiem un autobusiem atļauts pretimbraucējus sist nost jo ir lielāki. Nordeka šoferi tā arī apdzen, ņemot uz masu, lec kaut grāvī.

Vernons 15.maijs 2019 8:28
1 1 Atbildēt

Paklau, jampampiņ, nocitē ko un kad klāstīju! To ka ātrumu vieglie pārkāpj visur, kur vien iespējams, ir fakts. Palūri savā spidometrā, kad apvaino Nordeku! Ja Tu savu auto vadi gar ass līniju, ar ātruma pārsniegšanu un vienlaicīgi klabinot telefonu, vaino pats sevi.

Neviens autobusa vadītājs nav nāvinieks.

Vieglie nebaidās, pat, benzīna vedējam vilkt purnā, sadegt var visi! Uz "galerām" Tev jāiet pastrādāt!!!

Pļurkt 15.maijs 2019 17:33
0 0 Atbildēt

Paklau, jampampiņ, es tā pārkāpu, tā pārkāpu, ka Nordekas buss mani panāca un apdzina!! Pie kam es patiešām braucu ne tikai drusku VIRS 90 km/st, bet 100 + km/st pēc GPS, ne tikai pēc spidometra!!

====

Kurš te vairāk pārkāpj - tas kuru apdzen, vai apdzinējs??

17.00 15.maijs 2019 18:10
1 0 Atbildēt

Mana pieredze rāda, ka braucot uz 90 km/h pēc spidometra (nu ir bijuši gadījumi, kad nav kur steigties un ir braukts arī tā) tu uzreiz kļūsti par mērķi dažiem smagajiem un Nordeka busiem, kas visai uzbāzīgi "liek saprast", ka braucot pēc noteikumiem (jo, kurš tad tos ievēro?) tu esi "nodevējs, sliktais, sēņotājs" utt, tā ka lasies vien nost no ceļa un netraucē "pareizajiem" strādāt. P.S. parasti braucu uz 100 -105 km/h

Kanibaals 15.maijs 2019 21:46
0 0 Atbildēt

>Ja Tu savu auto vadi gar ass līniju, ar ātruma pārsniegšanu un vienlaicīgi klabinot telefonu, vaino pats sevi.

Nu lūk, bet ar to šie apdzinēji-pašnāvnieki nerēķinās, ka pretimbraucēji var urbināt degunu, skaitīt vārnas vai bakstīt telefonus un tipa neredzēt. To ka nav nāvinieki neiestāstīsi biju jau novērojis kā brauc un apdzen Nordeka.

650 14.maijs 2019 22:08
6 0 Atbildēt

Priekš tam būtu normāli ,ja šādā ziņojumā būtu kāds amatpersonas komentārs vai vismaz reāls lietas apstākļu izklāsts kaut vai apollo portāla versijā.Jo no šī savārstījuma var vienīgi "secināt" to, ka dzīvot/gribētājiem turpmāk nevajadzētu apmeklēt Višķu pagastu otrdienu rītos.

Vernons 14.maijs 2019 22:28
1 0 Atbildēt

"Kas jauns" ir publicējis notikuma aprakstu.

ezis71 15.maijs 2019 6:27
1 0 Atbildēt

Visur ir publicēts izņemot iAuto.

Kanibaals 15.maijs 2019 8:18
0 0 Atbildēt

Bet iAuto pirmais paguva, pirmais. Gan jau iAuto šādas ziņas ģenerē automātiski izvēloties vietu un upuru skaitu, gluži kā šinī Bērziņa runu ģeneratorā - www.cehs.lv/berzins/

Nopietni? 15.maijs 2019 10:15
0 0 Atbildēt

"Kas jauns" un "Cehs" ir "dzelteno" ziņu portāli, vai tad tiem var ticēt?

650 15.maijs 2019 13:49
2 0 Atbildēt

Es taču prognozēju, ka priekšpusdien delfos lasāmā tieši tā apdalītā versija uz vakarpusi tiks parkopīpastota iekš iAuto.Šajā gadījumā viņa pat vēl ir paspējusi "pa ceļam" iebraukt pie nozare.lv un autobraucēju portālā iA nonākusi tikai tad, kad te visi jau sen aizgājuši gulēt.

Ne to, ka tieši autobraucējiem būtu svarīgi zināt apstākļus un izdarīt secinājumus vismaz apollo vai jauns.lv līmenī,kuri bija uzrakstījuši stāsta "cilvēcīgo" versiju.

LMT 15.maijs 2019 21:53
0 0 Atbildēt

Ko ta Krapsis, nedomā atkāpties?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti