Braukšana pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem pārsvarā ir apgrūtināta (+ video) 4

 
31.decembris 2014 10:34

Va/s Latvijas Valsts ceļi informē, ka šorīt sniega dēļ, braukšana pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem pārsvarā ir apgrūtināta. Lielākajā daļā valsts teritorijas snieg, Kurzemē vietām līst, gaisa temperatūra no +2ºC līdz-6ºC. Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi dienā debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā gaidāms sniegs, kas pāries slapjā sniegā un lietū.

Foto: Ekrānšāviņs no lvceli.lv

Šobrīd braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem apmierinoši sekojošos ceļa posmos:

  •               Liepājas virzienā no Saldus – Liepājai;
  •               Ventspils virzienā no Talsiem – Usmai un Popes – Ventspilij;
  •               Rucavas virzienā no Liepājas – Rucavai.

Uz reģionālajiem autoceļiem apmierinoša braukšana ir Kuldīgas un Liepājas apkaimēs.

Šodien ceļu uzturēšanas darbos ir iesaistītas 191 va/s Latvijas autoceļu uzturētājs (LAU) ziemas dienesta tehnikas vienības, kas veica slideno posmu kaisīšanu un ceļu attīrīšanu no sniega jau no četriem rītā.

Jāatceras, ka ceļu uzturētāju darbība nevar novērst ceļu apledošanu, bet gan vērsta uz bīstamo braukšanas apstākļu uzlabošanu normatīvajā laikā, tāpēc jārēķinās ar to, ka faktiskā satiksmes situācija ziemā var mainīties ļoti strauji.

Aicinām autovadītājus būt piesardzīgiem, izvēlēties laikapstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, kā arī ievērot lielāku distanci starp priekšā braucošiem transportlīdzekļiem.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Santa 31.decembris 2014 11:23
2 2 Atbildēt

Ja butu tik operativi kaisijusi celus tad man nebutu 3 stundas jasez uz Valmieras sosejas blakus Ramkalniem,tas ir pie Senites kur avarejusi fure un satiksme bloketa.Nav kas to auto no cela ,kurs sersam pari visam celam,novelk.

Meitene 31.decembris 2014 13:36
2 1 Atbildēt

Vakar ap pusnakti iebraucot Rīgā sapratu, ka šajā pilsētā sniega tīrītāju nav. Rīgā kā vienmēr ir pēkšņa dabas katastrofa :(

iii 31.decembris 2014 14:31
1 1 Atbildēt

Santai........mazāk muldēt vajag--Rāmkalnu busiņš tur iebrauca grāvī un smagais nedabūja mierā---Ceļš neslīdēja!!!!!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti