Uz apledojušajiem ceļiem otrdien noticis daudz avāriju, bet cietušo ir maz 5

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 21.decembris 2022 8:54

Otrdien, kad lielākajā Latvijas daļā līst sasalstošs lietus un veidojas stiprs apledojums uz ceļiem, policija ir reģistrējusi vairāk ceļu satiksmes negadījumu nekā ikdienā, taču cietušo tajos ir salīdzinoši maz.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā, laikā no plkst.6 līdz 19 valstī reģistrēti 116 ceļu satiksmes negadījumi bez cietušajiem un vēl divi negadījumi ar cietušajiem.

Avāriju skaits ir lielāks nekā ikdienā, un lielākā daļa negadījumu notikuši Rīgas reģionā.

Savukārt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests otrdien saņēmis vien četrus izsaukumus, kas varētu būt saistīti ar stipro apledojumu, un tie bijuši uz ceļu satiksmes negadījumu seku likvidēšanas darbiem. Izsaukumi par lauztiem kokiem nav saņemti.

LETA jau ziņoja, ka otrdienas vakarā notikušas divu kravas automašīnu sadursmes dēļ ir bloķēta satiksme uz Vidzemes šosejas Smiltenes novada Virešu pagastā. Šajā negadījumā cietušo nav.

Kā liecina informācija VSIA "Latvijas valsts ceļi" mājaslapā, vietā, kur notikusi minētā avārija, braukšanas apstākļi ir ļoti apgrūtināti.

VUGD informēja, ka avārijas rezultātā no kravas automašīnas bākas noplūda degviela, taču ugunsdzēsēji glābēji atvienoja bojāto degvielas tvertni, lai apturētu noplūdi.

Negadījuma vietu ir iespējams apbraukt caur Gaujienu.
 

 
Visi komentāri
 
srt 21.decembris 2022 12:24
1 0 Atbildēt

Lasot rakstu rodas sajūta, ka autors nožēlo vai pārdzīvo to, ka cietušo ir maz.

Kanibaals 21.decembris 2022 15:48
0 0 Atbildēt

Par laimi neviena cietušā, tikai divi mirušie.

Laucinieks 21.decembris 2022 16:34
0 0 Atbildēt

Valsts ir stulba, divas dienas pirms ir zināms ka ceļi būs neizbraucami. Var taču pasludināt attalinātas strādāšanas un mācīšanas dienu. Lai nav gadījumi kad pilni gravji ar mašīnām un autobusiem. Mums taču katrs pilsonis ir svarīgs un vajadzīgs vesels un laimīgs.

Rr19 21.decembris 2022 18:54
1 0 Atbildēt

Nezinu par laukiem, Rīgā Staķis visu izsludināja, penšiem bija jā sapērk griķi un jāsēž mājās. Laikam tv līdz laukiem nevelk.

650 22.decembris 2022 2:00
0 0 Atbildēt

Lab Dien, cienījamie Lohi un/vai Dablaēbi.

CETURTDIENA, 22. DECEMBRIS__Saule, Saulvedis...

Policija sākusi administratīvo procesu pret agresīvo bezprāti – driftētāju Genādiju.

Internetā pausts, ka šādas “Genādija” izklaides esot regulāras. Pie tam video redzamais BMW spēkrats satiksmē nedrīkst piedalīties jau kopš 2021. gada 23. decembra. Kādā no video pats “Genādijs” arī stāsta, ka policija viņu apturējusi jau vairākas reizes, vismaz 13 reizes un atzīstas, ka viņam vispār esot liegts piedalīties satiksmē, jo neesot vadītāja apliecības.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 9

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti