Ceļu satiksmes negadījumos otrdien cietuši 15 cilvēki, bet viens gājis bojā 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 14.augusts 2019 14:17

Pagājušajā diennaktī Latvijā ceļu satiksmes negadījumos cietuši 15 cilvēki, bet viens gājis bojā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopā reģistrēti 70 ceļu satiksmes negadījumi. Rīgā reģistrētas 22, Zemgalē, Vidzemē un Kurzemē - pa 11, bet Latgalē - 15 avārijas.

Vairums avāriju ar cietušajiem piektdien fiksēts Rīgā, kur ceļu satiksmes negadījumos cietuši desmit cilvēki, tostarp trīs četri gājēji un divi velosipēdisti. Trīs cilvēki cietuši avārijās Kurzemē, bet divi cietuši un viens gājis bojā ceļusatiksmes negadījumos Latgalē.

Vakar pkst.11.05 Ilūkstes novadā 1971.gadā dzimis vīrietis netika galā ar automašīnas "Land Rover" vadību, kā rezultātā automašīna nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova.

Šajā ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja pasažieris - 1978.gadā dzimis vīrietis. Otrs pasažieris nogādāts medicīnas iestādē. Par notikušo sākts kriminālprocess un notiek negadījuma izmeklēšana.

Kopumā ceļu satiksmes jomā aizvadītajā diennaktī sastādīti 523 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 201 - par ātruma pārsniegšanu, 11 - par braukšanu alkohola reibumā, viens - par braukšanu narkotisko vielu ietekmē, bet vēl viens - par agresīvu braukšanu.

 
Visi komentāri
 
LMT 15.augusts 2019 15:57
5 0 Atbildēt

Ko ta Krapsis!

ss 19.augusts 2019 8:33
0 0 Atbildēt

un ies vēl un vēl, diemžēl.....mēs mākam dziedāt, bet braukt....nē! Vakar braucu Koknese-Tīnuži, vidējā ātruma radars....atļautais 100km/h visi tupa velkās aiz smagā uz 85km/h, labi ka nebija pretī braucošo, mierīgi visiem uz 105km/h garām, kā ierauga spogulī ka eju garām tā vieglie sāk dīdīties, raustīt, gribas bet bail.....šausmas, atpakaļ uz autoskolu daudziem laiks!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: VW T-Cross ar lielisku gaismas tehniku (+VIDEO) 7

Mazās klases krosovers Volkswagen T-Cross kopš nonākšanas tirgū 2019. gadā Baltijas valstīs pārdots vairāk nekā 5,5 tūkst. eksemplāros. Lasīt vairāk

 

Līdz 2026.gadam Rīgā plāno pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā

Līdz 2026.gadam Rīgā plānots pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā, aģentūra LETA uzzināja Rīgas domē. Lasīt vairāk

 

Mercedes EQS modernizēts; cenas nemainās, sniedzamība vairāk par 800 km (+ FOTO) 5

Mercedes-Benz modernizējis elektriskās piedziņas sedanu EQS, piestrādājis pie izskata un uzlabojis sniedzamību, taču cenu atstājis to pašu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti