Ietriecas bosa mašīnā (+ VIDEO) 27

 
iAuto | 8.jūnijs 2020 16:41

Kreisais pagrieziens un neuzmanība kļūst liktenīga kāda uzņēmuma darbiniekam, kas ar savu automašīnu ietriecas sava šefa vadītajā pikapā. Aculiecinieks pikapa vadītājam piedāvājis video pierādījumiem, taču boss atbildējis, ka viss ir "ok".

 
Visi komentāri
 
LMT 8.jūnijs 2020 17:03
5 0 Atbildēt

Paakls tas darbinieks!

Palaidniex 8.jūnijs 2020 21:52
4 4 Atbildēt

Aktīvi blenza spoguļos...

CSDD 9.jūnijs 2020 17:32
1 0 Atbildēt

Tādiem lašarām, kā tev acīm redzot tas sagādā šādas problēmas, normāliem auto vadītājiem tā nav, bet par tev jau neviens vairs nebrīnas.

Palaidniex 9.jūnijs 2020 18:19
0 3 Atbildēt

Man, gluži tāpat kā nospiedoši lielākajam vairumam autovadītāju nav šaubu, kāpēc lielākā vitrīna ir priekšējais stikls. Šeit ir viens īpašais, kam tas nav skaidrs.

CSDD 10.jūnijs 2020 10:26
1 0 Atbildēt

Drizāk jau tu un tas nospiedoši lielākais vairums nav braucis pa ātrgaitas šosejām. Spoguļi NAV domāti tikai lai parkotos, ja esi tik glups, tad paskaties kādēļ spoguļi tika ieviesti.

Varu tikai iedomāties, ka tu brauc pa ātrgaitas šoseju, nožēlojams indivīds tu esi. Vel tā zemtekstā uzraksti, nemaz nesaprotot, ka tā tikai parādi, cik maz zināšanu par auto vadīšanu tev patiesībā ir...

Palaidniex 10.jūnijs 2020 12:34
0 0 Atbildēt

Atvainojos, kāds te sakars ar ātrhgaitas šosejām? Un no kurienes rāvi, ka es pa tādām neesmu braucis?

Parasta iela, ātrumi nekādi, bet ieraudzīt notiekošo acu priekšā - slabo?

CSDD 10.jūnijs 2020 15:49
0 0 Atbildēt

Tu tiešām esi viens rasbainieks, (krieviski izklausītos labāk, bet neteikšu).

Kāds bija tas tavs pirmais komentārs? Kam un ar kādu domu tas tika veltīts?

Tev vel pietiek bezkaunības izlikties?

Lupatas cienīga uzvedība...

Palaidniex 11.jūnijs 2020 8:46
0 0 Atbildēt

Kāpēc man būtu jājūtās par lupatu?

Es skaidri un gaiši norādu ka viens no vadītāja pamatpienākumiem ir skatīties, redzēt un saprast satiksmes situāciju savas kustības virzienā. Ja cilvēks nepievērš pietiekamu uzmanību tam, jo aizņemts ar sava nobrauktā ceļa, pagātnes aplūkošanu, blakuslietām utt, neizbēgama avārija ir tikai laika jautajums.

Jā tas ir vērsts visiem, kam ienāk prātā uzskatī, ka blenžot spogulī un sienot sevi pie bampera drošība uz ceļa būš garantēta! NEKĀ NEBIJA - tas padara satiksmi ne tikai stulbu, bet bīstamu.

Katram, atkārtoju KATRAM vadītājam pirmkārt ir jāgarantē citiem vadītājiem, ka tas nevienam neuztrieksies virsū.

Analoģiju vajag? Nedrīkst uzskatīt ka sēdvieta autobusā pienākās tev un jau mēģināt apsēsties tajā vēl tad, kad tajā vēl sēž cits pasažieris. Pats slimākais - pamatot savas tiesības tur iesēsties ar to, ka tam cilvēkam, sēdētgribētāja prāt, bija jau jāpieceļas un jākāpj konkrētajā pieturā ārā.

Uz ceļa tāpat - katrā konkrētajā vietā iebraukt ir tiesības tikai tad, kad tā vieta ir atbrīvojusies, nevis uzskatīt ka tai būtu jāatbrīvojas bezierunu kārtībā.

Redzi šķērsli - bremzē vai neradot bīstamību - apbruc. Viss!

Drošību, pirmkārt, jāgarantē sev pašam!

Bet tev , tāpat kā tam pasistajam indivīdam - to pagaidām ir grūti saprast.

CSDD 11.jūnijs 2020 18:55
0 0 Atbildēt

Tādēļ, ka tu tads esi!

Izsaki, komentāru ar skaidru zemtekstu, jo jums sievietēm par vienmēr par sevi jācenšas atgādināt.

Spoguļos skatās retais, un tas ir fakts. Pāris reizes nedēļā ir kāds auto, kurš teju izgriež priekšā, dēļ tā, ka neskatās spoguļos, labi vel ka tādus indivīfus var pamanīt kaut cik laicīgi, izstrādās antilohu reflekss.

Tādēļ nesaprotu tavu "uzbraucienu" par spoguļiem. Ja tev un citiem tik grūti skatīties tajš priekšā esošajā, kā tu saki vitrīnā, un vienlaikus nezināt, kas notiek tava auto aizmugurē, tad varbūt tā auto vadīšanai jāpieliek punkts!?

Un tā tava uzvedība, ka centies tagad sevi attaisnot, lai gan mēs abi zinam, ka tas bija uzbrauciens lietotājam "Vernons", tev tiešām pašam nav kauns par savu uzvedību?

Vari protams rakstīt savu garos pāterus un sviestus, taču jebkuram cilvēkam, kurš ar autovadīšanu nav uz jūs, ir skaidrs, ka labs autovadītājs zinās kas notiek viņa auto priekšā un aizmugurē, sūdīgs protam būs ieurbies ar savu trulo skatienu priekšējā "vitrīnā", un vēlams skatīties tikai taisni vienā punktā, ps tavai "modei"...

Palaidniex 12.jūnijs 2020 8:45
0 0 Atbildēt

Muļķi9s vai izliecies?

Es kaut kur apgalvoju, ka spoguļos nav jāskatās vispār?

Tev viss labi? Spoguļos ir jāskatās, bet ne visu laiku!

Ja vadi automobīli, tad nedrīkst nodarboties ar blakuslietām un braukt uz aklo. Tas, ka 100% laika blenzīsi spoguļos garantēti novedīs pie ietriekšanās kādā. Te, šajā viodeo ir izcils piemērs. Ja skaties virzienā kurā kustās tevis vadīais auto, tad šo nu nedrīkst nepamanīt.

Bet čalīt5, ja tu zini tikai to, kas no tiek tev aiz muguras, bet neredzi to, kas notiek tev deguna priuekā, kā tas saucās?

P.S.

Speciāli tādiem umņikiem, kas atļaujās skaļu burtu kombināciju kā savu lietotājvārdu būu jau jāzina, ka nezināt/neredzēt kas notiek paša vadīā automobiļa priekšā ir rupjš savas un citu autovadīāju drošības pārkāpums. Ja visi skatīsies kur brauc un piemēros savu vadīšanas stilu tam, ka neuzstumsies nevienam virsū - drošība būs daudz garantētāka, nekā ja visu laiku brauks uz aklo, bet lieliski zinās, kas notiek aiz viņa, agri bai vēlu kaut kam uztrieksies BEZ VARIANTIEM!

CSDD 12.jūnijs 2020 12:57
0 0 Atbildēt

Labi lupata, vari tu šeit cīnīties tālāk ar saviem kompleksiem.

P.s.

Veinīgais muļķis šeit esi tu pats! Jo ļoti labi saproti par, ko es runāju...

Palaidniex 13.jūnijs 2020 15:12
0 0 Atbildēt

solaris 10.jūnijs 2020 0:56
0 0 Atbildēt

Sveiks, jaunpienācēj šajā diskusiju vietnē...

imzz 8.jūnijs 2020 18:15
1 0 Atbildēt

Steidzās uz darbu.

Palaidniex 8.jūnijs 2020 21:51
4 2 Atbildēt

Kas domāts ar raksta pirmo teikumu?

anonimikis 8.jūnijs 2020 22:41
1 0 Atbildēt

Attieksmes paušana pret lasītājiem.

Šumba 8.jūnijs 2020 23:14
0 0 Atbildēt

iAuto! Es par to pašu, par pirmo teikumu! Kaut kas iztrūkst!

gunbox 9.jūnijs 2020 9:47
0 0 Atbildēt

Manuprāt bija tā: - Autors ieraudzīja avāriju. Nogriezās pa labi..labais pagrieziens. Apstājās un ieraudzīja priekšā šefa pikapu ...mēs tālāko rīcību neredzam. Bet ja kas, autoram ir video.

Vernons 9.jūnijs 2020 9:31
4 11 Atbildēt

Bosu piesiet pie aizmugurējā bufera!!!

9.jūnijs 2020 15:43
5 1 Atbildēt

automātiskās bremzes visiem un jo ātrāk, jo labāk!

Vernons 9.jūnijs 2020 16:11
2 3 Atbildēt

Arī tās ne vienmēr strādā! Bet der!!!

neko darīt 9.jūnijs 2020 17:08
10 3 Atbildēt

pagaidām, kā jau līdz šim, svarīga blīve starp stūri un sēdekli - nesen uzpildes stacijā sastapos ar jaunu cilvēku (pēc skata tipisks grāmatvedis), kas ar savu jauno mašīnu nespēja nobraukt no sūkņa - es viņam rādu - davai, davai, iet labi!, viņš baidās - acīmredzot pīkstuļi. Nācās padot 10 m atpakaļ, lai puika tiek uz ofisu pie papīriem!

oho! 9.jūnijs 2020 17:46
4 1 Atbildēt

kas bosam bija jādara? - jānogriežas pa kreici nākamajā pilsētā?

Vernons 10.jūnijs 2020 10:31
1 0 Atbildēt

Laicīgi virzienrādītājs jāieslēdz un jānodublē gaismas aizmugurē! Spogulī jāskatās, ja nevēlas nonākt invalīdu ratiņos!!!

Palaidniex 10.jūnijs 2020 12:35
0 2 Atbildēt

Un, kura mašīna te nonāca invalīdu ratiņos? Un kopš kura laika drīkst uztriekties virsū acīm redzamirem šķēršļiem skaidrā dienas laikā pie 100% redzamības?

Nevajag nodarboties ar blakus lietām un braukt līdz atdurei...

Vernons 11.jūnijs 2020 12:18
0 0 Atbildēt

Punkts Nr. 1, CSN ir 57.!

Palaidniex 11.jūnijs 2020 14:51
0 1 Atbildēt

Punkts Nr. 1 citēju:

1. Noteikumi nosaka ceļu satiksmes kārtību Latvijā.

Un punkts 100 vēl nekad nav atcelts:

100. Ja izveidojas ceļu satiksmei bīstami šķēršļi vai citas briesmas, kuras transportlīdzekļa vadītājs spēj pamanīt, viņam jāsamazina braukšanas ātrums vai pilnīgi jāaptur transportlīdzeklis, vai, neradot bīstamību citiem ceļu satiksmes dalībniekiem, šķērslis jāapbrauc.

Uz ceļa var izbirt krava, izgāzties koks, izripot akmenis, izveidoties izskalojuma bedre. Tie nekādus signālus nerādīs vispār.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

3,5 miljoni eiro un 1200 Zs - Ferrari atklāj informāciju par jauno F 80 (+ FOTO)

Itālijas superauto ražotājs Ferrari pastāstījis par jaunāko modeli F 80, kas apveltīts ar 1200 Zs jaudu un tiks izlaists 799 vienībās. Lasīt vairāk

 

Cik ilgi krieviem jākrāj, lai nopirktu jaunāko Lada 20

AvtoVAZ tikko laidis klajā savu jaunāko modeli, biznesa kases sedanu Aura, bet analītiķi ir izskaitļojuši, cik mēnešus krieviem jāstrādā, lai varētu to iegādāties. Lasīt vairāk

 

Agresīva braukšana ir mēģinājums kompensēt savus kompleksus satiksmē 50

Saskaņā ar definīciju, agresīva braukšana ir vairāku ceļu satiksmes noteikumu vienlaicīga pārkāpšana – tā ir atļautā ātruma pārsniegšana, apdzīšana neatļautā vietā u.c. Kopumā var teikt, ka tā ir citu satiksmes dalībnieku interešu neievērošana un pilnīga vienaldzība par to, kas notiek apkārtējā satiksmē. Lasīt vairāk

 

Iztērē 183 000 eiro par militarizētās tēlniecības kompozīciju - Aizsardzības ministrijā uzsākta dienesta pārbaude (+ VIDEO) 14

Aizsardzības ministrs Andris Sprūds 11. oktobrī ir ierosinājis dienesta pārbaudi par "militarizētās tēlniecības kompozīcijas" ar kāpurķēžu bruņutransportieri "CVR(T)" būvniecību pie militārās bāzes “Ādaži”. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti