Piektdien Ulmaņa gatvē auto nāvējoši notriecis cilvēku 31

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 2.janvāris 2021 13:17

Piektdien Kārļa Ulmaņa gatvē, Rīgā, auto nāvējoši notriecis cilvēku, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis piektdien plkst.16.56, kad Ulmaņa gatvē kāda automašīnas "Mazda" vadītāja uz gājēju pārejas notrieca 1949.gadā dzimušu gājēju.

Pēc gājējas notriekšanas tai uzbrauca virsū arī kāds automašīnas "Renault" vadītājs. Gājēja notikuma vietā no gūtajām traumām nomira.

Policija skaidro notikušā apstākļus.
 

 
Visi komentāri
 
anonimikis 2.janvāris 2021 13:47
4 0 Atbildēt

Nu ko, ja nespējat piebremzēt, dabūsiet jaunu luksoforu.

Un 2.janvāris 2021 14:25
0 0 Atbildēt

Arī brauktuves sašaurinājumu.

Tie idioti brauca, neizguļot dzērumu?!?

Vernons 2.janvāris 2021 21:31
0 0 Atbildēt

Tur jau arī regulāri "ziedojumu" kaste stāv! Tāda kautrīga, nomaskēta, bet jēga nekāda!

uupis 2.janvāris 2021 23:40
3 2 Atbildēt

Aga – šoferis nezina savu PIENĀKUMU (CSN 25.3.), nespēj izpildīt prasību "DOT CEĻU" (CSN 2.9. un 145. un 146.) un pēc tam bļaustās par kaut kādiem sētas notiekumiem, kuros ir atļauts PALIELINĀT ātrumu pirms GĀJĒJU PĀREJAS un nogalināt cilvēku!!!

Tādiem cietumsodu un LUKSOFORU pārējiem par mācību — ņefig pārkāpt!!!

Vernons 3.janvāris 2021 13:14
0 5 Atbildēt

Kādēļ Tu ignorē CSL 19. pantu: "Pienākumi un tiesības"? Temīda ir Akla. Sakraujam tajos svaru kausos, kas un kā katram jāpilda, tad palūkosim, kā tas beigsies.

uupis 3.janvāris 2021 23:43
1 1 Atbildēt

vernons apgalvo ka satiksmes noteikumus var ignorēt?

vernons saka ka gājējam ir pienākums, bet šoferim NAV pienākuma????

vernons saka ka CSL 19. pantā ir teikts, ka gājējam nav PRIEKŠROKA dzīvojmā zonā, ka vadītājs drīkst nepildīt prasību DOT CEĻU un drīkst radīt bīstamas situācijas satiksmes drošībai, bet gājējs nedrīks izmantot savu PRIEKŠROKU dzīvojamā zonā un nedrīkst atcerēties ka šoferim uz gājēju pārejas ir jāizpilda prasība DOT CEĻU!!!

vernons saka ka gājēja drošība ir NULLE un satiksmes drošība ir atkarīga no tā ka šoferi nevēlas ievērot satiksmes noteikumus!!!

Dod man temīdu un tev nomētāšu ar AT lēmumiem, kuros pateikts, ka Dzīvojamā zonā gājējs iet PIRMAIS!!! Es neļaušu tādiem zemiskiem eksemplāriem kā vernons braukt virsū bērniem smilškastē!!!

650 2.janvāris 2021 14:49
2 3 Atbildēt

Nav ko te plaši drirst par cita nelaimi.Ja pārbrauca divi- tātad, neredzēja neviens. Ja tā ir pāreja pie spices- jābrīnās, ka notriekto ir tik maz. Nepārredzama,neapgaismota(!),nesaprotama, nekopta- īstens nāvesceļš.No jūrmalas puses tumsā- dažkārt pilnīgs vizuāls apmāns.Riktīgs slazds mazākpieredzējušam vadītājam, kurš gabalu iepriekš ir visu savu uzmanību izlicis satiksmes vērošanai.

Tie KRETĪNI, kuri "uzrauga satiksmi rīgā"- kā JŪS domājiet, vai šibrīža situācija ar izgriešanos no upesgrīvas ielas un tūlītēju šķērsām/mērķēšanu iestāties garajā rindā uz apgriziena pointu- tas ir normāli??? Ko tur gaidāt? Kurš LOHS,kas nejauši iekļuvis kreisajā joslā, pie šāda satiksmes haosa būs spējīgs vēl saskatīt kādu tur gājēju? Kad viņam līdz pautiem tumša pagāsgad pālutā zāle aug pa vidu un kad tie upesgrīvas izmaucēji mauc sānos un vienlaikus laimīgie pirmāsrindas LOHI skarbi "ietur" savu loh/vadlīniju? Jā?

Rr19 2.janvāris 2021 15:34
1 0 Atbildēt

Viena tik ir,precīzāk jau grūti uzrakstīt.

Vernons 2.janvāris 2021 15:47
1 5 Atbildēt

Tur vēl priekšā ir reklāmas stabs! Šķērslis! No kura iznāk gājējs bez atstarojošām lentām ap potītēm!

uupis 6.janvāris 2021 23:00
0 0 Atbildēt

Šādi vernons attaisno pārkāpumu NESAMAZINĀT ātrumu pirms gājēju pārejas!

vernons saka ka pirms Gājēju pārejas NAV jāsamazina ātrums un jāmočī kā rallijā ar +10 km/h…

650 2.janvāris 2021 16:02
1 1 Atbildēt

Šitass tā ir, jā,reāli vizuāls apmāns, kad viens redzes/uzmanības kairinatājs patraucē saskatīt ko citu, svarīgāku.Apstākļu sakritība- tur tā tumšā "zaļā" josla starp abiem virzieniem ir knapi desmit vai mazpacmit metri,un (dzīvs)gājējs to pieveic itin ātri.Ja starp tiem pērnās zāles kumšķiem lohbraucēja kreizajā acī vienlaicīgi ar pār-gājēja timšajām biksēm sagadās kāds pretimbraucēja starmetis (vai to garā/rinda......), nu tad iespējams ka Āmen

x 2.janvāris 2021 19:30
1 1 Atbildēt

Neredzēja ceļa zīmi "Gājēju pāreja"? Tās tak labi redz, īpaši tumsā tās labi atstarojas. Cita lieta, ka laicīgi nenometa ātrumu un nebija gatavi apstāties saskaņā ar noteikumiem. Tagad var vainot savas acis, dirsu un satiksmes uzraugus.

650 2.janvāris 2021 19:58
1 1 Atbildēt

Njajā,prottams, draudziņ...automašīnas macda vadītāja- nu noteikti ka pārkāpa visu un visiem un tas 2.lohs arīdzan,tas savukārt gribēja viņai direkt/uzkāpt- turpat zālājā pereversenetrācijas aktu īstenot.Vēl fainālā ar to slapjo zīmi pa slapjo pakaļu ritīg uzšaut.Kā RK kgs nesen pareizi mācīja- sievietes ir ik pa laikam ir Jāper.Ok.Jā.

ps,,ar Lohiem tā ir- tu viņam vari stāstīt ko tu gribi, nu kauč vai apdristies vai aizrīities,bet viņš tev pretim mals tikai to savu maļamo..

uupis 2.janvāris 2021 23:44
2 3 Atbildēt

Izlasi vienreiz noteikumus, ka tev, VARAVĪKSNES, cilvēkam ir jāsamazina ātrums, ja redzi zebru!!! Ka te nav skaidrs!!! Kas tev jādara redzot zebru??? Ko tu vēl izdomāsi lai attaisnotu BĒRNU un VECU cilvēku noslepkavošanu???

Vernons 3.janvāris 2021 10:17
2 5 Atbildēt

Tu pats kādreiz noteikumus pārlasi! CSL 19. pants "Pienākumi un tiesības", CSN 15. punkts: "Pārlicināšanās par drošību"! DOT CEĻU attiecas arī uz gājēja pienākumu!

Nobrauca un sabrauca " kā spaini", jo situācijas atstāšana Tavā izpratnē ir nolemta šādām beigām!

Kur ir apgaismojums, atstarotāji un gājēja uzmanība?

uupis 3.janvāris 2021 23:46
0 0 Atbildēt

Nu vernons ir AKLS un nespēj izlasīt 25.3.!!!

vernons saka ka gājējam ir PIENĀKUMI bet šoferi nav!!!

vernon – redzi ZEBRU, dari VISU iespējamo, lai neapdraudētu mazāk aizsargāto satiksmes dalībnieku drošību!!!

Nobrauca kā spaini drīzumā varēs traktēt kā tīšu darbību, kur auto izmantots kā ierocis – gribi????

Hujnons 3.janvāris 2021 11:28
2 4 Atbildēt

Un kur vadītāja uzmanība? Tie imbecīli paļaujas tikai uz gājēju uzmanību? Nav brīnums ka katrs ceļmalas dzīvnieks nonāk uz haubes - vadītājam pēc vernoncsn neesot jāuzmanās. Zvēriem arī ceļš jāšķērso vestēs un ar lukturiem ragos hahaha

650 3.janvāris 2021 13:35
1 0 Atbildēt

-principā, es tevi te personīgi neuzrunāju, bet,ja nu ļoti vajag..Cerams, ka tur tā tupā p**zda ar mazdu (šoreiz) nebij kāda tava sieva un/vai tas 2trais pāripārbraucējs kāds tavs kļūdas dēl radies radinieks.Tad tu viņiem savu shitto suudsuuda demagoģiju varētu iestummt līdz pat aknām.Jā.

Ar lohiem tā ir, viņi gatavi ēst suudus un uzklausīt vēl lielāku Lohu rekomendācijas.Aizbrauc novērtē tur to sūuda pāreju- kā tā ir apgaismota,kā noformēta ,un cik labi tur ir saskatāma "zebra".Kāda ir satiksmes orgazinzācija uļmanna/uppisgrīvas "krustojumā", un/vai (varbūt/iespeejams) tā prasīt prasa kādu neatliekami akūtu iejaukšanos.Bet Lohiem jau to nesaprast- tie tik kladzina savu pantiņu un savā būtībā gadiem ilgi sūkā ppi rīgas domes trekni algotajiem permanentajiem "dzimumsatiksmes drošības xuexpertiem".Jā.

334 3.janvāris 2021 17:18
2 0 Atbildēt

Ja zīme gājēju pāreja priekš lohvadītāja ir slazds, tad viņam ir jāatņem autvad. apliecība, jāliek iziet pilns apmācības cikls ar teoriju un braukšanu, tad jāeksaminē - lai tas pierādītu ka var vadīt auto, nevis sēdēt pie stūres kā tupeņu maiss.

650 3.janvāris 2021 20:50
1 0 Atbildēt

Jā,tagad fiksi atņemiet godu un jaunavību visām tupajām p**zdām ar mazdām.Un nākamajā vilnī visiem pārējiem lohvadītājiem un Lohiem.

Šis lieliski iet kopā ar tepat blakus tēmās skanošajiem aicinājumiem uz sapratni un iejūtību attiecībā pret kādiem tur "vājākajiem" un "mazpieredzējušākajiem" satiksmes dalībniekiem, kuriem biežāk gadās kļūdīties.Tos vienkārši vajadzētu nostumt no brauktuves.

Aizbrauciet to pāreju nofilmējiet- ko tur tāds LV viduvēji regulārais Lohs piecos vakarā tumsā pie slapjuma un nebeidzamas pretimbraucošā transporta plūsmas ir kritiskā gadījumā spējīgs saskatīt.Cik viegli tur noorientēties un kritiskā gadījumā adekvāti noreaģēt.Plus vēl, ja no lidostas puses piebraucošajiem priekšā rēgojas dilemma ar upesgrīvas krustojumā valdošo totālo bardaku-turpat, dažus metrus aiz tās debilās pārejas.Pilnīgi skaidrs, ka tur kļūdās teju puse,tikai lielākajai daļai vienkārši paveicās vai gadās adekvāts gājējs.

Par 1gab aizgējēja "cenu" 600k eur tur varēja sen ierīkot marsiešu lāzerus un infrazilisarkano gaismasmūziku,bet nee,pofig,nav ko priekš tiem mārupes lohiem tērēties.Kāds vairāk vai mazāk, pilnīgi pajaat.Cita lieta, ka samzunga ekrānu turpat zālājā pakārt,ō, to gan var..

Vajadzētu izdzēst vispār pilsētā visas gaismas un likvidēt visus marķējumus- lai izdzīvo stiprākie,kuri labāk orientējas telpā un laikā.

Vernons 3.janvāris 2021 13:10
0 6 Atbildēt

Zvērs uz ceļa, vai cilvēks uz ceļa! Sadursmē ar zvēru, zvans policijai, iedod tev zvana reģistrācijas numuru un ceļu vari turpināt ja protams to vari!

Cilvēks uz ceļa nedrīkst būt nepamanāms!!! Policija, kriminālprocess un vēl visādi pārbaudījumi!

Ja zvērs ir dumjš, tad cilvēks ir apzināti stulbs un par stulbu viņu dara ikviena stulba doma, kad CSN jāpilda tikai auto vadītājam! Kādēļ ne katram?

3.janvāris 2021 13:50
4 0 Atbildēt

Jā, kādēļ ne katram? Gājējam un vadītājam. 1+1=2.

Vernons 4.janvāris 2021 8:50
0 6 Atbildēt

1+2=3!

Tu palasi CSN 18. punktu! Un tad pajautā Sev un satiksmes organizētājam, vai ar loģisko domāšanu visiem vis ir kārtībā!

Pie DEPO uzblieza gājējiem tiltu, uz Jūrmalas pusi arī ir divi!

Gājējs vainīgs, bet vēl kāds cits, kuru te nepiemin, ir līdzvainīgs. Gājējs ir Agresīvs!

T 4.janvāris 2021 10:10
4 0 Atbildēt

Vernon, vai ar tevi viss labi?

uupis 3.janvāris 2021 23:49
3 1 Atbildēt

vernon – lasīt iemācies!!!

CSN

25. Transportlīdzekļa vadītājam ir šādi pienākumi:

25.3. darīt visu iespējamo, lai netiktu apdraudēti citi ceļu satiksmes dalībnieki, it sevišķi mazāk aizsargātie (gājēji un velosipēdu vadītāji);

650 4.janvāris 2021 2:57
0 0 Atbildēt

Labāk būtu mazāk demagoģijas un izsaukumzīmju,tā lai neaizrijaties paši no savas naidarunas!

Mums vienīgais tas LOHS,kuram iekrīt viss tas teiksmaino un/vai stilā ieturēto pienākumu komplekts "darīt visu iespējamo",- tas ir "transportlīdzekļa vadītājs".

Nekādu itin ne pienākumu nav nedz diplomētajiem satiksmes plānotājiem un ntajiem drošības xpertiem (joprojām TreknuAlgu saņemošajiem!),nedz ari (stingri sertificētajiem un īpašo dabisko atlasi izgājušajiem,,,,;)))) topošo autovadītāju sagatavotājiem un esošo uzraudzītājiem.Kurš diez mākleris diez mācīja tai mazdai/p/zdai braukt un kurš viņai izsniedza apliecību un deva atļauju piedalīties ceļu satiksmē?Ar šādām te nekam nederīgām un "nepietiekamām" iemaņām?? Ar sliktu redzi un nobīdītu kustību koordināciju?Ar klaji nepietiekamu Atbildības sajūtu?Ko?

Savāciet taču reiz tā meeslukantora nenosprāgušo xuexpertu simpoziju un lietas labad no kāda 8.feb pārceliet to pāreju 60m tālāk,starp uppesgrīvas izbrauktuvi un uļmanna apgriezienpunktu! Tur drošāk,tur visi lēnāki/atbildīgāki! Laiks vienreiz pamatīgi samazināt to tur ap spici un nesti/narvesen/gezburgeru spietojošo lohpopulāciju!Kapos,atšķirībā no slimnīcām,vietu ir gana pietiekoši!

!

!!

!!

!!!

Vernons 4.janvāris 2021 8:57
0 0 Atbildēt

CSN

25.6. piespiedu apstāšanās gadījumā nepietiekamas redzamības apstākļos un diennakts tumšajā laikā, izejot uz brauktuves vai atrodoties uz nomales, jābūt tērptam atstarojošā vestē vai apģērbā ar labi redzamiem gaismu atstarojoša materiāla elementiem;

T 4.janvāris 2021 10:13
7 0 Atbildēt

Tu esi drošs ka tas ir par gājēju pārejas šķērsošanu? Piespiedu apstāšanās hihi

Vernons 4.janvāris 2021 11:34
0 0 Atbildēt

Tas par attieksmi vispār! Par vērtību skalu! Kas vērtīgāks. Kam dzīvība dārgāka. Ja man veste mugurā un atstarotāji ap potītēm tad priekš Tevis CSN 100. punkts kļūst izpildāms! Varbūt tās gājēju pārejas zīmas jādublē uz viena kāta?Apgaismojums, kas rada gājēja ēnu, no kuras jau bikses pilnas. Pārejai jābūt ar luksoforu! Katru virzienu regulējot atsevišķi! Spoguļus arī var salikt. Visa enerģija aiziet svilpē, darbu nav!

uupis 6.janvāris 2021 23:08
0 2 Atbildēt

Atkal sākas meli — "kas vērtīgāks – auto bleķi vai cilvēka dzīvība" un citi attaisnojumi, lai šoferi varētu pārkāpt CSN!!!

Kurš bija par, lai nesodītu par +10 un +20? vernons!!!

Kurš stāsta, ka zebra uz asfalta nav redzama? vernons!

Kurš stāsta, ka šoferis drīkst IGNORĒT ceļa apzīmējumus? vernons!

Sarakstu turpināt?

Vernons 7.janvāris 2021 9:52
0 0 Atbildēt

Gēbels!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti