Policija sāks uzraudzīt satiksmi uz "Positivus" festivālu 2

 

Positivus festivāls Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 17.jūlijs 2015 7:45

Valsts policija no šodienas sāks uzraudzīt drošību devītajā "Positivus" festivālā, kā arī satiksmi uz Tallinas šosejas, kas ved uz pasākuma norises vietu Salacgrīvā.

Festivālā diennaktī strādās apmēram 40 policisti. Ņemot vērā, ka festivāls ir populārs arī ārzemnieku vidū un to labprāt apmeklē Igaunijas mūzikas mīļotāji, Valsts policija kārtību uzraudzīs kopā ar četriem policijas darbiniekiem no Igaunijas.

Policija uzmanību pievērsīs ne tikai satiksmes drošībai, bet arī tam, kas notiek telšu pilsētiņā, kurā bieži konstatētas nekontrolētas darbības ar alkohola un narkotiku klātbūtni. Lai kontrolētu aizliegtu vielu apriti, policija piesaistīts kinologu ar suni.

Lai izvairītos no garnadžu sagādātajiem nepatīkamajiem pārsteigumiem, policija iesaka festivāla apmeklētājiem līdzi neņemt vērtīgas lietas, savukārt vecākiem ieteikts noskaidrot, kur patiesībā atrodas viņu nepilngadīgās atvases un vai tās nav reibumā.

Policija visu festivāla laiku būs pieejama pie Salacgrīvas vidusskolas, kur atradīsies likumsargu štābs. Tajā arī varēs nodot un saņemt atrastās mantas.

Devītais "Positivus" festivāls Salacgrīvas Zvejnieku parkā norisināsies šajā nedēļas nogalē. Tajā uzstāsies "Warpaint", "Rival Sons", "Ghostpoet", Roberts Plānts un "The Sensational Space Shifters", "Placebo", "Kasabian", "St.Vincent", "Basement Jaxx", Toms Odels, "Jungle", "Charli XCX", "Lamb", "Everything Everything", "Fenech-Soler", Džeks Gerets, "Ewert and the Two Dragons", "The Sound Poets", "Kate Boy", "King Gizzard&The Lizard Wizard", "Triana Park", "Max Jury", "Soak", "Peace", "East India Youth", "Indiana", "Tropic", "Vök", Dženija Abrahamsone, "Rangleklods", "Public Access T.V" un citi.

Festivāla "Positivus" laikā satiksme no Rīgas līdz Salacgrīvai tiks nodrošināta abos virzienos. No 17.jūlija līdz 19.jūlijam, kad Salacgrīvā norisināsies festivāls "Positivus", uz Tallinas šosejas tiks noņemta lielākā daļa satiksmes ierobežojumu, bet saglabāsies ātruma ierobežojumi, kurus autovadītāji tiek aicināti ievērot.

Ņemot vērā, ka Tallinas šoseju izmanto arī autopārvadātāji, izstrādāts arī apbraucamais ceļš, kurš sāksies Tūjā. Ja veidosies sastrēgumi, transportu pa apvedceļu novirzīs tiem, kuri nebrauc uz festivālu.

Positivus festivālā uzstājās grupa "Rīgas Modes" Foto: iAuto.lv

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
rt 17.jūlijs 2015 21:31
3 1 Atbildēt

Drīzāk tos pestivāla apmeklētājus vajadzēja dzīt pa apvedceļiem, nevis čakarēt prātu normāliem braucējiem. Pārvadātāju un ikdienes braucēju pienesums valstij ir daudz lielāks par alkānu bara lētā alus pvn.

kaspis 19.jūlijs 2015 21:26
2 1 Atbildēt

nupat vienu alkošoferi (ķiršu krāsas vecs pasāts) paņēma ciet uz Saulkrasti-Sēja ceļa, pavisam netālu no apvedceļa, tā ka malači, strādā arī mazajos ceļos!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti