Jau otro dienu pēc kārtas ceļu satiksmes negadījumā iet bojā velosipēdists 15

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 29.oktobris 2021 8:50

Aizvadītajā diennaktī Latgalē ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā velosipēdists un tas šajā nedēļā ir otrais pēc kārtas gadījums, kad gājis bojā riteņbraucējs, liecina Valsts policijas (VP) apkopotā informācija.

Jau ziņots, ka trešdien Rūjienā, Pērnavas ielā, kādas sievietes vadītā automašīna "Volvo" saskrējās ar velosipēda vadītāju. Velosipēdiste no gūtajām traumām mira medicīnas iestādē.

Savukārt aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījums, kurā gājis bojā velosipēdists, noticis Latgalē.

Kopumā Latvijā reģistrēti 107 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 19 cilvēki, no tiem viens gājējs un trīs velosipēdisti, bet viens gājis bojā.

Rīgas reģionā cietuši seši cilvēki, no tiem viens gājējs un viens velosipēdists, Vidzemē pieci, no tiem viens velosipēdists, Kurzemē četri, Latgalē trīs, bet Zemgalē cietis viens velosipēdists.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 60 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - 10, Vidzemē un Kurzemē katrā pa 12, bet Latgalē 13 avārijas, liecina VP apkopotie dati.

Tāpat diennakts laikā uz Latvijas ceļiem aizturēti 12 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un viens, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas.

Pagājušā diennaktī uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 157 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un divus par agresīvu braukšanu.

Kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 365 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

 
15 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
CP 29.oktobris 2021 9:34
5 0 Atbildēt

Vernons velti noslogo iAuto!

GTI 29.oktobris 2021 12:44
4 2 Atbildēt

Nē, pilsētās pirms pārejām kur ir liela gājēju kustība jāliek pampaki, lai auto tās šķērsotu LĒNĀM.

GTD2 29.oktobris 2021 12:34
3 1 Atbildēt

Lai mazāk ciestu velobraucēju varbūtās vajadzētu sākt ar izmaiņām csn , piemēram uz neregulējamām gājēju pārejām velobraucējam ir priekšroka vienīgi to stumjot, nevis drāžoties pāri pārejām un notriekšanas rezūltātā skaidrojot ka braucis gājēja gājēja ātrumā, ko protams grūti pierādīt, tas pats atiecās uz stāvdrāžiem

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 21

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti