PAPILDINĀTS: Krievu blogeris Edvards Bils izraisa smagu avāriju; vairs nenoliedz, ka pats bijis pie stūres (+ VIDEO) 17

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 1.aprīlis 2021 18:49

Šodien, 1.aprīlī, Maskavas centrā notika smaga avārija ar piecu automašīnu iesaistīšanos. Negadījumu izraisīja jaunieši ar pārbūvētu 840 Zs Audi RS6.

Krievu mediji vēsta par smagu avāriju, kas šodien notikusi Maskavā - pēc provizoriskiem datiem Audi markas automobilis iebrauca pretējā joslā izraisot sadursmi, kurā iesaistīti kopumā pieci spēkrati. Tika apgalvots, ka automašīna pieder blogerim Edvardam Bilam, bet vēlāk tika publicēts video, kur notikuma vietā kāds jaunietis, kurš sevi nosauc par zilā Audi īpašnieku apgalvo, ka pie stūres sēdējis viņa draugs, bet viņš pats ieradies, lai noskaidrotu, kas noticis. 

Youtube atrodams arī video, kurā Edvards Bils atzīst, ka viņa 840 Zs jaudīgais Audi ir "ārkārtīgi bīstams automobilis". 

Zīmīgi, ka šodienas avārija notikusi netālu no vietas, kur 2020.gada vasarā aktieris Mihails Jefremovs pamatīgā skurbulī vadot savu džipu iebrauca pretējā joslā un sadūrās ar furgoniņu, kura šoferis gāja bojā. Aktierim piesprieda 7,5 gadus cietumā. 

Arī jauniešu vai jaunieša izraisītajā avārijā ir cietušie - sieviete, kas smagā stāvoklī atrodas reanimācijā. 

PALDINĀTS 2.04.2020 plkst 20:08: Atklātībā nonācis policijas nopratināšanas video, kurā blogeris atzīst, ka ir vadījis automobili negadījuma brīdī:

 

 
Visi komentāri
 
650 1.aprīlis 2021 19:23
0 0 Atbildēt

Nene, Draugi, te tagd būs ilgi, meklēsim micubisi...

Как пишут СМИ, водитель автомобиля Mitsubishi подрезал Audi, которым управлял блогер Эдвард Бил. Тот вылетел на встречную полосу, где столкнулся с четырьмя автомобилями. Один из них получил сильные повреждения. Машиной управляла женщина, которую....

WALA 1.aprīlis 2021 19:41
0 0 Atbildēt

Ja video redzamais kadrs butu bijis auto - viņam uz feisa un ne tikai butu redzamas pedas no airbag nostrādāšanas, preteja gadijuma tur hutu jabūt bez auebegiwm, ar vismaz 4 punktu drošības jostu, kaklla auzsargu un ķiveri un tāpat ņemot vērā viņa (ne)atletisko.miesasbūvi maz ticams ka spetu ko puslidz sakarigu pateikt pēc šita joka ...

650 1.aprīlis 2021 19:44
0 0 Atbildēt

Jā.Hmm.

anonimikis 1.aprīlis 2021 19:34
0 0 Atbildēt

nu nez, te drusku cita versija - www.rbc.ru/society/01/04...om=from_main_7

[w';kkld un ezrxtfy 2.aprīlis 2021 0:35
1 4 Atbildēt

iAuto turētājam atkal svētki-krievi izgāzušies!

darklight 2.aprīlis 2021 1:06
7 9 Atbildēt

Tas tas pats idiots, par kuru te laiku pa laikam raksta? Tas kurš skatlogam izbrauca cauri kaut kādā autosalonā?

650 2.aprīlis 2021 1:54
1 0 Atbildēt

Дептранс Москвы

...отправил письмо прокурору Москвы с просьбой взять расследование дела об аварии на Новинском бульваре под личный контроль. В письме были изложены все материалы, касающиеся нарушений правил дорожного движения, совершенные автомобилем Ауди, в том числе превышения скорости более чем на 100 км/ч.

Всего у виновного в ДТП на Новинском больше 566 нарушений. Только за этот год:

-245 превышений скорости на 20-40 км/час

-104 — на 40-60 км/час

-48 — на 60-80 км/час

-23 — на 80 км/час

Штрафы за нарушения не выписаны, так как автомобиль в январе был снят с учета...отдельно попросили провести проверку на предмет наличия умышленных действий по снятию автомобиля с учета, чтобы нарушать и при этом уходить от ответственности.

-vietējie Varoņi un idejiskie Sekotāji (tādi ir!)var lepoties. Automātiskās ātrumkontroles faniem un viņu aizmugures bučotājiem arīdzan trumpis rokā.Mums Vajag,šaubu nav.

Nesodāmības eiforijā vispār aizmirsa kur atrodas.Ir ieraksts no pretējā virzienā braucoša auto aizmugurējās kameras.Pēc vairāku auto apsteigšanas pa ceļa vidu viņš no tās šaurās vidusjoslas līda atpakaļ, bet tur tieši tajā vietā patrāpījās cits auto.Pa tiešo tam sānos braukt drošvien negribējās, bremzēšanas momentu nokavēja un pa to laiku jau bija kāt tas sadalošais betona suuds.Iespējams, viņš to betonu vispār neredzēja vai aizmirsa.

To tur kāds cits profibandītu kantoris bij tālredzīgi droši profesionāli ieprojektējis.Sveiciens rīgasbandītiem, kuri "uztur" slavenās stahĀnoviešu tilta nobrauktuves uttt.Ziema brīnumaini izbeidzās dabiskā ceļā,tagd gaidām vassaru.

cccp 2.aprīlis 2021 10:34
4 5 Atbildēt

iauto cienīgs raksts hahhahaha

mēsu vabole 2.aprīlis 2021 17:45
5 6 Atbildēt

Izrādās,ka krievu cienītājam iAuto šeit ir atbalstītāji un palīgi,lienošās divvalodības ieviesēji.

650 3.aprīlis 2021 4:07
0 0 Atbildēt

(c)Atklātībā nonācis policijas nopratināšanas video, kurā blogeris atzīst, ka ir vadījis automobili negadījuma brīdī... - Jā, bet tas ir arī viss, ko viņš "atzīst".Cirks būs liels.Mello teiksmaino "micupbisi" nāksies meklēt, nekur neliksies. Žorins par 500eur/h gan jau atradīs vēl kko.Ieskaitot to, ka ātrums pirms negodījuma "nav pārsniegts".Tie 566 sodi- arīdzan nav zvanīts, kurš tur kurureiz aiz/ruļa bija sagadījies.Pārkāpa pakaļsēdeklī,7g par notikuma vietas atstāšanu- da kas pa muļķībām.Stress,pusšoks,zēns uz pāris h zaudēja orientāciju telpā/laikā.Plus vēl citas dīvainības.Kurš noņēma to auto no uzskaites un kuri tad kibervideospeci šitādu zīmīgu un visiem zināmu "nevarēja atrast" pat pēc 566x epizodēm.Līdz pat vakarvakaram arī nebija skaidrs, vai cietusī vispār dzīva (nezcik vietnēs tika teikts otrādi) un tikai šodien tika skaidrāk paziņots, ka frontāli izšķīdušais VW auto vispār bijis ir Polo...Valsts domes "konsultante",kas diez tas īsti tāds par "amatu".Tāpat ir Davidiča intervija, kurā IR reāls atpakaļskata kameras ieraksts - pagaidām nezkāpēc sabiedrībai to nerāda un arī milicija to nekomentē.Laikam taču nezin,ka tāds eksistē.

Šumba 3.aprīlis 2021 15:10
4 3 Atbildēt

iAuto, kāda vella pēc jāpiesārņo i-nets ar citu valstu pseidoblogeriem, ja pašu mājās ir pilns ar tādiem?!!!

iAuto 5.aprīlis 2021 20:39
1 1 Atbildēt

Tik traki jau mums nav

reāli 5.aprīlis 2021 20:36
0 1 Atbildēt

Edvards DeBils labi atzīmējies..... derētu arī kādus gadus 5 iecus pasēdēt. Tad varētu zīmēties ar savu izturbinēto caurumu.

iAuto 5.aprīlis 2021 20:39
1 0 Atbildēt

Pagaidām max 2!

Reinis 6.aprīlis 2021 7:41
0 1 Atbildēt

Atkal stulbie audisti

light 6.aprīlis 2021 17:53
0 1 Atbildēt

cits alnis

650 6.aprīlis 2021 21:11
0 0 Atbildēt

Smagi cietušajai sievietei šodien stāvoklis esot drusku stabilizējies.Pasākuma autors jau trešo dienu ir mājas arestā,ar elektronisko iemauktu ap kāju.Aizliegts iziet uz ielas no pl20 līdz8, lietot internetu un mobilo tālruni.Tiesa noteikta pēc 2mēn.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti