Satiksmes un valsts autoceļu aktualitātes

 
Latvijas Valsts ceļi | 18.augusts 2014 10:00

Turpinās rekonstrukcijas darbi uz autoceļa P130 Līgas – Kandava - Veģi starp Sabili un Kandavu. Šis posms visa veida transportam ir slēgts un apbraukt būvobjektu iespējams pa autoceļiem V1402 Stende - Sabile - Pūces un V1474 Plosti - Pūces. Lai šo posmu šķērsotu, būs nepieciešamas aptuveni 30 minūtes.

Latgalē turpinās ievērojami seguma rekonstrukcijas darbi uz autoceļa A12 Jēkabpils - Rēzekne - Ludza - Krievijas robeža (Terehova) aptuveni 24 km garumā, no Viļāniem līdz Rēzeknei. Kopumā šajā būvobjektā ir 15 luksoforu posmi un būs nepieciešama aptuveni viena stunda un 15 minūtes, lai to šķērsotu.

Dodoties uz Kurzemi, jāņem vērā, ka remontdarbi ir gan Ventspils, gan Liepājas virzienā. Pie Talsiem uz Ventspils šosejas (A10) 23 km garumā noris būvdarbi un šī posma šķērsošana prasīs aptuveni 30 minūtes. Savukārt uz Liepājas šosejas (A9) turpinās rekonstrukcijas darbi posmā no Vecpils pagasta līdz pat Grobiņai. Šajā būvobjektā ir 7 luksoforu posmi, tāpēc būs nepieciešamas papildus aptuveni 35 minūtes ceļā.

Talsu novada Laucienes pagastā 19. augustā no plkst. 7.00 līdz 20.00 uz valsts vietējā autoceļa V1401 Stende - Lauciene - Mērsrags posmā 14,5.-15,5. km paredzēta filmēšana. Satiksme minētajā ceļa posmā pilnībā netiks slēgta, tiks izvietotas nepieciešamās brīdinājuma ceļa zīmes satiksmes drošībai. Satiksmi regulēs speciāli norīkoti darbinieki. Pēc filmēšanas minētais ceļa posms tiks sakārtots.

Zemgalē satiksme ir ierobežota aiz Jelgavas uz autoceļa A8 Rīga – Jelgava - Lietuvas robeža (Meitene), gandrīz 30 km garumā līdz pat Lietuvas robežai. Šī posma šķērsošana prasīs 50 minūtes.

Vidzemē, dodoties pa Tallinas šoseju Ainažu virzienā, būvdarbi posmā no Carnikavas līdz Lilastei ir pabeigti un šobrīd turpinās darbi uz ceļa nomalēm, līdz ar to ir ātruma ierobežojums līdz 50 un 70 km/h. Lai šķērsotu šo posmu, būs nepieciešamas aptuveni 7 minūtes.

Tāpat arī turpinās remontdarbi Valmieras virzienā uz autoceļa A3 Inčukalns – Valmiera - Igaunijas robeža (Valka) un, lai tos izbrauktu, būs nepieciešamas aptuveni 40 minūtes.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 11

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti