CSNeg bija iesaistīts "Hymer" kemperis un "Ford Galaxy" (+ FOTO) 20

 

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 10.augusts 2019 9:01

Šonedēļ Valsts policija ziņoja, ka 6.augustā Babītes pagastā notikusi sadursme starp kāda vīrieša vadīto automašīnu "Hummer" un cita vīrieša vadīto automašīnu "Ford Galaxy". iAuto.lv noskaidroja, ka patiesībā negadījumā iesaistīts "Hymer" kemperis un "Ford Galaxy".

Valsts policija ziņoja, ka 6.augustā plkst.16 Babītes novada, Babītes pagastā notika sadursme starp kāda vīrieša vadīto automašīnu "Hummer" un cita vīrieša vadīto automašīnu "Ford Galaxy". Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā gāja bojā automašīnas "Hummer" vadītājs, bet "Hummer" un otra spēkrata pasažieres cietušas. Abas cietušās ar traumām nogādātas ārstniecības iestādē.

Attiecībā uz cietušajiem un bojā gājušajiem viss ir pareizi, taču ne par mašīnām, kas bija iesaistītas negadījumā. iAuto.lv noskaidroja, ka patiesībā Babītes pagastā sadūrās tūrisma ceļojumiem konstruētais "Hymer" kemperis un "Ford Galaxy".

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

 
Visi komentāri
 
N 7.augusts 2019 10:28
4 0 Atbildēt

Pie šādiem rakstiem būtu labi publicēt arī kopš gada sākuma CSNg bojā gājušo skaitu.

Interesanti 7.augusts 2019 10:32
1 2 Atbildēt

Hummer taču ir tanks, kā tas gadījies, ka vadītājs gājis bojā?

N 7.augusts 2019 10:37
12 0 Atbildēt

Ka tik šajā gadījumā nav domāts Hymer kemperis un žurnālisti vnk sajaukuši. Jo video, kas pieejams no negadījuma vietas, tas neizsktās pēc Hummer kempera.

:-) 7.augusts 2019 10:49
10 1 Atbildēt

Tieši tā arī ir, kempera vadītājs, ar Hummer nekāda sakara.

Neko darīt 7.augusts 2019 11:08
2 1 Atbildēt

Var jau saprast, policijā relīzes raksta jaunas meitenes, bet, vai inspektori, kas izbrauc uz notikuma vietu un fiksē faktus būtu tikpat infantili?

:-) 7.augusts 2019 11:34
0 0 Atbildēt

3 ekipāžas fiksēja apstākļus, domājams ka nekļūdījās, jeb "pazuda tulkojumā". Bŗīnums, ka Kiesners par šo neizsakās, negadījums viņa pievārtē .

Vernons 7.augusts 2019 12:21
1 5 Atbildēt

Priekšā esošais ar savu rīcību negarntēja drošību!

:-) 8.augusts 2019 8:25
1 0 Atbildēt

"Kaulaino" Ieraudzīja! Cita neviena tur nebija. Demence nav ārstējama.

Vernons 8.augusts 2019 14:30
0 20 Atbildēt

Tu par sevi? Un Ford Galaxy "aizlidoja galaktikā"!

Ja Tu prastu uz Liepājas šosejas, 200 metrus pirms manevra ieslēgt virzienrādītāju, attiecīgi ieņemt labo vai kreiso stāokli joslā manevram, palūkotos spogulī par situāciju aizmugurē, tad šādas avārijas nenotiktu!

Un vēl. Kur tu esi redzējis ātruma samazināšanas un ieskrējiena joslas?

Tu gudriniek esi nākamais kandidāts Kaulainai! Tev prātiņš par īsu un pieredze nekāda!

Ir vēl viens variants kā veikt kreiso no labās nomales! Bet tam Tev arī prāts par īsu!!! Tevi uz ceļa "samals miltos" tieši Tavas muļķības dēļ.

:-) 8.augusts 2019 17:56
12 3 Atbildēt

Ford Galaxy brauca pretējā virzienā, un veiksmīgi izvairījās no frontālas sadursmes. Tavs vienaudzis, kā nāca ārā no lēzena līkuma, tā arī aizgāja taisni. Viss, nu labi 90% no Tevis rakstītā ir pilnīgas muļķības, nav balstītas uz loģiku, kur nu vel likumiem, gan juridiskiem, gan fizikas. Uz ceļa ir jāuzvedas atbilstoši tā uzbūvei nevis jāiedomājas, ka tā ir autostrāde. Žēl man cilvēciņu, kuriem visi citi ir vainīgi, kuriem dzīve pāri dara un kuri vainu meklē citur ne sevī, pat dzīvē pieļautās smagās kļūdas neko nav mainījušas. Pieredze 60 t. km. gadā, ne tikai pa Latviju. Ne Tev būs par mani spriest, līmenis cits.

Vernons 7.augusts 2019 12:24
0 1 Atbildēt

"Hymer"!

Mareks 7.augusts 2019 10:35
4 1 Atbildēt

Laikam tankists bija pa lūku izkāries

LMT 7.augusts 2019 14:21
0 0 Atbildēt

Krapsim atvaļinājums?

Rīts 10.augusts 2019 9:08
0 0 Atbildēt

tā ir, ka pie relīžu rakstīšanas pārāk jaunus zaķus pieliek - šonedēļ Latvijas radio arī jaunā žurnāliste ziņoja, ka "labības lauki Kurzemē aizdegušies no sakarsušajām kombainu riepām"

650 10.augusts 2019 14:03
1 1 Atbildēt

Kur ir skaidrojums par negadījuma apstākļiem? Kur te ir kāda kaut mazākā "mācība" palicējiem?

Kas, jums tur kaut kāds "līgums" ar to tur nozare lv un ar tiem viņu tupajiem rakstniekiem, kuri te katrreiz kopīpaste veidā parādās trešajā dienā pēc notikuma?

Kurzems 10.augusts 2019 17:11
0 1 Atbildēt

Kur lai iegādā Hammer kemperi ? Es ar tādu gribu !

Vernons 10.augusts 2019 18:09
0 3 Atbildēt

Tā ir likteņa ironija, kemperis no Vācijas, avarē tieši pie iebrauktuves uz laivu bāzi! Kempera vadītājs vainīgs 100%! Par to pat šaubu nav, neatkarīgji no tā, kurā virzienā brauc Fords.

Ne pa tēmu. Iesaku pašiem aizbraukt uz šo laivu bāzi, ar ģimeni. Paņemiet laivu un ar kājām pastaigājiet pa Babītes ezeru, starp meldriem. Dziļums 50 - 70 cm!

650 10.augusts 2019 23:45
1 1 Atbildēt

Es tā arī neiebraucu- kurš tur kuram ko,kā un kāpēc.

Abet skaidrs ir "cits"- par Lohu naudu nupat svaigi nesen rekonstru(o)nēja to suudaceļu.Tur bez kalkulātora vairs nevar saskaitīt- cik tur to ciemu ceļmalā, cik vidažādāko iz- un no- brauktuvju.Abet kur tur ir kāda nogriešanās vai ieskriešanās josla? Kurš Meesls to visu projektēja, kurš apstiprināja? Cik viņi uz to suudu nopelnīja? Polijā nafig meža vidū pie katra krūma kaut kas ir...

Vernons 12.augusts 2019 10:29
0 4 Atbildēt

Vispār ir projekts šajā posmā uzbūvēt četru joslu ceļu, ar katrā pusē ceļu piebraukšanai viensētām. Tāpat ir projekts Babītes ezeram gar Dienvidu galu pāri Gātei ceļam kas savienos Liepājas un Ventspils šosejas.

Izskatās ka projektētāji nebrauc ar auto un CSN vispār nezin! Laikam "Distances vērošana" atsver visu, arī vajadzību priekš ātruma samazināšanas joslām.

Kanibaals 12.augusts 2019 8:19
1 0 Atbildēt

Hymer ir ražotājs nevis modelis, tad jau Ford arī varēja modeli nerakstīt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti