Dobelē motociklists gūst traumas, ietriecoties ekskavatora kausā 7

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 11.jūnijs 2019 16:32

Pirmdien Dobelē, ietriecoties ekskavatora kausā, traumas guvis guvis kāds motociklists, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece.

1960.gadā dzimušais vīrietis, braucot pa Uzvaras ielu Dobelē, kur notiek ceļa remonts, nav izvēlējies pareizu braukšanas intervālu un ietriecies ekskavatora kausā. 1961.gadā dzimušais vīrietis sadursmes brīdī ar ekskavatoru veicis zemes darbus.

Negadījumā cietis gan motocikls, gan tā vadītājs.

VP statistika liecina, ka kopumā valstī aizvadītajā diennaktī notikuši 93 ceļu satiksmes negadījumi, un tajos cietuši 28 cilvēki. Vismazāk cietušo avārijās ir Vidzemes reģionā, kur traumas guvis viens ceļu satiksmes dalībnieks. Savukārt Rīgas reģionā mediķu palīdzība bija nepieciešama deviņiem cilvēkiem.

Sadursmēs cietuši tostarp četri gājēji un pieci velosipēdisti.

Pēdējā diennaktī policija sastādījusi 457 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem. 160 autovadītāji pieķerti, pārkāpjam noteikto braukšanas ātrumu, bet 11 braucēji pie auto stūres bija sēdušies, būdami alkohola ietekmē. Pa trim dzērājšoferiem aizturēts Rīgas un Zemgales reģiona, pa diviem Kurzemē un Latgalē, bet viens - Vidzemes reģionā.

 
Visi komentāri
 
ZZZZ 11.jūnijs 2019 19:32
4 1 Atbildēt

Kas notiek LV, ceļu remontdarbu zonā. Ārprāc, neievēro ne ātruma limitus ne luksofora signālus. Daudzās valstīs ceļu remontdarbu zonās sods ir dubultīgs, lai nerastos izaicinājums parkāpumiem.

Pļurkt 11.jūnijs 2019 21:05
0 5 Atbildēt

"1960.gadā dzimušais vīrietis, braucot pa Uzvaras ielu Dobelē, kur notiek ceļa remonts, nav izvēlējies pareizu braukšanas intervālu"

Eu, i-auto admini... Jūs esiet galīgie dalbajobi, ja jau šitādus idiotismus pārpublicējat???

efkūelels 11.jūnijs 2019 21:27
0 0 Atbildēt

neies taču domāt,vai pārbaudīt

A.Upīti lasījušais 11.jūnijs 2019 21:29
4 0 Atbildēt

Pareizi vien ir.Nesalāgoja laikā savu kustību ar kausa kustībām.Sprechen zie Lettisch,kameraden?

lkdfhgoeithoeith'[aqei[0ujb 11.jūnijs 2019 21:31
3 0 Atbildēt

Mūsu ātrā palīdzība izskatās pēc ekskavatora vai atkal i-iAuto lažojas?

no rīta 12.jūnijs 2019 8:04
0 0 Atbildēt

Vai kāds no komentētājiem vispār izlasīja ievadtekstu par to, kurš sniedz informāciju?

"Pirmdien Dobelē, ietriecoties ekskavatora kausā, traumas guvis guvis kāds motociklists, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece."

pēc kafijas 12.jūnijs 2019 10:28
1 0 Atbildēt

Kur tobrīd atradās tas kauss?Vai nožogota remonta zonā?Vai kustējas pāri brauktuvei?Vai mocis lidoja jau bez sajēgas?Lasi cik gribi Jūsu "kopēt-ielīmēt",tādus faktus neatrast.Nu,laikam palikāt neapmierināts,god."pēc kafijas".

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

No 84 100 eiro: Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 24

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti