Aviācijas šovā ASV eksplodē ar reaktīvo dzinēju aprīkots kravinieks (+ VIDEO) 14

 
iAuto | 5.jūlijs 2022 16:14

Mičiganas (ASV) aviācijas šovs beidzies ar traģēdiju - paraugdemonstrējumā, kur ar reaktīvo dzinēju aprīkots kravas auto sacentās ar divām lidmašīnām, notika avārija, kuras rezultātā gāja bojā 40 gadus vecais Shockwawe kravinieka vadītājs.

 

 
Visi komentāri
 
es 5.jūlijs 2022 17:02
1 3 Atbildēt

Provokācija!

vēsture 5.jūlijs 2022 19:42
2 4 Atbildēt

Atbalstu! Šeit vajadzēja pārbaudīt vai izmantotā aviācijas degviela spēja izkausēt smagā auto tērauda rāmi. Nu kā tas bija 11-tajā septembrī, kad ar aviācijas degvielu varēja izkausēt mājas tērauda sijas.

viencexperc 6.jūlijs 2022 13:32
3 0 Atbildēt

Jā, šīs māju arī sagāza nevis ugunsgrēks, bet citplanētieši. Jo mājas nekad nebrūk pēc ugunsrēka

www.youtube.com/watch?v=Jf27G...hannel=BBCNews

vēsture 6.jūlijs 2022 15:46
0 1 Atbildēt

Viena lieta ir metāla deformācija karstuma ietekmē, metāla izkušana ir pavisam cita lieta. Pamēģini uz gāzes plīts, atklātā liesmā izkausēt tēraudu.

viencexperc 6.jūlijs 2022 23:25
0 0 Atbildēt

ja tur par 11 septembri, tad tur arī sabruka karstuma ietekmē. Torņi nesagāzas uzreiz pēc lidmašīnām. Aizdegās ( VAIRĀKI STĀVI) no karstuma aizdegās pat D tornim as 13 stāvi.

Un klasisks scenārijs tādos fadījumos - sabrukšana.

Bet saprotu tavu nepatiku. Tas nav interesanti. Daudz interesantāk ir versijas par reptiloīdiem, ASv valdību un citplanētiešiem.

vēsture 7.jūlijs 2022 8:25
0 2 Atbildēt

Paskaties faktus, dokumentālās filmas un raidījumus. Diezgan daudz sijām bija skaidri redzamas metāla kušanas pēdas, kādas var dabūt tikai ar sprāgstvielu vai speciālo instrumentu pielietošanu. Un es stipri apšaubu, ka šie fakti ir krievu propogandistu safabricējums.

viencexperc 7.jūlijs 2022 9:39
0 0 Atbildēt

Apskaties 30:24

Jesus ir the litle black bambino

youtu.be/OrHeg77LF4Y

Tādas filmas tu skaties.

viencexperc 7.jūlijs 2022 8:51
2 0 Atbildēt

un visi tie "daudz" balstās uz vienu fotogrāfiju. Zinu. Sazvērestību teoriju pamuļķiem tas ir zvērīgs arguments.

Tikai īsts, gudrs cilvēks, aplūko arī citas fotogrāfijas - pēc kurām var saprast, kā tas nogrieztais metāla gabals radās.

Precīzāk - kādi vīri tos grieza sīkākās daļās lai - a) izglabtu tos, kuri iesprūda drupās, b) lai varētu izvest to lūžņu kaudzi.

Bet kā jau teicu - tas nav interesanti. Interesantāk ir izgriezt inženiera, kas projektēja torņus, runas fragmentu kurā tas piemin, ka torņiem vajadzēja izturēt boinga ietriekšanos. Tikai nevienu jau neinteresē, ka inženieris pat savā runā piemin, ka tajā laikā, kad rorņus cēla, lidmašīnas bija divas reizes mazākas un pusotru reizi lēnākas... ( atsauce no plakanzemju filmas - "Zeitgeist"... Tajā starp citu, pirmajā daļā nospiežot pauzi var redzēt uzrakstu, ka Jēzus ir - mazs melns Bambino!!! Paši filmas veidotāji iesmej par saviem skatītājiem - pamuļķiem)

vēsture 7.jūlijs 2022 9:46
0 1 Atbildēt

Uz šādas propogandas pamata arī sākās pēdējais naftas karš!

Patriots 5.jūlijs 2022 20:27
3 8 Atbildēt

Krievija vainīga

Putriots 6.jūlijs 2022 11:18
6 1 Atbildēt

Idiot, sēdi Krievijā sūdos līdz uzacīm

anonimikis 5.jūlijs 2022 17:37
0 1 Atbildēt

LLP

Pļurkt 6.jūlijs 2022 11:19
0 0 Atbildēt

Nekad iepriekš tā nav gadījies, un nu jau atkal!

WALA 7.jūlijs 2022 13:07
0 0 Atbildēt

Vispār jau video ir kaut kāda tufta, smagais velk fonā, skrienas ar lidmašīnām, priekšplānā kaut kas uzsprāgst, bet ne kravinieks, un tad kraviniekam pēc izpletņa atvēršanās tas aizdegas un sadeg, tad tas kravinieks avarē ...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti