Autovadītāju ievērībai: remontdarbu sezona uz valsts autoceļiem turpinās

 

Foto: iAuto.lv

Latvijas Valsts Ceļi | 21.septembris 2015 6:46

Valsts autoceļu tīklā turpinās aktīva remontdarbu sezona. Šajās dienās satiksme ir apgrūtināta, izbraucot no Rīgas apvedceļa Baltezers–Saulkalne (A4) virzienā. Būvdarbi notiek Biķernieku ielas turpinājumā autoceļā P2 un Deglava ielas un Lubānas ielas turpinājumā autoceļā P4, kur krustojumā ar P5 pie Ulbrokas tiek būvēts rotācijas aplis, tāpēc satiksme tur ir novirzīta pa apbraucamo ceļu. Abos šajos virzienos ir paredzami sastrēgumi.

Ievērojami satiksmes ierobežojumi saglabājas uz Liepājas šosejas (A9), kur darbi notiek vairākos posmos kopumā uz 60 kilometriem ceļa:

  • no Lielupes tilta līdz krustojumam ar Jelgavas–Tukuma ceļu (24.-38. km) autovadītājiem jārēķinās ar astoņiem luksoforu posmiem un lieku pusstundu ceļā;
  • no Apšupes dzelzceļa pārvada līdz Anneniekiem (39.-60. km) šonedēļ ir paredzams viens luksoforu posms;
  • ceļu darbi turpinās arī no Durbes līdz Grobiņai un no Grobiņas līdz Liepājai.

Klaipēdas šosejas (A11) posmā no Nīcas līdz Rucavai autovadītājiem jārēķinās ar 14 luksoforu posmiem un papildu pusotru stundu ceļā. Šo ceļa posmu iespējams apbraukt pa autoceļu Rucava–Bārta–Dubeņi–Grobiņa (P113).

Turpinās būvdarbi Tallinas šosejas posmā no Salacgrīvas līdz Igaunijas robežai, kur šonedēļ ir četri luksoforu posmi un paredzamais posma šķērsošanas laiks ir aptuveni pusstunda. Arī uz tilta pār Salacu Salacgrīvā notiek remontdarbi.

Latgales virzienā:

  • Daugavpils šosejas (A6) posmā no Lielvārdes kapiem līdz Dzelmēm (57.-67. km) vismaz divos remontposmos satiksme tiek organizēta ar būvnieka norīkotiem regulētājiem;
  • Daugavpils šosejā ir uzsākti arī Pērses tilta atjaunošanas darbi pie Kokneses. Satiksme pār tiltu tiek regulēta ar luksoforiem.

Latgalē būvdarbi turpinās arī Rēzeknes apkārtnē. Ludzas virzienā posmā no Greiškāniem līdz dzelzceļa pārbrauktuvei jārēķinās ar papildu pusstundu, arī remontposmu uz Daugavpils šosejas (A6) no Daugavpils līdz Krāslavai var šķērsot pusstundā.

Rēzeknes–Daugavpils ceļā (A13) būvdarbu posmā no Špoģiem līdz Daugavpilij satiksme tiek regulēta ar 11 luksoforu posmiem. Kā apbraucamos ceļus ieteicams izmantot P64 Višķi–Nīcgale; A6 posmu Daugavpils–Krāslava un P62 posmu no Krāslavas līdz Aglonai.

Savukārt autoceļa Cēsis–Vecpiebalga–Madona (P30) remontposmā satiksme tiek organizēta ar septiņiem luksoforu posmiem un ceļā jārēķinās ar papildu stundu.

Rudenim raksturīgas vētras un spēcīgas vēja brāzmas, kas uz ceļa var sagāzt kokus vai to zarus. Ja tādus novērojat, lūdzam par tiem informēt Latvijas Valsts ceļu Satiksmes informācijas centru pa tālruni 80005555.

Aicinām autovadītājus izvēlēties rudens laika un ceļa apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu. Tāpat aicinām pārliecināties par automašīnas tehnisko stāvokli, īpaši uzmanību pievēršot riepu stāvoklim un gaismu regulējumam.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti