Satiksmes ierobežojumi rallija "Kurzeme 2015" laikā

 

Foto: iAuto.lv

Latvijas Valsts Ceļi | 29.augusts 2015 7:51

Rallija Kurzeme laikā, līdz sestdienai ieskaitot, ir paredzami satiksmes ierobežojumi gan Liepājā, gan uz valsts vietējiem un pašvaldību autoceļiem Liepājas apkārtnē.

Sestdien, 29. augustā, laika posmā no plkst. 8 līdz 17 būs ierobežota satiksme atsevišķos ceļu posmos Durbes novadā un Aizputes novadā. Sestdien uz trim stundām no plkst. 8:30 līdz 11:30 būs slēgts reģionālais autoceļš P115 Aizpute–Kalvene pie Mazboju kapiem, kur ceļu šķērsos rallija trase.

Vēršam autovadītāju uzmanību arī uz to, ka, tuvojoties jaunajam mācību gadam un beidzoties atvaļinājumu sezonai, ceļu satiksme kļūst manāmi intensīvāka, pieaug gājēju, tajā skaitā bērnu, pārvietošanās.

Aicinām autovadītājus ņemt vērā šīs sezonālās satiksmes izmaiņas, kā arī ievērot maksimālu piesardzību, braucot skolu, bērnu dārzu un sabiedriskā transporta pieturvietu tuvumā, kur ceļu brauktuvi var šķērsot bērni. Savas un citu drošības dēļ šajās vietās samaziniet braukšanas ātrumu un pievērsiet pastiprinātu uzmanību situācijai uz ceļa.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti