Mašīna uz sliedēm - vilcienu satiksme virzienā uz Tukumu kavējas 7

 

Foto: Ekrānbilde no twitter.com/PVilciens

Nozare.lv | 12.maijs 2021 11:14

Posmā starp Torņakalnu un Zasulauku uz sliedēm iestrēgušas automašīnas dēļ trešdienas rītā kavējās vilcienu satiksme virzienā no un uz Tukumu, aģentūru LETA informēja AS "Pasažieru vilciens".

Kā informēja uzņēmumā, arī pēc vilcienu satiksmes atjaunošanas aizvien ir iespējama to kavēšanās gan Tukuma līnijas reisos, gan arī citos reisos, kas bijuši savienoti ar tiem.

Kompānijas publiskotais fotoattēls liecina, ka uz sliedēm bija iestrēdzis mikroautobuss, kas sliedes centies šķērsot pa gājēju pāreju posmā starp Torņakalnu un Zasulauku.

Oficiālas informācijas par to, kā spēkrats nonācis uz sliedēm, vēl nav, taču, iespējams, automašīna uz sliedēm uzripojusi pati.

"Pasažieru vilciens" ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām. Iepriekš "Pasažieru vilciens" 100% bija "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.
 

 
Visi komentāri
 
aha, pati 12.maijs 2021 11:41
7 1 Atbildēt

ir tādi vadītāji, kas kapeiku taupot mēdz forsēt sliedes kur sanāk, tie kretīni pat sabojā labirinta norobežojumus, kas tiem liedz izkļūt uz gājēju pārejas pāri sliedēm.

reiz tādu satiku zem imantas pārvada, nofilmēju varoni un iesniedzu video policijai, arī uzrakstīju iesniegumu domei lai atjauno labirintu. fašizm ņe prajģot!

Vidzeme 12.maijs 2021 11:48
0 0 Atbildēt

mūspusē 80.tajos bija traktorists, kas strādāja ar T-74 - viņš dzīvoja aiz dzelzceļa un negribēdams ar to dzelzi kratīties 3 km, izmantoja iespēju tikt līdz mājām "pa taisno". Lai to izdarītu bija jānobrauc pa diezgan stāvu nogāli lejā līdz upei, tad pa upi jāizbrauc dzelzceļa uzbērumam pa apakšu un otrā pusē pa diezgan stāvu nogāzi atkal jātiek līdz ceļam

DALJNOBOJS 12.maijs 2021 12:14
3 0 Atbildēt

Pēc foto izskatās ka tā ir krievu gazeļ, laikam nabaga šoferis gribēja tik no tās vaļā

Slinkais 12.maijs 2021 12:56
5 0 Atbildēt

gribu redzēt regresa ŗēķina apmēru

Ok 12.maijs 2021 18:28
2 0 Atbildēt

Es ari )

GTD2 12.maijs 2021 13:09
1 0 Atbildēt

laikam tomērv būs pats uzripojis uz sliedēm no nokalniņa

GK1968 12.maijs 2021 23:53
0 0 Atbildēt

tika nolikts paredzētā stāvvietā, kārtīgi, kā nākas, bet uzpūta viesulis, aprāva zobeni un tad nu uzripoja pats. Kātad savādāk?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā baltkrievu tālbraucējs Polijā 350 eiro sodu nopelnīja (+ VIDEO) 1

Baltkrievu "fūres" vadītājs, kurš krustojumā un uz gājēju pārejas apsteidz netrafarētu policijas automašīnu, tiek apturēts un saņem sodu PLN 1500 (350 EUR) apmērā. Lasīt vairāk

 

Biedrība: Autovadītāji Rīgā arvien biežāk pārkāpj liegumu braukt pa sabiedriskā transporta joslām 6

Autovadītāji Rīgā arvien biežāk pārkāpj liegumu braukt pa sabiedriskā transporta joslām, lēš biedrība "Izglītības, kultūras un inovatīvo projektu asociācija", kas īsteno kampaņu "Cieni sabiedrisko!". Lasīt vairāk

 

Vai CSN 113. punkts ļauj turpināt kustību pa labo joslu ārpus apdzīvotām vietām? Jā vs Nē 2.DAĻA (+ VIDEO) 47

iAutolv skaidro noteikumus, kas attiecas uz braukšanas kārtību joslās un apsteigšanu apdzīvotās vietās un ārpus tām. Ir arī jautājumi, tādēļ skatāmies video un rakstām savus komentārus. Lasīt vairāk

 

40 gadi bez kārtīga remonta: “Kur paliek mūsu ceļa nodoklis, ko maksājam?” Protests Rojā (+ VIDEO) 15

Pēdējā administratīvi teritoriālā reforma Roju pievienoja Talsiem, rojniekiem solīja, ka uz novada centru tie varēs aizbraukt pa sakārtotu ceļu. Taču realitātē viņiem regulāri salauztas automašīnas, dārgi remonti. Viņuprāt, arī atpūtnieki izvēlas piejūras ciemam mest līkumu. Lai beidzot skaļāk pievērstu uzmanību nesakārtotajam ceļam, ap 250 automašīnu devās protesta braucienā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti