Uz Liepājas un Tallinas šosejām, kā arī ceļā no Daugavpils uz Rēzekni ievērojami satiksmes ierobežojumi

 
Latvijas Valsts ceļi | 22.jūlijs 2015 5:54

Valsts autoceļu tīklā turpinās aktīva remontdarbu sezona, kopumā 66 objektos, tāpēc aicinām autovadītājus rēķināties ar ieviestajiem satiksmes ierobežojumiem.

Arī šajā nedēļā turpināsies asfalta ieklāšanas darbi Tallinas šosejas (A1) sākumā, kuru laikā satiksme caur Baltezeru, jo īpaši pēcpusdienas un vakara stundās, var būt stipri apgrūtināta, tāpēc autovadītājiem ir jārēķinās ar papildus laiku ceļā.

Asfaltēšanas darbus plānots uzsākt pēc plkst. 9:00, satiksmi organizējot ar satiksmes regulētājiem.

Lai izvairītos no iespējamiem sastrēgumiem un apbrauktu šo remontposmu, iesakām izmantot autoceļu Rīga–Carnikava–Ādaži (P1).

Ja laikapstākļi būs labvēlīgi, asfaltēšanas darbi šajā nedēļā tiks pabeigti un reversa satiksmes organizācija ar regulētājiem vairs netiks pielietota.

Remontdarbi uz Tallinas šosejas (A1) turpinās arī ceļa posmā no Svētciema līdz Salacgrīvai, kā arī no Salacgrīvas līdz Igaunijas robežai, kur šonedēļ plānoti 6 luksoforu posmi un paredzamais šī posma šķērsošanas laiks ir 25-35 min.

Ievērojami satiksmes ierobežojumi ir ieviesti uz Liepājas šosejas (A9) un kopumā no Rīgas līdz Liepājai darbi notiek uz vairāk kā 70 kilometriem ceļa:

- no Lielupes tilta līdz krustojumam ar Jelgavas–Tukuma ceļu (24.-38. km) autovadītājiem jārēķinās ar astoņiem luksoforu posmiem un papildu pusstundu ceļā;

- no Apšupes dzelzceļa pārvada līdz Anneniekiem (39.-60. km) pašreiz ir pieci luksofori un autovadītājiem ir jārēķinās ar papildu 45 minūtēm. Būvdarbi tur notiek arī naktīs;

- no Kaķeniekiem aptuveni 10 km garumā virzienā uz Blīdeni (64.-75. km) notiek seguma periodiskās uzturēšanas darbi, un šajā posmā satiksme tiek organizēta ar ceļa zīmēm;

- no Durbes līdz Grobiņai (163.-186. km) satiksme divos posmos tiek organizēta ar luksoforiem.

- no Grobiņas līdz Liepājai (188,9.-191,7. km) notiek ceļa seguma nomaiņa un nedēļas gaitā ir iespējami līdz trim luksoforu posmiem.

Būvdarbi tiek izvērsti arī uz autoceļa Liepāja–Lietuvas robeža (A11) 24 kilometru garā posmā no Nīcas līdz Rucavai. Arī šeit autovadītājiem jārēķinās ar 11-12 luksoforu posmiem, kā arī papildus aptuveni 1 stundu un 10 minūtēm ceļā. Šo ceļa posmu iespējams apbraukt pa autoceļu Rucava – Bārta – Dubeņi – Grobiņa (P113).

Turpinās lidostas „Rīga” pievedceļa (P133) asfalta seguma atjaunošanas darbi. Remontposmā ir noteikti ātruma ierobežojumi un braucamā josla sašaurināta līdz 3,25m platumam. Satiksme tiek organizēta ar ceļa zīmēm.

Turpinās arī atsāktie tilta pār Rīgas HES Rīgas apvedceļa posmā Salaspils – Babīte remontdarbi un autoceļu Rīga – Ērgļi (P4) un Ulbroka – Ogre (P5) intensīvi noslogotā krustojuma rekonstrukcija pirms Ulbrokas.

Vidzemes šosejas (A2) posmā, kas iet cauri Siguldai, 1,5 km garumā, arī šonedēļ plānoti asfaltēšanas darbi, kā rezultātā periodiski plānots slēgt vienu kustības joslu, satiksmi organizējot ar regulētājiem.

Uz šīs šosejas (A2) turpinās būvdarbi arī 10 kilometrus garā posmā no pagrieziena uz Langstiņiem līdz Garkalnei, kur satiksme notiek abos virzienos bez luksoforiem, kā arī seguma atjaunošanas darbi posmā no Līgatnes līdz Drabešiem.

Vidzemē uz autoceļa Cēsis–Vecpiebalga–Madona (P30), turpinoties remontdarbiem, satiksme tiek organizēta ar septiņiem luksoforu posmiem. Lai šķērsotu būvdarbu zonu, ceļā jārēķinās ar papildu stundu.Arī Uz Bauskas šosejas (A7) turpinās remontdarbi posmā no tilta pār Ķekaviņu līdz Iecavai.

Būvdarbi turpinās arī Latgalē − Rēzeknes, Krāslavas un Daugavpils apkārtnē. Rēzeknes apkārtnē no pilsētas robežas līdz apvedceļa aplim jārēķinās ar papildu 10 minūtēm, no Viļāniem līdz Rēzeknei remonta posmu var šķērsot 20 minūtēs, Ludzas virzienā − posmā no Griškāniem līdz dzelzceļa pārbrauktuvei jārēķinās ar papildu 25 minūtēm, savukārt remontposmu uz Daugavpils šosejas (A6) virzienā no Daugavpils līdz Krāslavai var šķērsot aptuveni 35 minūšu laikā.

Savukārt uz autoceļa Rēzekne–Daugavpils (A13) darbi noris posmā no Špoģiem līdz Daugavpilij, tur satiksme tiek regulēta ar vienpadsmit luksoforiem un ceļā jāpavada aptuveni par vienu stundu vairāk. Uz šī paša ceļa Lietuvas pierobežā notiek Lauceses tilta rekonstrukcija, kur satiksme tiek regulēta ar luksoforu.

Aktuālā informācija par satiksmi valsts autoceļu tīklā un uzziņas ir pieejamas pa diennakts bezmaksas tālruni 80005555, www.lvceli.lv, kā arī aplikācijā Waze.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti