Ātrums vai labās rokas likums? (+ VIDEO) 17

 
iAuto | 11.janvāris 2021 17:06

Ostā notiek sadursme starp diviem kravas automobiļiem.

 
Visi komentāri
 
WALA 11.janvāris 2021 17:51
3 2 Atbildēt

Ostā ir visai specifiska satiksmes organizācija, un kā kaut kāds lohs ar parastu kravinieku trāpījās pa kājām ostas/terminālu traktoram, ir visai intersanti. Visticamāk ka tam "parastajam" - jeb kā video nosaukts "city truck" - tur nekas nebija meklējams + ātrums šamam ar nebija atbilstošs.

Rr19 11.janvāris 2021 22:14
1 0 Atbildēt

Ja es atbraukšu uz tavu guļamrajonu,arī teiksi ,ka man tur nebija jābūt?Ceļš ir visiem viens un likums arī viens.

WALA 11.janvāris 2021 23:19
2 1 Atbildēt

Osta ir pavisam cits jautājums, pretstatā manam guļamrajonam. Normāli cilveki braucot starp konteineru rindām labi saprot, ka rindas gala vienmer ir jābremzē. Un parasti paraleli ostas celtņiem ir "galvenais ceļš", kas ka man izskatas ir tas ceļs pa kuru brauc ostas traktors.

Rr19 12.janvāris 2021 0:16
1 0 Atbildēt

Nu ja,ostās visi CSN tiek apgriezti otrādi pasaki vēl,ka priekšroka tam ,kuram lielāka massa.

WALA 12.janvāris 2021 0:49
4 1 Atbildēt

Nē nav apgriezti otrādi, vienkarši ir savas īpatnibas lai nodrošinātu ātru un efektīvu kraušanu. Nu tā visparīgi varētu teikt, ka kuģu kraujošiem celtņiem ir jāstrādā ar max efektivitāti, attiecīgi piegāde līdz celtņiem iet prioritāri + vienmer pa nosacito perimetru apkārt iet platākas joslas, kamer starpas starp konteineru rindām bieži ir šaurākas. Tur gan ar nianses atkarība no ostas lieluma, un veida kā konteinerus transportē/krauj jo transports ar puspiekabēm parasti iet uz Ro-Ro prāmja nevis pie celtņiem utt.

Bet nu principā jebkuram ielas transportam ostas teritorija būtu jāņem vērā ka darbs it iekartots ap spevidlo traktoru/celtņu ērtībsm, nevis "lohiem no malas".

Rr19 12.janvāris 2021 9:51
0 0 Atbildēt

Kam tu visu to stāsti, pastāsti lābāk, kā tos konteinerus ostā ieved, ja tam loham, kā tu teici, nebija tur, ko darīt. Tas, ka viņš ir lohs, tāpat skaidrs.

WALA 12.janvāris 2021 10:01
0 0 Atbildēt

Vienkārši izskatās pēc vietas kurā nav īsti kārtības, jo tur vēl kaut kāds pašizgāzējs pretējā malā mētājas ... Varbūt pat tas kravinieks kas nesās tiek izmantots par "temināļa traktoru" utt. Jo pat ja mazās ostās transporta plūsmas "jaucas kopā", tad ne šādā veidā un ne aiz "akliem lenķiem" .

WALA 12.janvāris 2021 9:47
0 0 Atbildēt

Cita starpā tā kā ostas teritorija nav ceļš, tad tehniski nekas nevar aizliegt izdot un ieviest kaut pilnīgi pretējus kustības noteikumus kā definēts CSN/CSL.

Rr19 12.janvāris 2021 11:41
0 0 Atbildēt

Tas laikam Štatos.

imzz 12.janvāris 2021 13:24
0 0 Atbildēt

"parastajam" - jeb kā video nosaukts "city truck" - tur nekas nebija meklējams --

Tā kā viņam bija tukša platforma, tad, pēc dedukcijas, viņš ieradies uz ostu pēc konteinera :-/

WALA 12.janvāris 2021 18:24
0 0 Atbildēt

Viss var būt, bet pēc tā kā stekoti konteineri, mana pirmā domā būtu ka šitādi pa rindām nevazājas, jo pēc krāvuma "biežuma" man izskatās ka notiek stekošana ar celtņiem pretstatā speciālizētiem "autokāriem" ( šitos sorry nezinu kā pareizi sauc latviski - "reach stacker"-

Celtnis konteineru izceļ ārā līdz malai patiešo virsū puspiekabei. Un pat "Reach stacker" gadījumā nevaru iedomāties kādēļ kāds ar kravas auto brauktu pa rindām un maisītos pa kājām specializētajai tehnikai - nekad neesmu redzējis ka transporta plūsmas kāds tik dumji būtu izplānojis ... ja nu vienīgi "kāds pašdarbnieks" izdomāja šortkatu, un pēc tam samīzās no celtņiem un tāpēc brauca ar pedāli grīdā.

Vernons 11.janvāris 2021 19:49
5 12 Atbildēt

Ātrums ostā ir 10 km/h! Pie kam akls stūris!

Vernons 12.janvāris 2021 22:15
0 0 Atbildēt

Tie mīnusu licēji, lai pārlasa CSN 18. punktu, savelk paralēles par šķērsli, kas aizsedz skatu!

John 11.janvāris 2021 22:00
1 0 Atbildēt

Ostas transportam priekšroka. NErakstīts likums. Punkts.

Ps. A varijas gadījumā skatīt CSN

Rr19 11.janvāris 2021 22:16
1 0 Atbildēt

Diemžēl mūsu blakus teritorijās un stāvlaukumos arī pastāv nerakstīti likumi.

650 11.janvāris 2021 22:40
1 1 Atbildēt

Kad Rīgas tolaik vēl neBrīvajā ostā masveidā pārdzenāja krievu žiguļus,tad sasita ne vienu vien.Brīnumi, ka tur šajā gs nav redzēts neviens radars.

Latvietis 13.janvāris 2021 20:06
0 0 Atbildēt

John tu idiots? Vai kā? Ostās un privātajos slēgtajos industriālais laukumos CSN nedarbojās, ja tas nav valsts uzņēmums. Kāts objekts isdod savus likumus kā nodrošināt transporta loģistiku un citreiz tas iet pretrunā ar CSN. Tāpēc tur nestrādā CSN un Tur Tu Esi Uz Pašrisku, Tikai krava ir apdrošināta un ostas tehnika un papusīni ar smagajiem iet dirst.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Arī pārāk lēna braukšana var radīt avārijas situācijas (+ VIDEO) 11

Satiksmes drošību veido daudz un dažādi aspekti. Viens no tādiem ir – cik droši vadām savu transportlīdzekli un cik labi iekļaujamies satiksmes plūsmā. Nereti no autovadītājiem dzirdamas sūdzības par citu satiksmes dalībnieku pārgalvīgu braukšanas stilu. Tomēr ir arī tādi, kas kopējā satiksmes plūsmā neiekļaujas, jo dažādu iemeslu dēļ brauc pārāk lēni. Arī šāds braukšanas stils var radīt neprognozējamas situācijas uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Putas vai rezerves ritenis ? TV Autoziņu eksperiments (+VIDEO) 13

Modernajās vieglajās automašīnas vietas rezerves ritenim itin bieži nemaz nav, jo rats aizņem vietu un ir smags. Tomēr melnajā stundā tas noderētu. Tā uzskata arī Autoriepu Nama direktors Oskars Krampāns, kurš izrāda Autoziņām dažādus rezerves riteņu veidus. Populārākais ir pagaidu jeb mazais rezerves ritenis, tautā saukts par "desu" vai "tableti". Pagaidu rezerves ritenis ir kompromiss starp pilnvērtīgu riepu un vispār neko. Ar tādu drīkst braukt ne tālāk par 80 km un ne ātrāk kā 80 km/h. Pagaidu riepa ir ne vien mazāka, bet arī plānāka. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti